על טבעי עונה 2 פרק 19 ביס

darklighter

New member
../images/Emo41.gifעל טבעי עונה 2 פרק 19 ביס../images/Emo190.gif

שוב אף אחד לא פתח
אני לא ראיתי שוב אז מי שראה ביס תרגישו חופשי להגיב פה... ואם אנשים הורסים לכם אני אטפל בהם

darklighter

New member
אני צריכה לבדוק איפה נעלמו לי התמונות מאג|שטן

שוטס "פלדה כחולה" של דין...או שאני אצלם מהפרק...

A m e l y

New member
פרק מגניב

אומנם לא ראיתי ביס אבל אני זוכרת אותו... אהבתי במיוחד את הקטע שהוא אמר ל"טייני" ש"הן בסה"כ סופגניות-לא אהבת חייך"

A m e l y

New member
אני זה היה זוכרת שזה היה בלייב ג'ורנל שמישהי

פרסמה פה,ושמרתי את זה במחשב

הפינה השבועית שלי..

כן, כן.. אני שוב פה.. לא להרבה זמן אבל.. רק עוד 3 פרקים לסוף העונה! נכתב ע"ע: ג'ון שיבן בוים ע"י: מייק רהול שחקנים אורחים Garwin Sanford בתפקיד דיקון Jeff Kober בתפקיד רנדל Bridget Ann White בתפקיד מארה דניאלס Charles Malik Whitfield בתפקיד הסוכן הנריקסון מוזיקה Rooster by Alice in Chains Green Onions by Booker T and the M.G.'s ציטוטים
Dean: Are you sure about this? Sam: Pretty sure. Dean: Yeah, well, considering the circumstances I'd like a little better then pretty sure. Sam: Okay, really pretty sure.
Dean: (to provoke Tiny) I wanted to ask you, because I couldn't help but notice that you are two tons of fun, just curious: is that, like, a thyroid problem, or is it some deep-seated self-esteem issue? 'Cause, you know. They're just donuts. Not love.
Tiny: It's okay. My dad treated my brother and me like crap, right up until the day he died. Dean: How'd he die? Tiny: My brother shot him.
Dean: You know this chicken ain't half bad. Sam: Great, finish mine. איזכורים
Dean: Are you from Texas all of a sudden? לא בדיוק איזכור אלא יותר בדיחה פנימית. למרות שסאם ודין הם בעצם מקנזס, השחקנים ג'נסן וג'ארד שניהם למעשה מטקסס, מדינה הידועה בעונשי המוות שלה (דבר שכבר כמעט ולא קיים ברוב המדינות בארה"ב).
Dean: It's a good thing I'm like James Garner from The Great Escape איזכור לדמותו של ג'יימס גארנר בסרט הנ"ל. בסרט, דמותו הייתה זו שמצאה פריטים להם האסירים הבורחים הזקקו.
Dean: You’re like Clint Eastwood in Escape from Alcatraz. איזכור לסרט "הבריחה מאלקטרז" עם קלינט איסטווד ופטריק מקהוגן. הסרט מתאר בריחה מוצלחת מכלא אלקטרז (מידע). למרות שהם ברחו מן הכלא, הם מעולם לא נראו בשנית וגופותיהם לא נמצאו, מה שמשאיר את הצלחת הבריחה בגדר ספק.
Randall: She did this Charles Bronson thing with a hypodermic. איזכור לסרט Death Wish עם צ'ארלס ברונסון כארכיטקט שנוקם את מות אשתו (הערת שוליים: יש עוד 4 המשכים לאותו הסרט. בכולם כיכב ברונסון).
Dean: Great, another guy who’s seen Taxi Driver one too many times. איזכור לסרט "נהג מונית" משנת 76' בכיכובם של רוברט דהנירו וג'ודי פוסטר. הסרט מוכר ביותר בזכות הציטוט "אתה מסתכל עליי?" ובזכות העובדה שג'ון הינקלי ג'וניור ירה ברונלד רייגן כדי להוכיח את אהבתו לג'ודי פוסטר אחרי שהפך לאובססיבי כלפיה אחרי צפיות מרובות בסרט.
Dean: I call this one the Blue Steel. איזכור לסרט זולנדר משנת 2001 בכיכובם של בן סטילר ואוון וילסון כדוגמנים. "הפלדה הכחולה" הייתה הבעת ההיכר של דמותו של בן סטילר.

תודה על ההשקעה../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

הציטוטים הכי מצחיקים Dean: (to provoke Tiny) I wanted to ask you, because I couldn't help but notice that you are two tons of fun, just curious: is that, like, a thyroid problem, or is it some deep-seated self-esteem issue? 'Cause, you know. They're just donuts. Not love Dean: You know this chicken ain't half bad. Sam: Great, finish mine חחח מה יש לדין מאוכל מקולקלXDDDD נראה לי שנזכרתי בזולנדר והפלדה כחולה חח טוב שיש אותם..

פרק שוווווווווווע..XD

בהחלט פרק טוב.. דין וסאם בכלא..חעעע.. סופסוף..XD הקטע שחשבו שזה הרוח של האסיר ובסוף (באמצע) גילו שזאת בעצם האחות היה ממש טוב.. כי זה טוב שהראו שדין לא תיכנן את הכל פרפקט.. ושיש פאק בתוכנית..XD אמ.. הקטע שהסוהר היה בעצם דיקון (?!) היה מגניב.. בהחלט הפתיע..(בפעם הראשונה, כע?! XD) השוטר הזה שתיחקר עיצבן.. העו"ד חכמה.. איך שהיא עבדה עליו..XD אע.. והקטע שהאסיר הזה הסתכל דרך הזה של האוכל.. ואז ראה את העיניים של הרוח היה ממש טוב.. הקטע שאני הכי זוכר בבפרק..XD עוד 3 פרקים לסיום העונהההההה!!! XD

Dandushit 24

New member
מצטערת שלא יצא לי לפתוח../images/Emo24.gif

פשוט נרדמתי מול הטלויזיה מעייפות טוטאלית
אבל איזה פרק
איזה דין
שיעשה לי תאומים

למעלה