עצומה וסקר - רוצים ייצוג תימני

../images/Emo41.gifעצומה וסקר - רוצים ייצוג תימני

מה אנחנו מעדיפים - אייקון של ג'חנון או של תימוני קטן
נא לשרשר ולחתום על עצומה - כי נמאס לי ואני לא מתכוונת לוותר על זכויות היסוד שלנו... עד כאן... ממש מוגזם... פורום כה ותיק ותוסס מבלי כל ייצוג ב"סמיילים וסימנים"
לאן הגענו
לכולם כבר יש אייקונים ורק לנו אין (טוב, גם לעירקים עוד לא שמו קובה - אבל, עוד אין להם פורום ב-
)...
תראו למשל - את הגאים
, והחרמנים
והליצנים
והיפנים
ואפילו לבני דודינו
ולחרדים
יש יצוג - גם לחרופרים שלא גולשים בשעות כאלו מאוחרות יש יצוג
- רק לנו אין...
ושלא לדבר על הרשעים
וגם המרובעים
- ומה איתנו
מה
אם צובטים אותנו אנחנו לא מצטבטטים
אז מה אם אנחנו אוכלים זחוג
זה לא אומר שיש לנו עור של
מה אני אגיד לכם - אני פשוט מאוכזבת...

הייתי מציע ``עלה ירוק``

כמ``ש ``ואביה ירוק ירק`` למרות שאינני מצליח לח`זן גטקס ובכל פעם שאני מנסה לח`זן - העלים לא נודעו כי באו אל קירבי, ומה פלא אם אח``ך יש לי עצירות.

שושי 13

New member
אני בעד אייקון יאמאני מיד ולאלתר../images/Emo8.gif

ומה שאני הייתי מציעה זה - התמונה הזו - הכי תימינה שיש אני חושבת שג'חנון לא נראה טוב ובטח שלא בקטן ובלי הזחוג.

יאווו אני מתה על חינות תימניות!!!

יש לי מלא תמונות מהעבודה שעשיתי על תרבות תימן... אני חושבת שהחינה היא מייצגת את התרבות שלנו בצורה הטובה ביותר שיש! אם זה אוכל, שירים, תלבושות...

על זאת אין חולק !

אף כי מישום מה בפלפון נראה שריקמת הזהב בבגדיה העלתה חלודה. האם בגדי החינה לא אמורים להיות זהובים ?

אבל זה כל היופי...

זאת התלבושת המקורית חאג אל תימון יא וואלדי
ברור שהתלבושות החדשניות הרבה יותר יפות.. אין ספק בכלל!

לא הייתי מחליף

את אותו קרקוש המככב כמדומני בזחוק של צנעני. ומרוב שהצבעים - חיים, אפילו הפרחים לא נובלים עם השנים.

אריליו

New member
אני בעד התימוני.

גם ככה ג'חנון לא ממש יצא ברור, ודם אפשר לעשות אותו חמודי כזה, עם כובע מסופס וסימונים, וחיוך של תימנים. וגם שיעשו לנו בלון שכתוב בו "אהווא" :)

זה מסוכן !

שכחת מילדי תימן החטופים ? כך שנוותר ללא אייקון אם יחטפו אף אותו.

אריליו

New member
אם שכחתי ...

איך אפשר למצוא חטופים ? אפשר עדיין או שהיכולת נגוזה כבר? כי שמעתי שיש כמה שמצאו...

השאלה היא

עד כמה מעוניינים אותם חטופים להיחשף בפני האמת המרירה ? ומה שברור הוא, שאין בריחה מהמזל ! מתימן הוברחו ארצה מפני גזירת חטיפת היתומים, ונפלו מן הפח אל הפחת.

בעבר עלתה אחת החטופות לשידור

ואני מבין את מניעיה לבלתי להיחשף לעברה. ובפרט לאור שהקימה משפחה.

אריליו

New member
האמת?

קצת קשה לי להגיד מבינה כשאני רואה מה סבתא לי עוברת... אבל לא שופטת.

יעזב איש את אביו ואת אימו

ודבק באשתו ! ואיזה עניין יש לג`דת אומי, אילו הנחטף מסרב להכיר בהוריו הביולוגים ? הלא על הראשונים אנו מצטערים ! שאין ספור למשפחות המתפרקות רק מתוך טוב ליבם של הורי שני הצדדים. וכמעט שכחתי שההורים הם הנכנסים לחופה, ממש כמו בצרלי וחצי

בודאי שיש לה עניין בתור אם

ובגלל זה אני מכיר משפחות שפורקו בגלל התעניינות זו, ולבסוף חדלה האם למצוא עניין בביתה, בהיות שכבר איננה תכשיט. והבת נזרקה ככלי אין חפץ בו.ואגב, האם שאלת מניין לאותו נודיסט לומר אבא אימא אם בקושי נגע באשתו שרק יצאה מערוץ פליי בויי ?

למעלה