ערן, מה זה הביזיון הזה??????

freesoul21

New member
../images/Emo41.gifערן, מה זה הביזיון הזה??????../images/Emo41.gif

We restored the game world leaders from today morning. 6.7.2008 We are sorry for the malfunction. Gindis Team איך אתה משחזר את המשחק בלי שום הודעה לפני זה? ואפילו בלי שום סיבה!!!!!!!!!!!!!!!!!! היום הצלחנו להשמיד לפחות 4 מדינות, כאשר 3 מהן ביולוגיות ועכשיו אתה אומר שכל העובדה שעשינו לא שווה כלום???? ואם אתה משחזר איך זה שהתורים לא חזרו למה שהיו או איך זה יש לי חלונות מלחמה פתוחים על המדינות שהשמדתי אבל המדינות לא הושמדו פשוט בושה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

freesoul21

New member
ערן אני דורש שתעדכן אותנו מה קרה, כי אני רואה

מדינות שהושמדו בכח שהיה לפני התקיפה אבל בלי צבא, אז אני לא יודע הם מושמדים או לא

freesoul21

New member
ערן כל החלונות נשארו פתוחים אבל המדינה לא

מושמדת אז איך אני אמור לתקוף אותה???????????

hakim

New member
מחזק !!!

אני אציף את הבעיות במקום לרדת לרמה אישית : 1. מדינות שתקפתי היום החלונות עוד פתוחים ואין לי אפשרות לתקוף 2. חלון שפתחו עלי והשתמשתי בו נישאר סגור ורק המטרה שתקפתי יכולה להגיב ( כניראה ) 3. בחדשות מלחמה מופיעות התקיפות שלי למרות שהם כאילו לא היו 4. הורחקתי בעקבות התקיפות מהשוק ולמרות החזרה אני עדיין מורחק - כמובן שלא הייתי מורקח לפני כן 5. הורחקתי בעקבות התקיפות מהאום 6.מאות הדונמים של אדמה שלקחתי עם עשרות הכפולות שלי נעלמו כלא היו בנימה אישית צריך להיות מיקצוען הפזיזות הורגת

gindis

New member
תשובה

קודם כל אנחנו מצטערים על התקלה. אנחנו הרצנו כל כך הרבה בדיקות על הקבצים החדשים של העדכון שהולך להעלות מחר וזה מחק את הבסיס נתונים. בצענו גיבוי רק בבוקר ולכן זה שוחזר רק מהבוקר. הבעיה תוקנה ועמכם הסליחה על התקלה. צוות גינדיס

freesoul21

New member
ערן, שום דבר לא תוקן

השמדתי אתמול מדינה, עשית שחזור והחזרת את המדינה לחיים אבל למה לא סגרת את חלון מלחמה שפתחתי ולמה עדיין מופיע לי בחדשות מלחמה שזרקתי עליו בליסטים והשמדתי, עכשיו אני לא יכול לתקוף אותו שוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הנה התקיפה שהשמדתי את המדינה: פעולת הפעל את הקוד – ראש גדול במדינה barbosha #140027 הסתיים בהצלחה! הטילים נשאו ראשי נפץ ביולוגים שוגרו 74,290 טילים בליסטים על המדינה barbosha #140027 מתוך 74,290 טילים בליסטים ששוגרו, רק 1,485 הצליחו להנעל על המטרות שלהם! מערך הטילים נגד טילים של האויב הצליח ליירט 0 טילים בליסטים תגובות בעולם בגלל הפרובוקציות האחרונות שהמדינה שלך ביצעה הוחלט בעולם להגביל את המדינה שלך באופן הבא. המדינה שלך מגורשת מהאומות המאוחדות למשך 21 ימים המדינה שלך לא יכולה לרכוש כלי נשק מהשוק העולמי למשך 14 ימים תוצאות הקרב הצבא שלך צבא של האויב טילים בליסטים שאבדו: Ballistic Missile Prithvi SRBM 74,290 0 אזרחים שנהרגו: 0 3,019,380 סך הכל אזרחים מגויסים שנהרגו: 0 0 סך הכל כוח שאבד: 148,580,000,000 1 מספר המדינה שלי הוא 143106

freesoul21

New member
וכנ"ל תסגור את כל חלונות מלחמה שנפתחו על

140027 שנוכל להשמיד אותה שוב!!!!!!!

freesoul21

New member
"תודה" על התגובה

בנתיים המדינה הצליחה לברוח לחופשה, אם אתה משחזר את המשחק אז לפחות תעשה את זה כמו שצריך, לא ייתכן שתחזיר לחיים מדינה שהושמדה אבל את החלונות עליה תשאיר פתוחים כאילו כבר השתמשו בהם.

למעלה