ערב טוב חברים

Klayhamn

New member
../images/Emo41.gif ערב טוב חברים ../images/Emo41.gif

תקנון הפורום פורסם והוא נעוץ כרגע בראש הפורום. אנא קראו אותו בעיון והפנימו את כלליו. בקרוב תפורסם גם רשימת הנחיות באשר להתנהלות-מומלצת בפורום בכל הנוגע לפתיחת שרשורים, סוגי שרשורים, הקפצות, וכדומה.

adiyon2

New member
קראתי ויש לי שאלה או הבהרה

מחר קרן יכולה לתבוע אותנו על לשון הרע כי כתבנו שהיא רעה או משהו בנידון? מלחיץ משהו, לא?!

לא יודעת

אבל בית המשפט לדעתי לא היה אפילו פוסק לטובתה.. בכל זאת, הם בוחרים לחשוף את עצמם. לכן צריכים לקחת בחשבון בקורות טובות,קל וחומר רעות.

adiyon2

New member
בכל זאת זה שאנחנו מדברים עליהם לא יכול להחשב

לשון הרע, למה את חושבת שבית משפט לא יסכים עם תביעה כזאת? אני שואלת סתם מתוך עניין

אני לא משפטנית ואני לא עו"ד

אני סתם מנסה לחשוב מתוך הגיון. בואי נגיד כזה דבר... א. לא נראה לי שמתמודדי ריאליטי ובכלל.. מתעסקים בזוטות האלו. ב. אם תהיה תביעה כזו שתתקבל, זה יהיה ממש על הודעת השמצה רצינית.

Klayhamn

New member
את צודקת, זו שאלה טובה

ואני כרגע נמצא בבירור מול הנהלת תפוז בנושא (יש להם יועצת משפטית שתוכל לקבוע ברור יותר מה מותר ומה אסור). באופן כללי, כל דבר שאת יכולה לדמיין לעצמך שהיה אולי מופיע בתכנית סאטירה כמו "ארץ נהדרת" - אמור להיות בסדר, אך בקרוב תהיה לי תשובה מקצועית יותר בעניין.

קשקשה9

New member
../images/Emo124.gif המנהל יש לי שאלה

מה עושים שכולם וכולן בבית מעצבנים אותי ואין לי פיבוריט? נכון שיש יותר ויש פחות אבל כרגע אני רואה יותר את השלילי מהחיובי

Klayhamn

New member
בעיה קשה ../images/Emo9.gif

גם לי נעלמו כל הפייבוריטים... אבל לי זה דווקא מתאים כי אני מנהל וצריך לשמור על אובייקטיביות

קשקשה9

New member
יו סוזי אני מתה על הסרט הזה -גאוני גאוני גאונ

ישבתי לצפות בו כמו ילדה קטנה בחנות ממתקים אגב,אני ככה קרובה ליישם את ההמלצה

קשקשה9

New member
המלכה! היא זו שעשתה לי את כל הסרט,חחח

כלכך רעה על גבול הגרוטסקי ואני?התמוגגתי תלת מימד דו מימד HD לא שמתי לב לכלום ,כלכך נהנתי שנראה לי שנשאבתי לפנטזיה של עליזה

יו מה זה לא...

אין מה להשוות בכלל. פרידה הייתה מתנהגת בצורה נוראית חסרת כבוד לכולם, הייתה שמה ז' על כולם והיה אכפת לה רק מעצמה! הייתה עושה זאת בצורה מכוערת ומזלזלת. (כמובן שהיא הייתה מאוד אינטילגנטית וחכמה) איפה את רואה פה את דניאל? דניאל לא מושלמת, וכל מה שהיא רואה לנגד עיניה זה איתן, ואולי הדרכים שלה להשיג אותו (לחפש את קרבתו כל הזמן, למצוא זמן לשבת איתו כל הזמן) הן לא אהודות, אבל מה היא עשתה כבר לאנשים שם? מה היא עשתה שאת משווה אותה לפרידה "פאקינג" הכט?

adiyon2

New member
יש לירעיון

תכננסי לוילה על תקן החדשה. מבטיחה להצביע לך.

למעלה