עצה ידידותית

../images/Emo41.gifעצה ידידותית../images/Emo41.gif

מהנהלת הפורומים: אין להגיב להודעות שמנסות לחרחר ריב, עד שהבעיה תיפטר (וזה בטיפול כרגע) ומעכשיו כל הודעה שכזו, פשוט תשורשר לשרשור אחד שלא יימחק וכן הודעה שלי בסגנון של :"נא לא להגיב"
אז אנא מכן, הימנעו מלהגיב להודעות הללו למען שלום

ואני גם מקפיצה../images/Emo8.gif

(כבר הפכתי להיות פיצה מקפיצה , מכל האלמוניות הללו) פנינה, תחשבי כמה אנשים "חולים" משוטטים ברשת.
לדעתי צריך להנהיג רשיון רשת כמו רשיון לאקדח או משהו דומה ואפילו מחמיר יותר. את רואה שלאט ובהבנה הבנות גם לא עונות אז באופן כללי ידברו האלמוניות
ל : ת י ק ר ה .
חוץ מיזה,
זה תפקידך את לא חושבת
השריף של הפורום
יש לך החוצפה להתלונן
ועוד באופן חופן גדול של דולרים ליום
תפוטר פנינה לאלתר
אני מגישה לתפוז הצעה זולה יותר, ובת חמש ספרות בלבד

עמיתה 1

New member
לפנינה - בכל הודעה שלך יש רמקול?

אנחנו לא בגן ילדים- ואולי תבקרי יותר כי אז לא תרגישי כגננת. פעם ביום ניכנסת, שולפת רמקול ונותת פקודות. מה זה פה? אני מרגישה מאויימת. אני עוקבת אחר הפורום כבר זמן רב, ופוחדת להיכנס אחרי הטרור שיש כאן מצד כל הגולשים. ספרתי עד 10 נשמתי עמוק, והנה אני כאן! סליחה לא הצגתי את עצמי: שם- עמיתה.. גיל - 34 אביבים מצב משפחתי- נשואה + שניים יש לי חמות ניפלאה, הלוואי על כל בנות ישראל. אמרו לי (בפורום השכן) שכאן אסור להלל ולשבח את החמות האם זה נכון? מדוע? ואם באמת חמותי נהדרת לא לספר? חמותי מעוניינת להכנס, האם מותר לה כחמות? כי אני שמה לב שאתן אנטי, והיא פוחדת שתעליבו אותה, היא מאוד רגישה לכן הצעתי שאשאל ואבקש רשות מכן. אז זה בסדר? תודה על ההקשבה ממני עמיתה

בולי27

New member
דווקא פנינה תמיד כותבת שיש

לה חמוה נפלאה. וכמובן שאת וחמותך מוזמנות כל עוד אתן לא מעליבות אף אחת ויורדות לחייה היחידות שהותקפו פה היו אלה שתקפו קודם ובצורה מאוד מכוערת. אז אם אתן מבינות שהתלונות שלנו (לחמיות שלנו) לגיטימיות ולא תתלוננו שהפורום הזה מלא מכשפות, אני בטוחה שתוכלו לתרום!

למעלה