ע י ד כ ו נ י ם

BurningUp10

New member
יום יום בתחנות הרדיו?

חבר טוב אמר לי שהוא שמע את "יום יום" בפינת סינגלס בגלגלץ האם יום יום יצא לרדיו? יש מצב שכן:)

BurningUp10

New member
דנה ירדה למקום 29 ברשת ג הצביעו!

דנה ירדה למקום 29 ברשת גימל! ירידה של 9 מקומות! אסור שהיא תעוף מהמצעד. אז כולם להצביע וכן צריך להתקשר אבל תעשו את זה

../images/Emo170.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo169.gif

עוד יום של דיווחים מאתונה! ב-18:00 ישדרו שליחי פורום אירוויזיון ו"תפוז אנשים" משדר מיוחד מאתונה Live ב-BlogTV. במשדר הם יסקרו את ההכנות לאירוויזיון ויארחו אמנים מחו"ל המתמודדים בתחרות. ל-BlogTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/

../images/Emo117.gif הודעות ועידכונים ../images/Emo117.gif

קודם כל מצטערת שקצת נעלמתי, זו תקופה מאוד עמוסה בשבילי. השבוע היו לי בגרות בחמש יחידות של תושב"ע. בגרות בחיבור שהברזתי לה בשביל יום הסטודנט
ומחר יש לי בגרות במחשבים שכמעט והורגת אותי
אז שלא תחשבו שאני מזלזלת או משהו, אני פשוט בלחץ אטומי!!! אוהבת המון
חג שמח
מילי.

omerikooo

New member
../images/Emo41.gifיום - יום../images/Emo41.gif

זה קרה. הוא יצא לרדיו. מיום ראשון הוא בפלייליסט. אפשר כבר להצביע לו במצעד של גלגל"צ, אני מניח שמהערב גם ברשת ג' ושות' (קישורים למטה). זה הסינגל האחרון שייצא מהדיסק. תנהגו בו בהתאם. glglz.msn.co.il gimmel.iba.org.il תבלו, עומר

BurningUp10

New member
הצבעות לדנה.. כנסו כולם.

קודם כל יום יום נכנס לגלגץ! אין לי מושג למה הוציאו אותו עכשיו.. שיש שני סינגלים שתמנגנים ברדיו. זה ממש מוזר. או קיי אז ככה להצביע ליום יום בגלגלץ זה מאוד חשוב! אחרי זה גם להצביע להיום זה אנחנו בערוץ 24 וברשת ג

A t z a

New member
../images/Emo207.gif"יום יום" מקום 5 ../images/Emo80.gif

במצעד המכירות של דיסק קלאב
! זה גבוה,יפה מאוד

../images/Emo20.gif הופעה שהייתה ולא ידענו. ../images/Emo20.gif

בשלישי האחרון נפתח הכנס הדו-שנתי של חברת מיקרוסופט ישראל. בין המופיעים היו: חמי רודנר, דנה ברגר, ירמי קפלן, ברי סחרוף, אסף אמדורסקי ועוד כאלה. גם סאבלימינל הגיע לכנס. רק שלא ברור לאיזה מטרה כי הוא ממש לא עלה להופיע על הבמה. מה שהוא דווקא כן עשה היה להסתובב בין הקהל ולתפוס תמונה עם דני ימין, שהוא רק מנכ'ל מיקרוסופט ישראל. שזה סוג של אח שלי סלב. רק שלא ממש ברור מי משניהם הוא הסלב. מישהו יודע מה היה שם? או היה שם בעצמו? יש תמונות? לינקים? משהו

../images/Emo51.gif../images/Emo45.gif ואלעד

תודה שאתה עושה את העבודה הזו, פשוט בתקופה האחרונה העבודה והבגרויות לא משאירות לי דקה לנשום. מבטיחה שבחופש הפורום יחזור להיות הכי מושי בתפוז

../images/Emo20.gif עוד קצת פרטים עליה.. ../images/Emo20.gif

ערב טוב, חלטורה! דפדף בהרשת איציק אדרי, אילת 11/5/2006 9:39 HP, שנתנו את החסות למסיבה בחוף הדקל כמו בכל שנה, החליטו לארגן "רוק עצמאות" למשתתפי הכנס, משהו שיתחבר עם הסיסמה שמיקרוסופט מזיינים לנו את השכל איתה ("Feel the beat"). על במה אחת העלו את חמי רודנר, דנה ברגר,
ירמי קפלן, ברי סחרוף, אסף אמדרוסקי ושי להב, שזה יותר אומנים משהעיר אילת רואה בחודש שלם. החנונים רקדו בטירוף, הייתה הופעה מצוינת והמוזיקה של הדיג'יי המשיכה כל הלילה. האוכל לא היה משהו, אז לפחות המסיבה הייתה שווה (למרות שגם כאן נדחפה להפקה פאשלה קטנה לפני תחילת ההופעה, קפיצת חשמל קטנה. אבל לשם שינוי, לא באשמת מוצר של מיקרוסופט). מי שעוד דפק נוכחות הוא סאבלימינל שהסתובב לו בקהל. הקשר לאירוע כנראה מקרי, וככל הנראה נובע מיחצנות לדיסק החדש ("העוזר האישי" חילק מאחוריו דיסקים) ולמועדון ("גהה") שפתח בעיר. רודנר, בהדרן, לא היסס לספר את האמת סביב הכנס: "אז מה, מיקרוסופט עורכת כנס ומסיבה לשותפים שלה בשביל שאחרי זה השותפים יעבדו איתה והיא איתכם? אז הנה ביל, תוכניתן בשבילך". לפני זה הוא גם חש את עצמו ניצנים בצעקת "ערב טוב מיקרוסופט!" לכתבה המלאה
http://www.nrg.co.il/online/10/ART1/420/622.html תהנו. אם יש למישהו עוד פרטים ותמונות שיצייץ

Hpeople

New member
האתר פועל יום יום

אני רואה שאתם כבר יודעים על הסינגל החדש וההופעה.. אבל בטוח לא שמתם לב לעידכון באתר של דנה ברגר.. אתם מוזמנים להכנס לאתר, להדליק רמקולים ולהנות.. מצ"ב תמונת עטיפת הסינגל החדש..

תודה ../images/Emo45.gif

תודה על העידכונים. ואז זו מילי17, רק החלפתי ניק
טוב לראות אותך עוד בפורום שלנו

תודה דנע ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

איזה יום שמח לי היום, איזה יום!!!!!!!!!!!!
איזה כיף לקרוא את זה. חג שמח לכולם

למעלה