פאנפיק גזעי ביותר

O0NoNi0O

New member
../images/Emo41.gifפאנפיק גזעי ביותר../images/Emo41.gif

להלהלהלה. פרק 4 או חמש. ה"אתר" של מקפליי ושל אוריה זה אתר סטייל מייספייס/במה חדשה כזה. -------------------------------------------------------------------------------- היה זה שבוע וחצי אחרי שאוריה נפגשה עם הארי והנציגים מחברת התקליטים. הם הבוסים שלה, מוזר שיש לה בוס לרוב האנשים בגילה הבוסים שלהם הם הורי ילדים קטנים ששומרים עליהם בשעות הלילה והצהריים, לא בעלי חברה תקליטים גדולה, מאנגליה. אוריה חייכה לעצמה בסיפוק עד עכשיו הצליחה דיי יפה והיא בקושי הגיעה למחצית חייה. היא פתחה את המחשב הנייד והתיישבה על מיטתה. בעודה פותחת את האתר שלה ובדקה את תיבת האימיילים שלה קיבלה טלפון מעדי. "הלו?" שאלה אוריה בעודה צחקקה למראה התמונות המצחיקות שדודה שלך לה. "נו, ראית את זה כבר?" עדי אמרה. "מה? את מה ראיתי?" אוריה שאלה את עדי מסוקרנת. "את מה שמקפליי כתבו" אמרה עדי בחוסר סבלנות. "מה הם כתבו?" אוריה שאלה, מסתקרנת יותר ויותר. "כנסי לאתר שלהם ואז לשלך" אמרה עדי. "אוקיי, אני אעדכן אותך בהמשך" אמרה אוריה, נפרדה מעדי ונכנסה לאתר של הלהקה. היא ראתה שדאגי עידכן: 'היי חברה! אחנו מאוד מתרגשים להתחיל לעבוד על האלבום החדש שלנו! לפניי שבועיים חתמנו חוזה עם כותבת שירים ומפיקה משנית הישר מישראל. לעידכונים נוספים ממנה וסתם כדי לראות מי זאת הינה האתר שלה. שלכם, Dougie XOXOXO' אוריה סיימה לקרוא את העידכון בחיוך, היא העריכה אותם על זה שהם הזכירו אותה וציינו את העובדה שהם חתמו איתה על החוזה. היא נזכרה, שבעוד שבועיים וחצי היא הולכת לפגוש אותם וחיוך רחב יותר ואמיתי יותר התפשט על פניה. היא לא הייתה עצובה, ישראל תחכה לה והיא ציפתה לזה, היא ציפתה לחיות עם הבנים, היא ציפתה ללמוד באנגליה וכמובן ציפתה לכתוב. היא נכנסה לאתר שלה וראתה שמספר התגובות והכניסות באתר שלה עלה, המון תגובות מחזקות נכתבו מצד מעריצות של מקפליי, היא הייתה בשוק. כולם כול כך העריכו את העבודה שלה. היא שמחה, מוזה תקפה אותה, היא עידכנה גם היא באתר שלה: היי. אני שמחה מאוד להודיע שאכן חתמתי עם מקפליי חוזה לפניי כשבוע וחצי, שבועיים. נפגשתי עם הסוכן שלהם והנציג מחברת התקליטים, היה כיף. מצפה לעבוד איתם בעתיד. כמו כן אני רוצה להודות לכולם על התגובות, כול פעם אני מאושרת לקרוא אותם מחדש. קפצו לבקר שוב! שלכם, אוריה.' היא סיימה לכתוב את העידכון והתחילה לכתוב שיר חדש, על התחלה חדשה וציפייה לעתיד. אחרי שכתבת את הנקודה האחרונה בפואמה קצרה שכתבה היא הרגישה מאושרת. תמיד, כשאוריה הייתה מסיימת לכתוב הייתה בה התחושה הזאת, שהכול בהיר ומסודר יותר. אחרי שהתקשרה לעדי והן עשו את סבב הצרחות המסורתי אוריה הרגישה את הערב יורד ונרדמה. היה זה יום מתיש. הבחינות של סוף השנה, לקראת התעודות נגמרו אומנם אבל זאת הייתה רק הקצפת המרה שבקצה העוגה. נשארו להם חזרות למסיבת סיום, כתיבת ספר המחזור שהיא, כמובן, לקחה בזה חלק. אחרי הכול שכתבה של אוריה סיימה השנה את חטיבת הביינים, היה זה נהוג לעשות ספר מחזור ומסיבת סיום מושקעת לתלמידים. *********************************************************************************************************************************** עברו שבועיים מאז התקרית האחרוה והמשמעותית עם הלהקה. זהו זה. היום היום הגדול. אוריה כבר סיימה ללמוד. היה זה היום האחרון ללימודים, היא חזרה הבייתה עם עדי. בימים האחרונים אוריה ועדי היו בלתי ניתנות להפרדה, הן רצו לבלות כול רגע בחברתה של השנייה למקרה שלא יפספסו כלום.אוריה הרגישה מועקה כבדה בימים האחרונים, מועקה מהסג שתוקפת לפניי נסיעות של זמן רב. היא נשמה נשימה ארוכה כדי להקל על הבחילה שלא עזבה אותה וכדי להרגיע את הלב שעיקצץ לה כול הזמן. היא לא עיקלה שזה הסוף. סוף לחיים של פעם, כשהיא תחזור מאנגליה היא תיהיה אדם שונה לחלוטין, היא ידעה זאת אבל עד עכשיו היא העדיפה להיות אופטימית ולא לקרוא לזה סוף, אלא התחלה אבל עכשיו, כאשר מסיבת הסיום עברה, המורים הפסיקו ללמד כבר מזמן וכולם התחילו להיפרד.גם מאמא שלה, אחרי הכול, היה לה קשה. ךלמרות היחסים הקרירים היא איך שהוא קיבלה תחושה שכשאמא שלה רוצה, היא יכולה להיות סבירה בהחלט. היא גם תתגעגע אליה, מי יפלרטט עם המורים באסיפות ההורים? היא צחקה לעצמה ומצאה את עצמה בוהה בלוח השעם הגדול והריק שעמד על המכתבה השינה שלה. מוזר היה לה לקרוא לה ישנה, אחרי הכול היא עוד לא בידיוק עזבה, מצד שני, היא כבר כמעט שבוע לא ממש מרגישה בחדר שלה. הכול היה ארוז מלבד בגדים ספורים, ספרים מעטים, מחברות ישנות ושאר דברים לא נחוצים נשארו. אך התמונות, המכתבים, הספרים האהובים עליה, רוב בגדיה והדיסקים שלה היו עמוק בתוך מזוודות ענקיות. היא סגרה את תרמיל הגב הצבעוני ומלא בסיכות וירדה למטה, עוד לא נפרדת לגמרי מחדרה האהוב, בו כתבה את רוב הקטעים שהכי אהבה, בו בילתה הרבה משעות היום, שם הרגישה באמת בבית. שאר הבית, בקומה התחתונה היה בעיצוב מכוער של אביה החורג, עיצוב מודרני וקר עם המון צבעים אפורים. אבל החד שלה היה בצעים חמים עם הרבה עץ וקישטוטים. לפעמים נדמה היה כאילו חדרה של אוריה היה חדר שבאמת חיו בו ולא כמו בכול שאר החדרים שרק התיימרו להיראות כאילו יצאו מקטלוג. אוריה, אימה, אביה החורג ועדי מצאו את עצמם בנמל התעופה. אוריה נפרדה מאמא שלה, עם טיפה דמעות, היא חיבקה את עדי חזק עם הרבה זמעות והתקדמה לעבר המדרגות הנעות, החלק האחרון שהיא צריכה לעבור לבד, בלי אף אחד. היא סיימה לעלות במדרגות הנעות וחזרה לרדת, חיבקה שוב את אוריה ואימה, לחצה לאביה החורג את היד וצחקה מהבדיחה השוביניסטית שפלט ואז היא הייתה מוכנה ללכת.

O0NoNi0O

New member
פרק חמישי:

¨tomy! you gotta be bad!" "im gonna be bad chucky!" פניני חוכמה של ראגרטס חח זה פשוט ברקע חחחח.. "וואט אר יו בייביס דואינג נואו?" חחחחחחחחחח תתעלמו. באמת. אבוי. בגלל שטומי החליט להיות רע הוא הורס לאמא שלו את הפייבוריט נקלס שלה!!! אעאעאע לאאא טומי, ללללאאאאאא. ___________________________________________________________________________________ פרק 5: במחלקת עסקים, ביחד עם עוד אנשים מבוגרים אוריה ישבה שם ובהתה במסך הטלוויזיה האישי שלה. הכול חשבו שהיא צופה בסרט שזה עתה התחיל, אבל היא לא קלטה ולו מילה אחת מהנאמר. היא הייתה מבועתת לאור העובדה שזהו. נגמר. היא עוברת לגור באנגליה לגמרי לבד. אין יותר אמא, אין יותר עדי, אין יותר בית. יש מלון, עבודה ומקפליי. היא לא ידעה להחליט אם זה טוב יותר או רע יותר. היא ידעה שידאגו לה ונזכרה איך הופתעה כשהשיבו אותה פה, במחלקת עסקים ולא ביחד עם שאר האנשים במחלקת תיירים רגילה. *פלאשבאק* אוריה עברה בין כול הכיסאות במחלקת תיירים, מחפשת את המקום שלה. לבסוף פנתה לדיילת "אמ..סליחה?" שאלה אותה באנגלית, הייתה זאת חברת טיסות בריטיות. "כן?" ענתה לה דיילת מטופחת למראה עם פקעת בהירה והדוקה בשיערה. "תהיתי..איפה הכיסאות שלי?" ענתה לה אוריה בבישנות, זאת הייתה הטיסה הראשונה שלה לבד. הדיילת לקחה את הכרטיסים מידה של אוריה ובחנה אותם. לאחר כמה שניות הרימה את מבטה בחיוך "המושב שלך במחלקת עסקים" היא ענתה ולפתע הפכה לחביבה יותר "בואי, אני אראה לך" שתיהן עברו דרך וילון אדום ואוריה מצאה את עצמה במקום מרווח יותר וקריר יותר. היא התיישבה בכיסא הנוח להפליא שהדיילת הראתה לה והקשיבה להוראות הטייס. לאחר מכן הידקה את חגורתה וזהו. הטיסה המריאה. אין דרך חזרה מפה, לא שקודם הייתה לה, היא חשבה לעצמה בחיוך. המועקה שהייתה בבטנה ירדה לחצי, פתאום נראה שהיא הולכת להסתדר שם, למרות שהגעגועים הביתה התחילו מאז שהיא סגרה את דלת הכניסה אחריה. אוריה התעוררה מהזיכרון הטרי כשהדיילת שאלה אותה אם היא מעוניינת לשתות, אחרי שסירבה בנימוס פתחה את המחשב שלה. היא בדקה אימיילים וכתבה עידכון באתר שלה, לאחר מכן נכנסה לאתר של מקפליי וראתה שהם כתבו שהיא עומדת לבוא בקרוב. היא חיכה ונזכרה בפגישה שלה עם הארי. *פלאשבאק* "נעים מאוד" אמר בחור בריטי נאה. הם לחצו ידיים. "אז את הילדה המוכשרת מהאינטרנט" הוא אמר וחייך. אוריה חייכה במבוכה, רק כשדיבר הבינה שהיא בהתה בו למשך כמה דקות רצופות, עם פה פעור לרווחה. "אני לא מאמינה שאני פוגשת אותך." אמרה "הכי מציאותי שראיתי אותך היה בטלוויזיה". הוא צחק. "תתרגלי לראות אותי מעכשיו" הוא אמר וחייך. היא צחקה "תודה שאתה מוכן לעשות את זה כול זה" היא אמרה, מעט מבולבלת. "תתכונני" הוא אמר לאחר מעט זמן "כבר מעכשיו יש לך כמה מעריצים" הוא אמר מחייך. "איך זה?" שאלה אוריה, מתרגשת מעט. "זה כיף" אמר "זה נחמד שיש אנשים שאוהבים אותך ומעריכים אותך". "רגע, מה זאת אומרת מעריצים? לי?" היא שאלה, היא חשבה שהוא אומר שלהם יש מערציים. הוא צחק, הרבה. "כן, לך" אמר. "הרבה שאלו אותנו עלייך, גם בתקשורת". "עליי? וואו" היא אמרה. הוא הניח יד על כתפה "לא לדאוג, אנחנו נטפל בך" הוא אמר מחייך. היא חייכה לנוכח הזיכרון, הוא היה מאוד נחמד, היא ציפתה לזה בקוצר רוח. היא פתחה את פורום המעריצות של מקפליי, ובדקה תגובות להודעתה שם כמה ימים קודם לכן, כשאמרה שהיא תעדכן את הבנות בישראל בתמונות של הלהקה ועידכונים. היא חשבה שמגיע להן לייחס מיוחד, אחרי הכול היא משם. הדיילת שעברה מולה תקעה בה מבט ארוך ולבסוף היה נדמה שהיא אוספת שברירי אומץ שנפלו לה במטוס והתקדמה לעבר אוריה. "את הנערה הישראלית שבאה לכתוב שירים למקפליי?" שאלה. אוריה הסמיקה קלות "כן" היא אמרה "איך זיהית אותי?". "אחותי משוגעת עליהם, כול עידכון קטן על טיסות היא מודיעה לי, למקרה שהם יהיו שם". אוריה חייכה. "תגידי, אפשר חתימה?" שאלה. אוריה פערה את פיה, זאת הייתה הפעם הראשונה שמישהו מבקש ממנה חתימה. "בטח" היא אמרה והוציאה דף וטוש מתיק הצד שלה וחתמה את שמה באנגלית ובעיברית על הדף עם הקדשה. "תגידי" היא אמרה טיפה לוחשת "עוד אנשים מכירים אותי שם?" שאלה. הדיילת צחקה "פחות או יותר, כן, מקפליי מאוד מפורסמים שם. מאוד ועם היחסי ציבור שעשו לך - גם את" היא אמרה מחייכת. "תודה" הוסיפה לבסוף ופתנה. אוריה הנהנה לכיוונה ומיקדה מבטה על כתם בשטיח. *פלאשבאק* "הלו?" אמרה אוריה בעודה עונה לטלפון שלא הפסיק לצלצל. "שלום, אנחנו מדברים מערוץ הילדים" ענה קול של אשה, אחת התחקירניות של הערוץ. "כן?" אמרה אוריה, מבינה לאן הכיוון של השיחה. "זאת את? הילדה שנוסעת לחו"ל כדי להפיק ללהקה מקפליי את האלבום הבא?" "כן" ענתה אוריה. "רצינו לדעת אם תוכלי לבוא להתראיין אצלנו בערוץ". "אני, אצלכם?" שאלה. "כן, אצלנו, את יכולה לשמש הרבה השראה לכותבים צעירים, מה גם שאחרי הכתבה בידיעות אחרונות את הילדה שכולם מדברים עליה" היא אמרה, ולפתע אוריה הבינה שההשראה לא ממש עיניינה את התחקירנית. אוריה הסכימה להשתתף בראיון, יומיים לפני הטיסה היא נסעה לאולפנים, היה זה ראיון קצר, כמעט 10 דקות, אחרי הראיון הענקי שלה בידיעות אחרונות, כבר לא היה לה מה להגיד, ולאחרים לא היה מה לשאול. *פלאשבאק* "אוריה" אמרה הכתבת שכמה ימים לפני כן התקשרה אליה "איך הגעת לכתיבה?" אמרה לאחר שיחת החולין הקטנה בין אוריה לעיתונאית הבלונדינית והחביבה שישבה מולה, בבית הקפה הקטן בירושלים. "בעיקרון" אמרה אוריה נבוכה למדי "תמיד כתבתי". הכתבת הנהנה, מסמנת לאוריה להמשיך. "מאז שהייתי קטנה, כתבתי סיפורים, אבל את הכתיבה האמיתית התחלתי בכיתה ח' " אמרה אוריה. "ספרי על השיר הראשון שכתבת" אמרה הכתבת, לוגמת מכוס לבנה שניצבה מולה. "זה היה בהפסקה פתאום הסיפור עבר לי מול העיינים..הרגשתי תחושה מספקת כול כך בזמן הכתיבה, לקח לי כמה שעות רק לעקל את זה, אבל בסוף באתי הבייתה וכתבתי את זה בבלוג שלי". הכתבת חייכה. "את תתגעגעי לישראל?" שאותה אותה הכתבת. "בוודאי, אני מאוד אוהבת את ישראל" אמרה אוריה, היא באמת הייתה ככה, בשנות ילדותה המעטות אוריה חונכה על הערכים של אהבתה הארץ. "תבואי לבקר?" שאלה הכתבת. "כן, פעמיים". "זה דיי הרבה" אמרה הכתבת. "זה מה שהם נתנו" היא אמרה, היא התחילה להתעייף מהשאלות הרבות ששאלה אותה. הראיון המשיך עוד כשעה ארוכה. לאחר שהתפרסם ציטטו את השירים שלה הבכתה ושמו חלק מהראיון. אוריה הסמיקה כשקראה אותו לראשונה. כולם קראו את השירים שלה, היא הייתה נבוכה שכולם מכירים אותה דיי לעומק. 'ככה זה הולך להיות מעכשיו?' שאלה את עצמה. אוריה התנערה מחלומה בהקיץ לעבר הצפצוף שמודיע לחגור את חגורות הבטיחות. "שיט" אמרה אוריה. זהו, עוד חצי שעה היא נוחתת בלונדון. 'אני לא אמורה לשמוח?' שאלה את עצמה אוריה. היא שמחה , מאוד, אבל חששה להתחיל. 'איך זה יהיה שם בכלל? אני לגמרי לבד שם' נזכרה אוריה. היא לא התחרטה לרגע, להפך היא שמחה שהסכימה ושנפלה לידיה ההזדמנות אבל מאותו רגע שבוא קראה את המכתב, היא לא חשבה ולו לרגע מה יקרה שם. 'עם מי אני אחגוג את החגים?' שאלה את עצמה אוריה. ואז נזפה בעצמה שהיא מדכאת את עצמה ללא סיבה, היא תסתדר שם אמרה לעצמה בביטחון מעט מעורער. המטוס נחת, אנשים מחאו כפיים כאילו הרגע הצילו להם את החיים, אוריה עצרה את עצמה מלצחוק והכניסה את המחשב לתיק שלה. סוף. נגמרה ההקדמה

O0NoNi0O

New member
חלק שני.

חלק ראשון: קיץ: בעודה יורדת מהמטוס אוריה רצתה לצעוק משמחה, כול החששות שהיו לה כשהייתה על המטוס נעלמו כהרף עין והיא שמחה, כמעט התפוצצה מאושר. סוף סוף. אמרה לעצמה מנסה לבלוע חיוך. סוף סוף. היא ירדה מהמטוס, שיערה השחור והמתולתל היה אסוף בצמה הדוקה והייתה לבושה בבגדים קצרים. היה חם בחוץ. 'לאן עכשיו?' שאלה את עצמה אוריה. היא נכנסה לשדה התעופה ההומה, והלכה לקחת את המזוודות שלה. היא הורידה את כולן לפי הסדר מתנשפת וחיכתה. לשנייה היא חשבה שראתה את הלהקה אבל הם מהר נעלמו, היא נזפה בעצמה שחשבה שהם יבואו לקחת אותה. 'עדיף לא לפתח ציפיות' הזכירה לעצמה שוב ושוב. היא הסתכלה מאחוריה ועכשיו כבר רצתה לסטור לעצמה, להעיר אותה מהחלום. היא ראתה את רביעיית הבנים עומדים מאחוריה. היא התקדמה, נבוכה, לעברם. "אמ..הארי?" היא אמרה, הארי הסתובב אליה ביחד עם שאר הארבע. "נעים מאוד" אמרה "אוריה". כולם הסתכלו עליה. 'היא נמוכה' חשב לעצמו דאגי, כמו כול שאר הלקה, וחייך. אוריה באמת הייתה נמוכה והם, היו גובהים למדי, לא מתחת ל1.70 ורק אוריה 1.55. "נעים מאוד" אמר והושיט את ידו "אני דאגי" אוריה לחצה את ידו והרגישה הבזק אור מימינה. זה היה צלם של אחד העיתונים הבריטיים, מקפליי חייכו והסתובבו לעבר המצלמה, מחייכים מחובקים, דאגי קרא לאוריה הסמוקה לקרוא וחיבק אותי מאחוריה, נותן לצלם סיפוק רב. "אני חייבת לשרותים" אמרה אוריה, ואז הסמיקה, היא לא הייתה צריכה להיות כול כך ישירה. היא התקדמה בצעדים מהירים לעבר השירותים, הם היו ריקים מלבד אישה ונערה שעמדו מול המראה, מפטפטות. אוריה נכנסה לתא אחרי שדחפה את הדלת והרכנה על הרצפה מקיאה לתוך האסלה. תמיד כשהייתה בלחץ ידיה היו מזיעות ואם זה היה ממש נוראי היא הייתה מקיאה. לאחר שיחת חולין בינה לבין הלקה הם נכנסו למכונית. שעה עברה מאז אוריה נחתה, היא שלחה הודעה לעדי ולאמה שנחתה בפאלפון הזמני שלה מישראל ופנתה לפטפט שיחת הכרות קלה עם הלהקה. היא נזכרה לרגע בהיכרות שלה עם כולם, אחרי הציילום המפתיע. *פלאשבאק* "אני דני" אמר בחור צעיר, מתולתל, עם משקפי שמש על ראשו, נחים על תלתליו האדמוניים. "היי, אני טום" אמר בחור אחר, גבוהה יותר מקודמו ובלונדיני. אוריה חייכה במבוכה. את הארי היא כבר הכירה, הוא נתן לה חיוך. "מה נשמע?" שאל אותה הארי, היא שנאה ששואלים אותה את זה, היא תהתה מה לענות לשנייה, האם זה יהיה מוזר יותר אם אני אשאל אותו מה שלומו בחזרה? מצד שני אני אשמע קרירה אם רק אגיד בסדר. "בסדר, מוזר לי קצת" אמרה, בסופו של דבר לא שאלה אותו לשלומו, אך גם הציחה לפתח שיחה, היא הייתה גאה בעצמה על ההצלה, למרות שאחרי זה, כשחשבה על זה, לא הבינה מה הייתה הדילמה. "אז איך לונדון?" שאל אותה טום, הוא ישב מקדימה, הייתה זאת המכונית של דאגי, כך הם טענו. לידה ישבו הארי ודני, היא ישבה בקצה אחד, דני באמצע והארי בקצה השני. דאגי נהג. "היא מאוד יפה, כמו בסרטים" אמרה אוריה בעודה מתעוררת והסתכלה מהחלון, מהופנטת. באמת הרגיש לאוריה קצת בסרט בארבעה חודשים האחרונים. "אמ.." אמרה אוריה מהססת "מתי מתחילים לעבוד?". הארבע צחקו. היא לא ידעה אם היא צריכה להרגיש הקלה, שהם צוחקים, או רק להיות מתוחה יותר. "יש לך שבוע וחצי להסתגל, אז, אני מניח, נפגש כול אחד איתך כמה פעמים בשבוע ונתחיל לעבוד" אמר הארי. "כן, ככה אמרו לנו מהחברת תקליטים" אמר הארי. "מה אני הולכת לעשות פה שבוע לבד?" אלה את עצמה אוריה, בעברית. כולם הסתכלו עליה מוזר, הם לא הבינו אותה. "אמרתי את זה בקול?" אמרה אוריה, מופתעת. "כן" אמרו השאר וצחקו, גם היא צחקה. איך שהוא בכלל לא הייתה מבוכה בינהם. "אז איך ישראל?" שאל אותה דאגי "מהרגע הראשון שגילתי שאת מישראל אני מת לשאול אותך את זה". אוריה חייכה "אני אוהבת את ישראל, למרות כול מה שאומרים עליה בערוצים כמו בBBC, היא לא באמת כזאת". "איך היא?" שאל דני. "טוב בעיקרון קמים כול בוקר ורוכבים על גמל לעבודה, רק הגברים, כמובן, בזמן שהנשים מבשלות". "באמת?" אחד מהם שאל אותה, מופתע, היא עוד לא הבדילה בין הקולות. "מה פתאום" אמרה אוריה, צוחקת "אני לא יודעת לתאר לך את ישראל, לכולם יש חיים נורמאליים, אין משהו מיוחד". "באמת? הייתי בטוח שיש לכם אפודות מגן וקסדות בכול מיני צבעים" אמר דאגי וטום, דני והארי צחקו. גם אוריה. "כן..ברור" אמרה אוריה. הם הורידו אתה במלון, נפרדים ממנה אחרי שנכנסו ללובי המפואר. למלון הייתה תקרה גבוהה, רצפת שיש מפוארת ועובדים שהולכים ובעים בחליפות קטנות, מזכירים פינגווינים במקצת. היא עמדה שם והסתכלה על התקרה הגבוהה, למעלה היא ראתה את החדרים עם אנשים מועטים במעלית השקופה. היא ניגשה אל הקבלה בעוד עובדת ועובד מעמיסים את המזוודות הענקיות שלה. "שלום אני מניחה שיש כאן חדר על שמי, למגורים?" שאלה אוריה, תוהה אם זה היה הדבר הנכון לשאול. "הוו, כן" אמר לה האיש בקבלה והוציא מפתח. "המגורים במלון הם בקומה התשיעית" הוא המשיך "בואי אחרי". אוריה והאיש האלמוני בקבלה עמדו במעלית, נראה היה שהמלון ציפה לבואה. 'בטח חברת ההק'לטות הכינה אותם לזה, זה גם פרסום מצוין למלון' חשבה לעצמה אוריה. "אני אוריה, נעים מאוד" אמרה, היא הולכת לגור שם לשנה הקרובה, עדיף לה להכיר את כולם. האיש חייך באדיבות, המבטא הבריטי שלו היה קליל ונחמד "נעים מאוד, אני אדי". אוריה חייכה ונכנסה לחדר, הבית שלה לשנה הקרובה.

O0NoNi0O

New member
קליייי../images/Emo46.gif

יש לו תמיד יש לו תלתלים ג'ינג'ים כאלה, ג'נג'י כה. ערמוני. וואט אבר. יא קטנונית

kelly7i

New member
../images/Emo3.gif

ערמוני זה חום-אדמדם כזה, בכהה נו הוא לא ערמוני פשוטXD

screamin pittas

New member
XDDD

"טוב בעיקרון קמים כול בוקר ורוכבים על גמל לעבודה, רק הגברים, כמובן, בזמן שהנשים מבשלות". XDDDD יאי את הפרק הבא עוד לא קראתיD:

איזה כיף!

אני שמחה! איזה כיף לה! הלוואי שאני הייתי כזו מוכשרת יש לי עכביש על המקלדת.. הוא קטן אני פוחדת!

white in Angel

New member
אני מנסה להיגמל מקריאת פיקים ואני לא מצליחה!!

זה לא עובד אני לא מפסיקה לקרוא פיקים...... אפילו כאלה שכבר קראתי מליון פעם!!!! ואווו זה היה פשוט פרקים מגניבים ומלחצים!!!

גרבע

New member
):

בנות איזה רעיונות מקוריים יש לכם XD אני מתה על הפיק שלך :) למה היא עצובה?!הילוווווווו!היא עומדת לעבוד עם מקפלי@@!

O0NoNi0O

New member
הקפצהD::::::::

ה ק פ צ ה
באמשכ'ם תגיבו או לפחות תקראו חח די הוא משעמם עכשיו אבל בעתיד הוא יהיה ממש משמ מעניין
נראה ליXDDDDD עזבו, תפרשו בשיא חחחח, הפאנפיק הזה משעמם מוות. לא סתם, אבל רציני נראה לי הוא הולך להיות עמניין, יענו בעיני. אז תקראו
אני יודעת מה עשיתן בקיץ האחרון. מוהאהאהאהאהאהאהא.

just orr

New member
סוף סוף!!!!!!!! XD

כמה חיכיתי להמשך כבר
פרק יפה
סופסוף היא באנגליה DDDD:
"המטוס נחת, אנשים מחאו כפיים כאילו הרגע הצילו להם את החיים, ..." XDDDDDD
"באמת? הייתי בטוח שיש לכם אפודות מגן וקסדות בכול מיני צבעים" אמר דאגי וטום, דני והארי צחקו. גם אוריה. חחחחחחח
חחחח הזמינו אותה לערוץ הילים, עשו עליה כתבות... פשי, שיחקה אותה XD אגב, באיזה ימים את מפרסמת בסוף?

O0NoNi0O

New member
ביום שישי יש לי הכי הרבה זמן

לכן שתיי פרקים ביומשישי נשמע לי הוגן. פאקינג הל, כתבתי הוגן הרגע. אני צריכה בעיטה. רציני הקטעים האלה לא מצחקים!! אני רק מביכה את עצמי!!XD אבל תודה

just orr

New member
הא.. אחלה בחלה :)

חחחח 'הוגן' זה כלום, אני בזמן האחרון התחלתי לכתוב בשפה מזה גבוהה!! XD לא יודעת למה! XDDD

למעלה