עשינו את זה אנחנו בTransmission!

DarkSecretLove

New member
../images/Emo41.gifעשינו את זה אנחנו בTransmission!../images/Emo41.gif

אני לא מאמינה אבל תודה לאל הצלחנו! הגענו לטרנסמישן!! זו תמונה שצולמה ביום קידום הקטן מאד מאד מאד שעשינו בחיפה,ואני בהלם שהם בחרו דווקא אותה ולא אחת מיום קידום יותר גדול אבל למי איכפת אנחנו בטרנסמישן! הנה מה שנרשם מתחת לתמונה Echelon of Israel printed their own flyers and took to billboards on the streets to help promote This Is War and Mars. והנה PRINTSCREEN של הטרנסמישן. כל הכבוד לנו!!!

yaelc95

New member
../images/Emo236.gif ווואו כול הכבווד!!!

סופסוף הוחכה שמישהו שם שם לב לזה!!!!

liron138

New member
כל הכבוד לכן!!!!!!

אבל ממש מעניין אותי איפה אני משיגה צמיד כמו שיש לה?????

The Fantasy

New member
:-O omg

אני מודעת לעובדה שאמרת לי על זה בטלפון בהתלהבות וגם אני התלהבתי יחד איתך, אבל זה פאקינג אדיר עוד יותר עכשיו כשאני רואה את זה מול העיניים שלי. אני כל כך גאה בנו!
ועוד זה ביום קידום שאני הייתי בו סופסוף אחרי מליון שנה. זה אומר שאני מביאה מזל רק שתדעו
וכפרעל על אנני!

DarkSecretLove

New member
חחח את צריכה לבוא ליותר ימי קידום ../images/Emo8.gif

רק שתדעי עכשיו שכל פעם שאני שומעת CLOSER TO THE EDGE אני חושבת עליך

XoLilMissLolaoX

New member
וואו כל הכבוד!!!!

ואת אומרת שזה עוד יום קידום קטן.....הלוואי והייתי שם.... פעם הבאה אם תעשו בחיפה אני אבוא!!!

TyrAnnyA

New member
זה ענק. זה הרגשה פנטסטית

למרות שהיו שם תמונות הרבה יותר שוות, אופק ודנה- עדות. כבר אמרתי היום לאופק שכשנסעתי צפונה ברכבת ביום שישי שעבר (קראו- יום שישי הגדול) הייתה לי הרגשה שהולך לצאת מזה משהו טוב. העיקר זה להתחיל, מעכשיו, חברה, השמים הם הגבול!

RenanaD

New member
וואי, איזה כיף היה לקבל ממך את הסמס!

הייתי באמצע הרצאת מתמטיקה והפלאפון שלי היה על השולחן (על רטט, ברור), היית צריכה לראות איך קפצתי כשקראתי את זה... חברות שלי נבהלו
וממש צחקו עלי אחרי שהסברתי להן מה קרה
אהמ. אז כן, כל הכבוד לכן! עבודה מצוינת יקירותי
כן ירבו האזכורים של ישראל בטראנזמישן

The Fantasy

New member
נכון בייחוד התמונה על התותח שהייתה כ"כ תמונת

טרנסמישן! ואיך הייתה לנו הרגשה שבכל זאת נהיה בטרנסמישן הקרוב
כפרעלינו אנחנו אדירות
אתן רואות??הצפון כן מביא לנו מזל
אבל אנני, הרוב זה בזכותך אז תודה איי לאב יו

למעלה