עמוד בגרון - התוצאה

fireman

New member
../images/Emo41.gifעמוד בגרון - התוצאה../images/Emo41.gif

אז אחרי שקיבלתי את כל ההצעות, כל הרעיונות, ישבתי וחשבתי..... ניקיתי את העמוד משאריות הבטון ואז שוב ישבתי וחשבתי... עשיתי שפכטל, שייפתי, עשיתי עוד שכבה ושייפתי.... ישבתי וחשבתי, קמתי, הלכתי לכל מיני חנויות לראות את כל מה שהוצע לי כאן, הרעיון בגדול היה לתת מראה שיש אבל יסלחו לי טמבור נירלט ושאר החברות.....צבעי האפקטים שלהם הם פשוט בדיחה, אני מסתכל על המדרגות שיש שמותקנות אצלי בבית ואני שואל את עצמי.....איך הם בכלל העיזו לקרוא לזה אפקט שיש (סטוקו) אז ירדתי מזה.... חזרתי אל העמוד שלי, צבעתי אותו בכמה שכבות צבע יסוד ושוב ישבתי וחשבתי. ואז זה עלה לי בראש, קנה צבע שדומה למדרגות, דומה לריצוף ותצבע אותו... אז לקחתי את עצמי לחנות הצבעים, פתחתי את המניפה.....ובחרתי צבע.... לקחתי ורצתי אל העמוד.... עשיתי שכבה ראשונה.....אחרי השכבה הראשונה השאלה היחידה שעלתה לי בראש זה באיזו דרך אני הורג את הבחור בחנות הצבעים.... חצי עצבני הלכתי לעשות משהו אחר....חזרתי אל העמוד אחר כך....אמרתי לעצמי טוב נו מה יכול להיות....עם כבר נפלנו נעשה עוד שכבה....המצב השתפר, הצבע שנראה דוחה בטירוף הפך למשהו מעניין שלא לומר יפה.... נתתי לו להתייבש, חזרתי ועשיתי שכבה שלישית....זה ריצה אותי....מאוד!

fireman

New member
וכמובן רוב תודות לכולם על העצות

והרעיונות, בסופו של דבר הלכתי בכיוון שהוצע לי ודווקא הכי פחות רציתי.

fireman

New member
והבטחתי תמונות מהמטבח

הפרופילי אלומיניום עליהם דיברתי... 35 שקל לכל המטבח....התוצאה לפניכם. למתעניינים: כיריים של רוזייר משטח "קיסר" 9205 אריחים FAP סדרת vision (ייבוא של "נגב") ארונות "פנל מטבחים"

P u r p l e

New member
ובדיעבד...

נכון שהוא לא עצם בגרון? התהליך שעברת איתו שווה הכל
זה הכייף בתכנון בית...

fireman

New member
תהליך שעברתי איתו? ../images/Emo6.gif

לא לא.....אני עדיין חושב שהוא היה עצם בגרון.
את הבניה של רוב הבית ניהלתי בעצמי, חלק לא קטן גם ביצעתי בעצמי כך שתמיד יצא שאחרי שעשיתי "וי" על דברים שסיימתי....תמיד העמוד הזה עמד לו שם באמצע על חזותו האפורה והמעצבנת שלא היה לה פתרון ממשי בכל אותם הרגעים כך שאני עדיין חושב שהוא היה עמוד בגרון......עובדה, נכנסתי לגור בבית לפני שהוא היה גמור (טוב נו, כמו עוד הרבה דברים אחרים, אבל זה היה בתוך הבית). לבנות בית, אין ספק שזו חוויה.....מקווה שזו תהיה ההרגשה גם כשאתחיל לעסטק בכך בעתיד.

s t a r k

New member
יהיה נחמד עכשיו לשים

משהו כמו אדנית עגולה ואז לשתול שם מטפס יפה שיעלה ויכסה את העמוד. התוצאה לדעתי תהיה מהממת.

למעלה