עתידות

hadar81185

New member
בילי ומאק../images/Emo58.gif

מה קורה איתם ? מתי מתחיל כל הסיפור בינהם? ולמישהו אין עוד תמונות חוץ ממה שיש בגלריה? תודה

ויקי וקול

האם הם יחזרו? ויקי וקול? הוא ימשיך להיות עם אשלי המגעילה הזו? יהיה להם ילד? מה קורה פה?! עד מתי?????????? מישהו יודע את העתיד של הסידרה? מה קורה שם בעתיד? אני יודעת שיש אתר באנגלית של הסידרה, אבל קשה לי לקרוא באנגלית. עם יש למישהו מידע אשמח לשמוע.

Gipsey

New member
הסיפור בינהם מתחיל..

אחרי שבילי יוצא עם בחורה בשם בריטני ומאק עם ראול. מאוחר יותר, הזוגות מתחלפים...

Dawn12

New member
קודם כל, ברוך הבא ../images/Emo24.gif

ויקי וקול לא יחזרו להיות יחד, הוא לא ימשיך להיות עם אשלי (מגעילה? למי קראת מגעילה?
) ובטח ובטח שלא יהיה להם ילד מהסיבה הפשוטה שקול עוזב את ג'נואה סיטי לתמיד ב-11/2 (יום רביעי הבא). לגבי אתר ישראלי לסדרה - אני אהיה צנוע מאוד ואמליץ לך על האתר שלי
ובקשר למה שיקרה בעתיד, הנה קישור להודעה של Charmed24 עם כמה ספויילרים לעתיד, ואתה תמיד מוזמן לשאול דברים קצת יותר ספציפיים ותזכה לקבל תשובות.

Dawn12

New member
התשובה המיוחלת ../images/Emo58.gif

חודשים רבים עוד יחלפו עד שתראי את השניים האלה בתור זוג של ממש. הנשיקה הראשונה שלהם תגיע אלינו אי שם בחודש יוני אם אינני טועה, וזה יקרה בביה"ח לאחר שבילי יתמוטט בשלג מהרעלת אלכוהול. גם לאחר הנשיקה השניים לא יכריזו על אהבתם כיוון שראול יהיה עד אז החבר של מק, והם לא ירצו לפגוע בו. בקיצור, עוד ארוכה הדרך. ודרך אגב, אני בטוח שכולנו נשמח לראות אותך על דפי הפורום גם בנוסף לשאלות על מק ובילי.

ים כחול

New member
תמונה יפה../images/Emo140.gif

איך מאק נראית פה פתאום בוגרת ולא ילדונת כמו היום

למעלה