ע ד כ ו נ י ם
כאלו כייפים!...

דניאL

New member
../images/Emo41.gifע ד כ ו נ י ם../images/Emo41.gif כאלו כייפים!...

קיבלנו OK מהרופאה להתחיל לאכול פירות מכיוון ששירה לא אוכלת מספיק את התמ"ל, אז שירה אכלה אתמול בננה מרוסקת עם מיץ מלון, י א מ י ! אני חושבת שגם שירה חשבה ככה, כי היא ממש התנפלה על זה
חוצמזה, היא גדלה כל כך, אני לא מאמינה כמה דברים היא כבר יודעת לעשות: להתהפך מהבטן לגב
להתגלגל מהגב לצד
לקשקש בלי הפסקה (כמעט)
, לשחק עם בובות ולהכניס אותם לפה
, להתישב לבד כמעט וללא עזרה! ובכלל היא מתקשרת איתנו לגמריי, מזהה את ההורים שלה ממרחק, מביעה את רצונותיה, היא מאוד פעילה וכשהולכים לאנשהו לא מוכנה סתם לשבת בעגלה, רוצה שירימו אותה על הידיים כדי שתוכל לראות הכל! אני כל כך
בה, לא מאמינה שאי פעם אהבתי מישהו/משהו ככה!
אני כל כך שמחה שהיא הבת שלי, פשוט גאה להיות אמא שלה!

עמית@

New member
איזה כיף

אני כל כך מזדהה עם ההתאהבות המטורפת הזו- האושר שממלא בלי יכולת להכיל אותו
בתיאבון לה.. אגב- היא כנראה כמו אמא שלה, לא אוכלת הרבה ורזה
(אולי תאכלי גם את בננה עם מיץ מלון?

דניאL

New member
חחח חחחהההה עמית../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

אתמול באמת אכלתי את הבננה והמלון, את מה ששירה לא אכלה...

אין כמו אינטואיציה של אמא

כלכבוד לשירה שהיא כבר גדולה כזו.... שולחת חיבוקים ונישוקים....

טוטי30

New member
איזו רשימה מפוארת. כפיים לשירה! ../images/Emo6.gif

כל הכבוד! ממש מתפתחת יפה. וגם אני גאה שאת אמא שלה...
אין סוף להתאהבות הזאת בהם. זה רק מתעצם מיום ליום!

mikihc

New member
איזה יופי לך ולשירה

כמה כיף שהם גדלים ומתחילים לתקשר, ומצד שני - הם גדלים כל כך מהר... והאהבה - בלתי ניתנת לתיאור. ביי, מיקי

הי דניאל ובמיוחד שירה ../images/Emo99.gif

אני מה זה שמח לקרוא שאת כל כך נהדרת ומתפתחת לתפארת. אמא שלך ממש מאוהבת קשות.....וגאה בך כל כך.....כל הכבוד
תמשיכי ככה.... ולמה אמא שלך לא שמה תמונה ?......לטיפולה המהיר אודה.....
אמא שלי מוסרת לך גם דש"ח ו
וניקו מוסר לליבי האו האו האווווווווו
ות ו
ים. בר.

yaelli10

New member
כל הכבוד לשירה

שאמא שלה כל כך גאה בה יאללה דניאלה - תמונה של שירה, רוצים לראות אותה יושבת כזה יפה !

דניאלה,נחשי את מי פגשנו בשילב?../images/Emo6.gif

את צרתך אהובת ליבך,וצר לי להודיע לך שהיא לא כל כך מפלצת כפי שתארת אותה ...או שהיא יכולה לזכות באוסקר שחקנית השנה
הקיצר,אני הורסת הפתעות מדופלמת...היא תרה אחרי בגד לשירה וקנתה לכם
חליפה ורודה מהממת
הקיצר איך גיליתי שזאת היא??? היא התלהבה משירי שאלה מה שמה ובת כמה היא וכשאמרתי לה היא סיפרה שיש לה נכדה שירה שנולדה ב 26.12.02 פה נפל לי האסימון- את רואה לא רק הדודה ספצית בתאריכים...ושאלתי אם במקרה יש לה אמא בשם דניאל היא אמרה שכן התלהבה והראתה לי תמונות של שירה המקסימה מהאלבום הקטן שלה...חחח...עולם קטן אה? בפעם הבאה שאני שם אני קונה את אותה חליפה בדיוק לשירי! ממש מקסימה!אז יש לך ד"ש חם ממנה ו... תתחדשו!

טאש

New member
אז מי צריך סיכות ביטחון עם חרוזים?

וכל הכבוד לשירה. איזה רפרטואר מרשים!!

דניאL

New member
תודה לכולכן חברות שלי, וליטל ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא אומרת שהיא מפלצת! אבל ההתנהגות שלהם בעקבות הולדתה של שירה וכל מה שנבע מכך - היתה זוועתית! וכנ"ל בכל מה שקשור לנסיונות ההשטלטות שלהם על הבן שלהם וכתוצאה מכך - עליי! אני לצערי, (ועוד בתור אדם שנחשב מאודסלחן, ואפילו סלחן מידיי) ממש לא מצליחה לסלוח להם! מה לעשות.

למעלה