עצמאות 2006

shirRock

New member
רוק עצמאות 2006 ../images/Emo168.gif

רוק עצמאות 2.5.06 מ23:00 עד אור הבוקר אמפיפארק ראשון לציון #אביב גפן והתעויוט #בית הבובות #מטרופולין, אורחת:דנה ברגר #אינפקציה #דין כרמל #משינה #עברי לידר #מוניקה סקס #שייגעצ #יוני בלוך *כרטיסים כולל הסעות הלוך חזור מאיזור חיפה, קריות ועמק יזרעאל* מספר הכרטיסים מוגבל!!! 7554306-054

לוטוס123

New member
רוק עצמאות 2006- מכירת כרטיסים צפון

רוק עצמאות 2006 אמפי פארק ראשון לציון אביב גפן והתעויוט בית הבובות מטרופולין + דנה ברגר אנפקציה משינה עברי לידר מוניקה סקס שייגעצ יוני בלוך כרטיסים והסעה אצל תומר!!!!! פלא 0546816433 עד יום שלישי!!!

Elinor BC

New member
מכירת כרטיסים אצלי במחיר של 119 שקל

מכירת הכרטיסים לרוק עצמאות בראשון לציון בלבד. מוכרת בכל איזור המרכז, נגישה וזמינה מאוד. ת"א-חולון-ראשל"צ-בת ים-אזור-רמת גן-גבעתיים וכן הלאה. כל מקום באיזור המרכז והשרון. טלפון 0525909348 [email protected] 26/04/2006 19:20:00

הורס 17

New member
אוקייי אני חייב תשובהההה

הבנתי שמטרופולי מופיעים בקריית אתא ביחד עם בית הבובות ועם היהודים מישו יודע מתי???????????

LuLuLu iT

New member
נה.. גמאני מוכרת~

יש גם לחיפה וגם לראשון. :] הסעות מאזור ירושלים - מבשרת ציון. פלא: 0506880410 אייסי: 240205123 ומסן: [email protected] יערה.
[היי אלינור..
]

ori239

New member
בעצמאות

אני שמעתי שמופיעים שם מטרופולין, בית הבובות, מירי מסיקה ומה קשור.. בחגיגות העצמאות שמארגנת העיריה.. אני שוקל להגיע לשם, אם יש כאן מישהו מקומי, אשמח למסר..

ori239

New member
נו שלישי בערב מתי שכולם חוגגים

הרי יום אחרי זה כולם בפארקים ממנגלים

stav666

New member
רוק העצמאות

כרטיסים לרוק העצמאות (לירושלמים בלבד) בטלפון 0544906501 סתיו

WinnerLose

New member
שאלה בקשר לכרטיסים

תגיד נראה לך שמישהו אשכרה ישלם בשביל לראות "להקה" עלק שעשתה את כל "הקריירה" שלה מחילול שירים של שלום חנוך?! אנלא מבין את זה, מה המאירי הזה אשכרה קם בבוקר שם דיסק של שלום חנוך ואמר- וואלה אולי יש אנשים שלא שמעו את זה, בואו ניקח את השיר נלביש עליו כמה אפקטים נוסיף ביט וניתן לכמה כוסיות לענטז את התחת שלהם בתוך פורד פיאסטה וזה ימכור! ומסתבר שהוא לא טעה אולי תשנו את השם של הפורום המזויין הזה לשלום חנוך וזהו שמעתי שמטרופולין עובדים על שיר חדש הם רק מחכים ששלום חנוך יוציא אותו לחנויות...או מקסימום אם זה מתעכב הם יקחו את סוף עונת התפוזים שלום ולא להתראות חתיכת מושפעים

dsol

New member
~_~_../images/Emo189.gif

אני רואה שהטימטום חוגג פה.... אני בתור מעריץ של שלום מזה שנים רבות רוצה לומר לך שאתה ממש טיפש אם זה מה שאתה חושב מטרופולין חידשו שיר של שלום הרבה אחרי שהם נכנסו לתודעה של המאזינים הישראלים החל מ"לא אומרת כלום" ועד "מלאכים/הסתה"... "בלי לומר מילה" נעשה במיוחד למצעד השנתי של גלגל"צ ותפס תאוצה תפס תאוצה, מה טוב... גם לשלום וגם למטרופולין אני מבטיח לך שיש כמה וכמה שהתחילו לשמוע את שלום בזכות השיר הזה (הצעירים יותר שלא התוודעו לשלום בילדותם או בשלב כלשהו עד השיר הזה) ולפי מה שאני רואה.. אתה זה שמושפע, חושב שאתה מבין גדול ומאשים בלי לבדוק לפני

feel so low

New member
כרטיסים והסעות מכל הארץ רוקעצמאות

רוק עצמאות חיפה ורוקעצמאות ראשון לציון 229715238 0524718984 בן

neagative creep

New member
כרטיסים לרוק"צ ראשון לציון.

הנחות לקבוצות גדולות. הילה 0508334350 221803191

למעלה