עצומה
הגיעו מים עד גועל נפש!

nightroll

New member
../images/Emo41.gifעצומה../images/Emo41.gif הגיעו מים עד גועל נפש!

פנינה, אני אוהבת את השלווה והשקט בפורום הזה, ולא הייתי עושה כאן גלים אלמלא באמת נהיה מוגזם ונמאס: הגיע הזמן לחסום את צפיחית בדבש מהפורום הזה. מי שלא יכולה להעביר את המסרים שלה בפורום בלי להיות ארסית, מרושעת, פוגעת, ומחרחרת ריב - צריכה להיות מוכרזת כפרסונה נון גראטה כאן. נכון, זה לא ימנע ממנה לחזור בשמות אחרים, אבל יש צורך בנקיטת פעולה כלשהי, לפחות כדי להבהיר שהתנהגות כזו אינה מקובלת! מבקשת מכל מי שתומכת בבקשה הזו לשרשר את תמיכתה.

amitmom

New member
נייטרול חביבה..מסכימה איתך לחלוטין

אבל אני חושבת שהתגובה הכי טובה זה פשוט להתעלם מאנשים קטנים וחסרי עמוד שדרה כצפיחית בדבש ודומיה. יש אנשים שממש לא שווים את הזמן שלי ולא את ההתיחסות שלי. הרבה חיוכים.

smagi

New member
נייטרול גם אני מסכימה עם קודמתי

פשוט להתעלם ממנה

עציון

New member
כן ולא

כן מצטרף בגלל ההסטוריה שלה, בהנחה שאנחנו מדברים על אותה אחת. לא, משום שלא מצאתי שום ארס בדבריה מלבד כמה דברים שאכן לא נעים לשמוע. מנהלת הפורום מחזיקה בזכות למחוק דברים בוטים וכנראה שהפעם לא היו כאלו.

nightroll

New member
אני

מתעלמת ממנה עד כמה שאפשר, אבל מה שמפריע לי זה בעצם העובדה שכל פעם שמגיעה חדשה לפורום, היא וכמה דומות לה שולחות הודעות נוטפות ארס ותוקפות כל כך שפשוט אין חשק לחזור לפורום. זו קבלת הפנים שאני קיבלתי כשאני הגעתי הנה, זו קבלת הפנים שזכו לה עוד בנות, ועכשיו ניניב.

הגנובה

New member
צודקת../images/Emo70.gif - אני החלטתי להתעלם -

ואני פשוט לא מגיבה לאף אחת מההודעות שלה... אם נעשה כך כולם - היא תשתעמם מהר - ותיעלם מכאן....

למעלה