עתידם המיועד של וויל וליירה

Fairywitch

New member
../images/Emo41.gifעתידם המיועד של וויל וליירה

ההודעה מכילה
למי שלא קרא את הספר השלישי
בסוף הטרילוגיה וויל וליירה לא יכולים להישאר יחד, לא רק בגלל שחייו של מי שיעבור עולם- יתקצרו, אלא גם כי כך הם יפספסו את עתידם, משהו שהם נועדו לעשות. פולמן לא מציין מה זה. מה לדעתכם צופן העתיד בחובו לשני הגיבורים שלנו? (חנה אוהבת להתנסח יפה
) מהו אותו יעוד שהגורל הועיד להם? (ברור שאנחנו לא יכולים לדעת בוודאות- סתם לתהות. הנה רעיון לפאנפיק).

הם חייבים להיות ביחד.

הסכמתי לקרוא את הסוף, רק בגלל שהוא היה כזה מעורפל. אבל איכשהו פולמן חייב למצוא פיתרון לכך שהם יהיו בסוף ביחד. זהו. ו-אודי, אל תתחיל עם ה
שלך.

Fairywitch

New member
התכוונתי מה הייעוד הזה שהם אמורים

להגשים? חשבתי על משהו בקידום חקר האבק... נניח, וויל יעבוד עם מרי מלון, וליירה תהפוך למלומדת ותקדם נשים בעולם שלה.

האבק

New member
הייעוד שלהם הוא ברור

לעשות סקס עם ילדים בטווח הגילאים 12-14 כמובן. זה לא היה ברור מהטקסט? מוקדש באהבה רבה ל-Anne ושאר מעריצי

Fairywitch

New member
אעעעע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחולה עליך../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

dahoe

New member
לא, לא ולא!

אסור שפולמן יוציא המשך שבו ויל וליירה חוזרים! הוא יהרוס את הסדרה!

האבק

New member
שאלה טובה

אני לא ממש זוכר את הפרק האחרון, אבל אני חושב שהיעוד המרכזי שלהם הוא לבצע את "החטא הקדמון" שוב, על מנת להסדיר את האבק למסלולו הרגיל. לאחר מכן, אני מסכים איתך - להפיץ את האמת אודות הסמכות והדת אצל ויל. אצל ליירה להסביר את המהות האמיתית של האבק שכולם כל כך פחדו ממנו, וכמובן להסדיר את הכנסייה. אבל מה שכן - לא לכפות את הדעות שלהם על אחרים. כלומר לא לפרק את הכנסייה ולהפלות לרעה בדרך כלשהי את המאמינים, כי אז הם לא פחות רעים מהכנסייה עצמה.

Fairywitch

New member
מעניין באיזו צורה הם יגשימו את זה..

ז"א- במה הם יעסקו כשיגדלו, למשל. או האם וויל יישאר בקשר עם מארי, היחידה שיכולה להבין מה עבר עליו? ואת מי ליירה תשתף? ועוד אני תוהה אם ליירה תצליח לחזור לקרוא באלתיו'?

dahoe

New member
...

זו לא שאלה אם ויל ישאר עם מארי. היא אמרה שהיא תעשה הכל כדי לעזור לו, כך שמן הסתם הם ישמרו על קשר קרוב והגיוני שויל ואמו יעברו להתגורר אצלה או הפוך.

Dubie

New member
../images/Emo90.gif להקים את רפובליקת השמיים,

כל אחד בעולמו :) [זאת אדוה, O a s i s 3, החלפתי כינוי ^_^].

האבק

New member
נכון, אבל במה זה מתבטא?

לי זה נשמע כמו מאין חופש דת, חופש הביטוי וכו'. מה אתם אומרים?

SNTD

New member
הייעוד שלהם

אני חושב שיש סיבה טובה שהם התפצלו, מכיוון שנציגים מהעולמות שלהם גרמו למהפכה הזו, למרות שהמהפך נעשה בעולם המולפות (החטא הקדמון) אבל כעת, כל אחד בנפרד, יהיה עליהם, כמו שאמרתם, להביא את דבר האל האמיתי כביכול, אם אפשר להציג את האבק כאל חדש? זה בהחלט נראה כמו חופש הדת והביטוי כיוון שכל הרעיון הוא כביכול נגד הכפייתיות של הכנסייה, לעשות דברים "בשם האל" שזה כמובן ניצול כוח, אני חושב שזה הייעוד שלהם באמת - לבטל את הכפייתיות של הכנסייה יחד עם הדברים הנלווים אליה

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifמסכימה. אבל איך?

האם יהיה להם מקצוע שקשור לזה? מאידיאולוגיה לא קונים במכולת, מניסיון. חחח, חשבתי בעודי כותבת- שאולי זה סיפור אוטוביוגרפי של פיליפ. הוא וויל, והוא מנסה לשנות את העולם
וברצינות- לגמרי מסכימה עם המטאפורה שתיארת

SNTD

New member
יאי! הסכמה מלאה! D:

קודם כל תודה :) דבר שני, השינוי של העולם, כמו שאודי אמר, יכול להיות על יד הפצת הרעיונות שלהם אבל אני הייתי הולך לכיוון היותר מעשי, כמו שמישהו כאן אמר/ה, וויל הולך להתארח אצל מארי מאלון, אולי הוא ימשיך את דרכה ויעזור לה לפענח את סתרי האבק, ותוך כדי זה יפרסמו מאמרים, הרי כולנו יודעים שפירסום מאמרים מדעיים משמעם הוא אמונה בציבור, זאת נראית לי גישה מאוד מציאותית לגרום לציבור להאמין בקיומו של האבק, והכי חשוב - לקבל אותו בקשר לליירה, הרי היא התגלתה לעולם כאשפית האלתיומטר, לאחר שאיבדה את זה, היא הולכת ללמוד את זה מחדש, אבל את האמון היא כבר קנתה לה, והיא הולכת להתחנך אצל מלומדת ידועה ביותר, מה שמעניק לה עוד אמון מצד הציבור. נוסף על כך היא מוכרת בכל רבדי החברה, מהסוענים וילדי הרחובות ועד למלומדים של קולג' ג'ורדן ושל אנגליה כולה, כך שיש לה גישה לקהל מאוד רחב ומגוון

Fairywitch

New member
נתת לי עוד רעיון לגבי ליירה-

אולי היא תקדם את מעמדן של נשים מלומדות, וכמובן תלמד בעצמה. אולי גם בעולמה של ליירה ייצאו מעידן החושך שבו נשים לא נחשבות שוות ערך לגברים... כך היא תשיג יותר ממטרה אחת.

האבק

New member
כמו שעזריאל אמר

רפובליקת השמיים לא נכשלה, היא צריכה לחיות אצל כל אחד בתוך תוכו - אם הוא ירצה בה. כי יש כאלה שמאמינים שזה הדבר הנכון להיות תחת כפיית הכנסייה ולהאמין במשהו גדול יותר (כמו האב גומז או האב מק'קפיי) וכמובן יש את אלה שמאמינים שצריך להיות יותר חופש בעולם כמו לורד עזריאל. אבל כך או כך, אי אפשר לכפות דרך חיים אחת על מישהו שלא מקבל אותה... לכן התפקיד של ויל וליירה לדעתי הוא פשוט להפיץ את הרעיונות - ומי שיקבל אותם יקבל, ומי שלא - לא

למעלה