עם איזה שיר של מוניקה..

Just Adi

New member
../images/Emo41.gif עם איזה שיר של מוניקה..../images/Emo41.gif../images/Emo80.gif

|סביון
עם איזה שיר של מוניקה אתם הכי מזדהים
תפרטו: עם איזה שורות במיוחד ולמה!

Just Adi

New member
../images/Emo39.gifשלי../images/Emo39.gif ../images/Emo80.gif

טוווב אז יש כמה פרפר "בכף היד שלי אני מחזיק פרפר, הוא מוסתר, בתוך אגרוף סגור, האם הוא חי או מת, אני שואל אותך, את יודעת, זה תלוי גם בך" היה לי סיפור מתיש עם מישהו, וזה מה שהרגשתי אליו ואני עדיין מרגישה... אין יותר מידי מה לפרט... לא רוצה לדעת "לא רוצה לדעת מה קורה איתך.... לא רוצה לדעת מה קורה איתי" דיי ברור... לא מתבייש באהבה שלי "אני לא מתבייש באהבה שלי אפילו שנהייתי סמרטוט לכל אחד יש רגעים של שפל אני הולך במעגל אחד גדול אבל אני לא מתבייש באהבה שלי אפילו שנהייתי מכור לסיכוי ששואף לאפס כמו מהמר שמפסיד ועדיין חוזר אני לא מתבייש באהבה שלי" זה היה המצב שלי לפני שבועיים ... אולי יותר לא יכול בלי זה (לא של מוניקה אבל של יהלי) "זה לא טוב, לא ממלא אותי, רק מרוקן אותי, זה לא טוב, אבל אני לא יכול בלי זה, לא יודע למה , לא יודע כמה יהיה מספיק בשבילי" מתקשר לכל הדברים שלמעלה... יחסים פתוחים "אהבה זה הסם הכי מוזר, הוא נהיה נורא כשלוקחים אותו לבד" נחשו... אוי ויי... אני פתטית...

ווואוו יפה!! -: ../images/Emo168.gif

האמת שלי יש דיי הרבה שירים שאני מזדהה איתם.., אבל אני יגיד את אחד מהם שהוא בעצם על הריצפה.. ואם אי לא טועה אז פעם כבר רשמתי כאן את הפירוש שלו... ונראה לי שזה מופיע בהודעות המובחרות..., תבדקו...

NighTy

New member
שלי

שתיים מתוך השירים ש..נראה לי עדי רשמה (גם אותם משפטים אגב) יחסים פתוחים ולא מתבייש באהבה שלי זה היה סיפור של שנתיים וחצי..לפחות זה נגמר, אבל זה היה כואב

Silver Fox

New member
../images/Emo26.gifשלי../images/Emo13.gif../images/Emo82.gif

תן לשים ת'ראש על דיונה אני אוהבת להשתולל ולעשות חפלות! אז תנו לי!

האא לא אמרתי למה

איש קש - מזדהה עם השורה "אין יותר פחד, אין יותר כלום" וגם עם השורב - "הבאנו אותה בצורה אלגנטית.. מתים מפנים, חיים מבחוץ" וכי.. לודעת למה יחסים פתוחים - "אהבה זה הסם הכי מוזר, הוא נהיה נורא, כשלוקחים אותו לבד" האהבה האחרונה שלי (מממ בעצם גם הראשונה), לא ממש התממשה בגלל גורמים חיצוניים :((

רותמיקה

New member
מספיק בנאדם../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif

ואני בטוחה שכבר כולכם יודעים למה:(

l i f a g i r l

New member
אמממ אני

אני גם מדהה עם הרבה שירים....אבל כרגע הכי זה יחסים פתוחים "אהבה זה הסם הכי מוזר הוא נהיה נורא כשלוקחים אותו לבד" מממממממ מעניין למה....

למעלה