ערב טוב פורום...

../images/Emo41.gif ערב טוב פורום... ../images/Emo140.gif

חזרתי הביתה מסופ"ש בים המלח מטעם העבודה של אשתי - הם פשוט
, דאגו להכל -
,
,
,
,
,
,
... ועוד ועוד....

LAYLA S

New member
אהרן, מה זאת המילה הזאת

נעבעך? ואולי תסביר לי אחת ולתמיד למה אתם תמיד מכניסים את האות ע' למילים שלכם, אבל לא הוגים אותה בכלל... אז למה היא אמורה לשמש?

AdonAsda

New member
למה אתה משקר?

במקור זה בשביל לבלבל את התימנים הוגי הע' התיקנית. ככה הם לא ידעו מה באמת כותבים עליהם כי הם יוותרו אחרי שינסו לקרוא את המילה השלישית...

ליילה, נעבעך זה מסכן ביידיש

לא יודע מה מקור המילה, אולי שיבוש של נכבה.

LAYLA S

New member
עד היום לא הצלחתי להבין

מה זאת ה - ע' הזאת. לא אני ולא החברים שלי... לפחות למדתי משהו עכשיו הכל ברור תודה

הע'

היא אות מסתורית ביותר שכמעט ולא נשמעת לאוזני אדם ואפילו לא יוצאת מפי אדם אפשר לשמוע אותה כשדובר השפה העברית הוא ערבי או מפי תימני זקן

LAYLA S

New member
לא

כי אצלנו ע' היא אות ומבטאים אותה כמו ששומעים לא עלה בדעתנו שיכול להיות לה תפקיד אחר כי בכל השפות השמיות יש לה רק שימוש אחד לכן לא הבנו את פשר העניין - לכתוב אות שדוברי השפה לא מצליחים להגות

גם אצל הערבים יש בעיות עם אותיות....

למשל ההבדל בין ט' ל-ת' בערבית. היום ההבדל שהיה קיים בהגייה מיטשטש. הערבים בארצות שונות מבטאים את האות ג' למשל בצורה שונה: במצרים זאת ג', בעיראק ג', בא"י ז'.

אומרים שבשלב מסויים הוא יגיע לאיזון

עם מי השטפונות שנכנסים אליו מדי פעם........... אבל מצבו ללא ספק עגום: נראה כמו אוסף של שלוליות ירקרקות בין גושי מלח, בולענים ואדמה צחיחה...

הלך עלינו

הכנרת רדודה ים המלח נהיה שלוליות המלח הילד שלא נולד עוד לא נולד האבטיח נהיה קטן ולא מתוק בכלל הקיץ חם מתמיד (ואני שונא חום) יום שישי הלכתי לבקר את הים ואין אפילו זכר לבחורה אחת (נראה לי שיש חוסר בבחורות במדינה צריך ליבא מהולנד) והסרט של ההולנדים על האיסלאם הוא סרט טוב אבל בן לאדן דווקא רוצה לחסל את האפיפיור מה הבעיה יבוא אפיפיור חדש יחוסל יבוא חדש מחסלים את אוסאמה בן לאדן בא מוסא בן לאדן מחסלים את נסראללה בא עבדאללה מחסלים את איסמאעיל הנייה בא סולטאן (ואני מצהיר שוב שאין לי קשר משפחתי עם יחידת שחאדה בעזה ולא עם סלאח שחאדה) ואתמול בצ'ט בנענע ראיתי כינוי מעניין "100ממת" איך? יפה לא?
אנעארף מאיפה באים עם הכינויים האלה משמעם לי חברה להתחיל לזוז פה קצת

מוחמד5

New member
../images/Emo140.gifברוך השב עופר

כל עוד הנופש בחינם אז לנצל עד הסוף
אף פעם לא אהבתי את הנופשים של מקום העבודה, אתה יוצא לנופש עם אותם אנשים שאתה עובד איתם,אותם פרצופים אותן שיחות.

מוחמד5

New member
../images/Emo24.gif הכל דבש

מה איתך ! אפשר לשלוח דש"ים בתחנת הרדיו !!

אין לך מושג...

כמה פעמים שמעתי את המשפט הזה בסופ"ש האחרון
אנשים כנראה לא אוהבים להרגיש שהם הולכים "לעבודה" גם כשהם בנופש......... אני, אולי בגלל גילי הצעיר יחסית, אומר תודה כשלוקחים אותי לנופש ודואגים לכל האדמיניסטרציה המעצבנת, וממש לא משנה לי עם איזה אנשים זה יהיה.... רק מה ביאס אותי? שמכל הדברים, שכחתי דווקא בגד ים!

וואי וואיי

אני מרגיש ששנים לא הייתי פה איפה וויז ומי זאת ליילא והנה גדעון הגיע אולי הוא כבר חסום
איפה נלי ואיפה הבחור של השירותים( מייק00) איפה המכשפה מפלסטין שלאחרונה הפכה להיות פיה איפה הילדים הקטנים שהסתובבו פה ועופר מזמן לא היית פה וואייי איזה שיעמום בעבודה ביום שישי הם כל הזמן דיברו על קניידלך וגפילטע פיש (זה האוכל של החבר'ה האלה) ואיזה יום נאחס מהבוקר רואים אותו הלכתי לשלוש מקומות והיה סגור דווקא היום אין בחורות שמסתובבות בעיר בבוקר (בדרך כלל יש מלא) ואם יש אחת שמסתובבת אז אני בתוך המונית ואם היא רוצה לעלות למונית אז המונית כבר מלאה ואם אחת עולה למונית אז היא עם חבר שלה ואם היא בלי חבר שלה אז היא מדברת איתו בטלפון ואם אין לה חבר אז לא כדאי שאני אהיה חבר שלה (אם אתם מבינים אותי) קיצר בוקר טוב מה קורה?

../images/Emo182.gif

פה נשמתי . אני פה. אתה לא יודע כמה אתה חסר לי וכמה דברים רוצה לספר לך ולא מצליחה. עכשיו רק נותרו לי שתי אפשרויות. להסתגר בתוך עצמי או ללכת לים ולשבת בפינה גבוהה רחוקה כלשהי ולחשוב על הצעד הבא. וואוו.. כמה דברים קרו מאז הפעם האחרונה שכתבתי לך על עצמי. אבל מעניינים אותי יותר - חייך. מה איתך ואיך הולך לך.. בעבודה, באהבה.. מה שלום אמא? אבא? ואני שולחת לך חיבוקי .. אולי כי אני צריכה אותו. מאוד. לילה טוב ותודה שאתה קיים. love you very much Susu

ואני שולח לך חיבוק ענקקק

והחיים שלי מצויינים אני עבוד יום אחד בשבוע ומחפש עוד עבודה יש לי חברה מקסימה רק שאנחנו בקשר מסובך וחושבים על להישאר ידידים אמא שלי בסדר גמור אבל שלי מצוין

למעלה