ערב טוב - סקר הסקרים

Klayhamn

New member
../images/Emo41.gif ערב טוב - סקר הסקרים ../images/Emo41.gif

עכשיו כשסוף סוף הפורום בידינו, אפשר לעשות סקרים
איזה סקר הייתם רוצים לראות? זו ההזדמנות שלכם לתת רעיונות לסקרים מעניינים שאיתם נתחיל - מעבר למובן מאליו כמובן (סקרי הדחה / אהדה --- שאותם נקיים במועדים קבועים כפי שיפורט מחר)

ההפקה כבר השתמשה כמעט בכל הכלים שערוץ10 יכול

להעניק לה מבחינת "הטאלנטים" שלו,והתכניות שהוא מייצר\משדר. כוכבי "השרדות"-גב,אירית. "היפה והחנון"-ליטל. "גיא פינס"-לירון ויצמן. "לעוף על המיליון"-ירון ברובינסקי. מי נשאר לה להשתמש? ובכן נשארו נאור ציון,כוכבי "2.3",גיא לרר וצינור לילה,לונדון וקירשנבאום,וכוכבות "בנות זהב". לא עולה לי בזכרון עוד מישהו או משהי מערוץ10.

היו גם כאלה שלא קשורים לערוץ 10

צחי נוי, מושיק עפיה, קובי פרץ, נירו לוי ומתוך התוכניות של ערוץ 10 יש עוד הרבה משתתפי ריאלטי שהם לא פחות אטקטיבים מאלה שהיו

מעט מאוד יבואו מזכייניות אחרות.מקשת אל תצפה..

בכלל ,למרות שנירו בא מ "רמזור" כביכול,אבל נראה לי ואני רק יכול לשער שהוא חבר קרוב של רייף. גם מרשת אל תצפה לכוכבים שיבואו. אלא אם כן יירקם שיתוף פעולה בין "רשת לערוץ 10 נגד קשת הדורסנית. במיוחד שרשת הולכת לעלות עם הרילאטי המושקע שלה ,THE VOICE". גם הזמרים שהם הצליחו להביא לא קשורים בחוזים עם קשת או רשת. נאור ציון למשל להערכתי בטוח יכנס לשם. גם מיקי גבע וגלית גוטמן.

billc

New member
סקר פיצוץ

איזה קשר אתה רוצה שיהיה בו פיצוץ , עד שבירת הקשר 1. דניאל- איתן 2. אתי- קרן 3.קרן -להי 4. להי -בן 5. ענבר-איילת 6 יוני איתן 7. ליז -ליז 8.קרן - איתן

למעלה