על התוכנית

vitamin P

New member
../images/Emo41.gifחדר מלחמה!- אני די לבד פה../images/Emo9.gif

כשראיתי את הפרומו הראשון חשבתי לעצמי שזאת הולכת להיות סדרה מעולה ,מעין 24 ישראלית מחכה לשידור התוכנית לראות אם צדקתי
מתוך אתר רשת: נקבעות ההחלטות האמיתיות. דרך סיפוריהם האישיים של טובי המוחות מאמ"ן, המוסד והשב"כ מובאות הדילמות הריאליסטיות המעסיקות את מדינת ישראל וגם את כל אחד מאתנו. לעתים קרובות תזהו את הגיבורים האמיתיים שמאחורי הדרמה, תריבו איתם, תבכו איתם, תתאהבו לא פעם ותבינו מקרוב איך הם פועלים. טובי השחקנים בארץ התגייסו כדי לגלם את הדמויות שאסור בדרך כלל לספר את סיפורן. מפקד היחידה הוא רענן אורן (ליאור אשכנזי), יוצא אמ"ן שעשה הון בעסקי ההיי-טק והובא באופן אישי בידי ראש הממשלה כדי להקים את החמ"ל. סגנו, מיכאל סורק (רוני פינקוביץ', שהחליט לחזור למשחק אחרי עשר שנות פרישה, "רק בגלל התסריט והמסרים"), היה מבכירי המוסד. יעקב חילבי (ששון גבאי) איש אמ"ן ותיק, הוא האחראי לענייני מדינות ערב. יעל סיגלר (איילת זורר) הגיעה ממחלקת אירופה של המוסד. דוד פינטו (אלי פיניש) הוא איש שב"כ ש"הוגלה" ליחידה שכן תלוי ועומד נגדו משפט על הריגה בזמן חקירה. ענת אושרי (הילה אלפרט) אלמנת-פיגוע סקסית שהגיעה מלשכת העיתונות הממשלתית, אחראית על דוברות ותקשורת. יואל שטרית (יורם טולדנו) היועץ המשפטי, הגיע מהמחלקה המשפטית של השב"כ. גלית סנדלר (רותי בורשטיין), אחראית על מבנה ארגוני טרור, הייתה ב"מצדה", יחידת המחסלים של המוסד. נאור מתן (דני גבע), אחראי הערכות מודיעין, היה מ"כוכבי" אמ"ן הצעירים, עד שנסע לשנה למזרח וחזר ישר ליחידה. אירית סירקין-לוריא (אסי לוי) היא המשנה ליועץ המשפטי לממשלה. את הסדרה ביימה רוני קיי והיא הופקה למען "רשת" ב-JCS הפקות. בקרוב מאוד, אתר הסדרה הרשמי ב"תפוז".

Aviad1987

New member
נשמע בהחלט מעולה

השאלה איך יאיר לפיד כותב. כי חוץ מהטורים שלו פה ושם לא קראתי משהו רציני שלו.

vitamin P

New member
אני בספק אם הוא כותב הכל

מנחה את הקו הראשי בטח.... בהחלט נשמע טוב רק זה מתנגש לי עם ג'אג
מקווה שיעבירו את זה יום

Aviad1987

New member
זה באמת לא ברור

או שהוא כתב את הסינופסיסים של הסדרה או שהוא כתב את כולה. סך הכל אני הבנתי שהוא עבד על הסדרה הזאת די הרבה זמן. דנה מודן עבדה על אהבה זה כואב 4 שנים ובסוף עשו לזה עריכת תסריט... סביר להניח שזה גם ככה פה. ולי אין את הבעיה עם ג'אג

מילי17

New member
למה הרס?../images/Emo3.gif

ולא הגיע הזמן להוסיף לחתימה גם את פורום חדר מלחמה..?

vitamin P

New member
אל תדאגי../images/Emo13.gif יכנס יכנס

הרס כי זה מעין קידום מכירות מוזר על שמו של יאיר לפיד הוא רק כותב הסדרה זה לא שהוא גם משחק בה וזה לא שהוא היה בצבא בחמ"ל אני לא יודע איך לקרוא לזה אבל בהתחלה זה לא נשמע טוב למרות שיאיר לפיד כותב נהדר ואני בטוח שתיהיה אחלה סדרה(לפחות מהקטעים שצפיתי בהם)

מילי17

New member
../images/Emo24.gif ייאי עכשו הכול בסדר!

ויאיר כן מופיע בה!
אומנם דקה אחת... אבל דקת נצח!!!! ודווקא כל הקידום מכירות כביכול... תסכים איתי שהמון אנשים יראו את התוכנית רק כי "יאיר כתב.." (ולא שזה רע..) ואומנם הוא לא היה בחמ"ל אבל אני בטוחה שמי שכתב את הטיטניק גם לא היה שם... ושיגיע כבר יום שבת!!!!!!!

vitamin P

New member
זה לא אותו דבר אבל

אני לא אומר שזה כל כך רע רק זה פגם קצת יכול להיות שזה ימשוך עוד צופים אני הייתי צופה בסדרה גם ככה בגלל הקטע ה"חמ"לי" שבה

perrinat

New member
../images/Emo41.gifעל התוכנית../images/Emo41.gif

סדרת הדרמה היוקרתית ביותר שנעשתה בישראל חושפת את מאחורי הקלעים של הממסד הביטחוני הישראלי. יאיר לפיד, יוצר הסדרה, מביא את סיפורם של "החדרים האחוריים" במשרד ראש הממשלה, שם נקבעות ההחלטות האמיתיות. דרך סיפוריהם האישיים של טובי המוחות מאמ"ן, המוסד והשב"כ, מובאות הדילמות הריאליסטיות המעסיקות את מדינת ישראל וגם כל אחד מאתנו. לעתים קרובות אתם תזהו את הגיבורים האמיתיים שמאחורי הדרמה, אתם תריבו איתם, תבכו איתם, תתאהבו לא פעם ותבינו מקרוב איך הם פועלים. פעם אחר פעם ישאל הצופה את עצמו איך זה שמותר להראות את כל זה בטלוויזיה. טובי השחקנים בארץ התגייסו כדי לגלם את הדמויות שאסור בדרך כלל לספר את סיפורן. מפקד היחידה הוא רענן אורן (ליאור אשכנזי), יוצא אמ"ן שעשה הון בעסקי ההיי-טק והובא אישית בידי ראש הממשלה כדי להקים את החמ"ל. סגנו, מיכאל סורק (רוני פינקוביץ', שהחליט לחזור למשחק אחרי עשר שנות פרישה, "רק בגלל התסריט והמסרים"), היה מבכירי המוסד. יעקב חילבי (ששון גבאי) איש אמ"ן ותיק, הוא האחראי לענייני מדינות ערב. יעל סיגלר (איילת זורר) הגיעה ממחלקת אירופה של המוסד. דוד פינטו (אלי פיניש) הוא איש שב"כ ש"הוגלה" ליחידה שכן תלוי ועומד נגדו משפט על הריגה בזמן חקירה. ענת אושרי (הילה אלפרט) אלמנת-פיגוע סקסית שהגיעה מלשכת העיתונות הממשלתית, אחראית על דוברות ותקשורת. יואל שטרית (יורם טולדנו) היועץ המשפטי, הגיע מהמחלקה המשפטית של השב"כ. גלית סנדלר (רותי בורשטיין), אחראית על מבנה ארגוני טרור, היתה ב"מצדה", יחידת המחסלים של המוסד. נאור מתן (דני גבע), אחראי הערכות מודיעין, היה מ"כוכבי" אמ"ן הצעירים, עד שנסע לשנה למזרח וחזר ישר ליחידה. אירית סירקין-לוריא (אסי לוי) היא המשנה ליועץ המשפטי לממשלה. את הסדרה ביימה רוני קיי והיא הופקה למען "רשת" ב-JCS הפקות. הסדרה תעלה ב-1/1/04 בערוץ 2 צפיה נעימה

למעלה