ערב טוב

Lichy7

New member
היי ../images/Emo140.gif

נכנסתי רק לפני 45 דקות וכל מה שהספקתי לראות זה רק את ההצבעה. אמתין איתך למי שיעדכן אותנו :)

easternstar

New member
פספסת דווקא יום מעניין. אני עדיין בעבודה

תכנס לסטוטסים של וואלה ותציץ בקטעים שהם בחרו..וואלה די קרובים למה שקרה מלבד כמה עדכונים. תכנס גם לקטעים המצולמים שהם בחרו.. תקרא ונדסקס קצת...

noaxxx

New member
../images/Emo140.gifשלום לכולם, הגעתי עכשיו...

נכון שלא היה שידור קודם? בדקתי באייפון לפני חצי שעה והיה רק את הלוגו של התכנית

easternstar

New member
אתי קיבלה התקפת עצבים

כנראה מתוך פחד מה יראו לאיתן אבל הראו כמה קטעים פרווה והראו את ענבר אצל הפסיכולוגית מהשידור הראשון. החשיכו את השידור כי לקחו את אתי לבית חולים. אביעד קיסוס עדכן שמצבה מצוין והיא חוזרת עוד מעט. בינתיים ענבר מאכזבת והצביעה לקרן, למרות שאיתן התחנן שהוא לא רוצה.. עכשיו היא בוחרת בגדים לחברתה החדשה קרן. אני ממש חש גועל מענבר...

noaxxx

New member
קודם כל ../images/Emo51.gif על העדכון ../images/Emo9.gif

ברגע שהעבירו את המצלמה לחדר, קיבלתי גועל>>>> MUTE עצבני אז מה היתה הפואנטה לדעתך, להראות להם את הקטעים? אגב, הראו איך ענבר ואיתן מעדכנים את כולם בקטעים שראו? ואחרון חביב, איתן רצה שדניאל תיבחר לדייט והוא אמר שלפחות הוא יודע, שיש לו את 3 הקולות של הבנים. אז איך היא קיבלה רק 3 קולות? הבנים וליז (זהצהירה שזו הבחירה שלה) זה כבר 4.

easternstar

New member
אולי יוני הקונסיליירי הצביע לקרן?

לחפראווי יכולים להיות שלל תרוצים למה וכמה.
. אני לא ראיתי מה איתן סיפר אבל היה מישהו שעדכן.. ברור שלא הראו לאיתן שום דבר ממה שבאמת קורה בבית לפי הבעת הפנים. הרי הוא לא שחקן.. הפואנטה ליצור מתח בבית ואצל הקהל ואז לצאת בסדר..שהם לא הראו.. אתי התוודתה בפני ענת בעצמה לפני שיספרו לה..היא פחדה. ענבר ידעה הכל..היא היתה בבית בזמן הצעקות ולא היה בכלל טעם להראות לה. אם היו מראים לאיתן הוא לא היה שותק ולא היה רוצה לצאת לסוויטה עם קרן..השאלה היתה אם יראו לאיתן והם בחרו שלא.

חופשי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לונדרון זה בשבילך

למעלה