../images/Emo41.gifעשרת הגדולים../images/Emo41.gif ההמשך...
עשרת הגדולים של דנה אינטרנשיונל כפי שנבחרו על ידי גולשי תפוז והפורום חשפנו את מקומות 10 9 ו 8 הגיע הזמן לראו איזה שירים הגיעו הלאה במעלה המצעד: 10- בוא, 9- תגיד לי מי? 8- עד סוף הזמן, ושושו יא שושו.
מקום שביעי: שלושה שירים הגיעו אל המקום השביעי עם שיוויון בקולות והם: "FREE" חופשיה יצא בשנת 1999 כסינגל שלישי מהאלבום הבינלאומי של דנה "חופשיה", השיר הצליח מאוד בחו"ל בקנה מידה של אומן ישראלי וזכה לביקורות אוהדות וחיוביות מאוד בתקשורת הישראלית, חופשיה הושמע לא מעט ברדיו והפך לאחד הקלאסיקות הגדולות של דנה בכל הזמנים, שיר ששיך במקור לסטיבי וונדר קיבל נוחכות של שיר דאנס כובד מאת אינטרנשיונל. אתם הכנסתם אותו אל המקום השביעי. "חופשיה יותר מהמושג להגדרת החופש"... "סקס אחר" סקס אחר יצא בשנת 1997 כפרויקט משותף של דנה אינטרנשיונל וערן צור, במסגרת אלבומו של ערן צור "אתה החברה שלי", סקס אחר הפך ללהיט ענק והומע אין סוף בתחנות הרדיו בישראל. הגיע אף הוא אל המקום השביעי. "שכבר אנחנו עיפים מאוד מנשינו הבתולות שכל הזמן מראים לנו בתמונות"... "עד היום" באופן מפתיע ובלא מעט קולות הגיע עד היום אל המקום השביעי, יצא כסינגל שישי מהאלבום החלום האפשרי, אמנם לא זכה להשמעות רבות ברדיו, אבל בעניי קהל המעריצים הגדול של דנה עד היום נחשבת לאחת הבלדות היפות ביותר של דנה, בים מחשיבים שיר זה כאחד היפים ביותר אם לא היפה ביותר של דנה. "זמן לא משכיח את הכל ולהבטיח לא יכול הוא רק עובר ולא חוזר..."
מקום שישי: וגם כאן שלושה שירים התבססו במקום השישי שזכו לכמות שווה של קולות שהכניסות אותם אל המקום השישי, והם: "נוסעת לפטרה" אחת הקלאסיקות הגדולות של דנה, נוסעת לפטרה יצא לרדיו ב 1994 מהאלבום "אומפטמפה" , הגיע אל המקום הראשון במצעד הישראלי של רשת גימל, והפך ללהיט ענק של דנה ולאחד השירים המצליחים שלה בכל הקרירה, אתם בהחלט אהבתם אותו ודירגתם אותו במקום השישי! "אחצה נהר ואחזור אל המדבר כמו נמר הבר לילה במדבר"... "ואחרי הכל" ה- בלדה של דנה אינטרנשיונל. ואחרי הכל יצא כסינגל שלישי מהאלבום "יותר ויותר", וכבש את צמרת המצעד ברשת גימל, שיתוף פעולה מנצח בין דנה אינטרנשיונל ליהודה פוליקר, ואחרי הכל נבחר גם לבדלה היפב ביותר של דנה על ידי גולשי הפורום, במצעד עשרת הגדולים של דנה הגיע ואחרי הכל אל המקום השישי! "צל חולף של מישהו מתוק שאחרי כל הלבד אלמד שוב לאהוב"... ואחרון חביב שהתבסס במקום השישי יחד עם "נוסעת לפטרה" ו"ואחרי הכל" "תחלום" יצא כסינגל שני מהאלבום האחרון של דנה "החלום האפשרי" והושמע לא מעט בתחנות הרדיו, הגיע אל המקום השישי במצעד הישראלי והפך לאחד השירים האהובים ביותר של דנה. שיר שזוכה לביקוש רב בהופעות של דנה ואומץ בחום על ידי הקהל הישראלי, הגיע במצעד דנה אל המקום השישי. "תחלום מותר לך להשתגע, בלילה וביום..."
מקום חמישי : שני שירים הגיעו אל המקום החמישי, אחד מהם מפתיע מאוד! "סעידה סולטנה" ה-שיר, הראשון של דנה אינטרנשיונל יצא לתחנות הרדיו בארץ בשנת 1993, הפל ל- קלאסיקה של דנה אינטרנשיונל, וללא ספק לאחד הלהיטים ההיסטריים של דנה בכל הזמנים, "סעידה סולטנה" הגיע אל המקום החמישי בלבד מה שמעיד על על דעתכם עליו שהוא דווקא לא השיר הכי יפה של דנה בכל הזמנים, אבל בכל זאת מקומו בכבודו מונח, מקום חמישי. "my name is not saide" ופה הפתעה שיר יפיפה שדווקא לא הושמע הרבה ברדיו אבל אתם אהבתם והצבעתם אל המקום החמישי יחד עם סעידה סולטנה הגיע השיר: "למה כתבת לי שיר" יצא כסינגל ראשון מהאלבום "יותר ויותר" ונחשב לאחד השירים המיוחדים והיפים ביותר של דנה בכל הזמנים, זכה לביקורות חיוביות ביותר מהתקשורת, הגיע אל המקום ה 17 במצעד של רשת גימל. בלדה מצמררת שיר שנחשב ליצירה אחת השיאים בקרירה של דנה. דנה אמרה פעם בראיון: "...למה כתבת לי שיר, זה לא שיר שנועד להצליח מסחרית כמו שלי כזמרת לשבת בבית ולשמוע אותו זה להרגיש שזהו יש לי יצירה ביד"... הגיע אל המקום החמישי והמכובד! "...את הגלים אני מכירה מקרוב כל גל לוחש לי לילה טוב"... וזהו להיום, כפי שאתם רואים מצעד מגוון וסוער מאוד יצא לנו עם המון קולות להמון שירים ולכן יש יותר משיר אחד במקומות מסוימים.! מקום 7: "חופשיה" "סקס אחר" "עד היום" מקום 6: "נוסעת לפטרה" "ואחרי הכל" "תחלום" מקום 5: "סעידה סולטנה" "למה כתבת לי שיר" ביום שבת בערב אנחנו מתקדמים אל מקומות 4 3 ו- 2 . המשך שבוע טוב
עשרת הגדולים של דנה אינטרנשיונל כפי שנבחרו על ידי גולשי תפוז והפורום חשפנו את מקומות 10 9 ו 8 הגיע הזמן לראו איזה שירים הגיעו הלאה במעלה המצעד: 10- בוא, 9- תגיד לי מי? 8- עד סוף הזמן, ושושו יא שושו.