MyBeautifulRescue
New member
../images/Emo41.gif פארמור בנבחרי השנה של ראש1 ../images/Emo41.gif
פארמור מועמדים ל-3 קטגוריות בנבחרי השנה של ראש1! ~כפיים לנו~
הקטע זה,שאי אפשר להצביע רק ל-3 קטגוריות האלה... צריך את כולם.
אז אני אכתוב פה את כל הקטגוריות.
קודם כל: איך מצביעים? שולחים מייל לכתובת [email protected] עם הכותרת "נבחרי השנה 2007" ומציינים את המועמד המועדף בכל קטגוריה. לדוגמה,אם אתם חושבים שהיירספריי הוא סרט השנה,כתבו: סרט-היירספריי. מיילים שלא יכללו את כל הקטגוריות לא ייספרו. כןכן.
והקטגוריות: ~תופים~
מולטי טאלנט 1. דרייק בל. 2. זאק אפרון. 3. אשלי טיסדייל. 4. מיילי סיירוס. 5. היידן פנטייר. 6. קורבין בלו. 7. ונסה הדג'נס. 8. ג'ארד ליטו. אהמאהמ. 9. ג'סטין טימברלייק. 10. הילארי דאף. 11. ג'יימי לין ספירס. 12. אמה רוברטס. להקות-נותנים בראש 1. פול אאוט בוי. 2. טוקיו הוטל. 3. מיי כמיקל רומאנס. 4. אבנג'ד סבנפולד. 5. 30 סקנדז טו מארס. 6. גוד שארלוט. 7. פארמור. 8. דה יוזד. 9. הים. 10. לינקין פארק. [יש פה טונות של להקות מעולות.
אבל תצביעו פארמור!!
] הלוק הנכון. 1. וונטוורת' מילר. 2. ביל קאוליץ. [איזה לוק בראש שלהם?!?! בעע.] 3. ג'ארד ליטו. 4. זאק אפרון. 5. מיילו ונטימליה. 6. ונסה הדג'נס. 7. ריהאנה. 8. היילי וויליאמס. 9. היידן פנטייר. 10. פיט וונטז. שרים סולו 1. הילארי דאף. 2. אבריל לאבין. 3. טימבלנד. 4. ג'סטין טימברלייק. 5. אייקון. 6. ריאהנה. 7. מיקה. 8. נלי פורטדו. 9. מוטיה בואנה. 20. קלי קלארקסון. דבוקים למסך מתח: 1. גיבורים. 2. אבודים. 3. נמלטים. 4. ורוניקה מארס. 5. סמולוויל. פנאן: 1. זואי 101. 2. לא מדהימה. 3. דרייק וג'וש. 4. האנה מונטנה. 5. היי סקול מיוזיקל. חיים בסרט 1. שודדי הקאריביים-סוף העולם. 2. הארי פוטר ומסדר עוף החול. 3. ספיידרמן 3. 4. היירספריי. 5. חרמן על הזמן. 6. הדייט שתקע אותי. 7. רובוטריקים. 8. אבק כוכבים. 9. שרק 3. 10. דיסטרביה. חזק בזוגיות. 1. אשלי סימפסון ופיט וונטז. 2. ג'ואל מאדן וניקול ריצ'י. 3. אבריל לאבין ודרייק וויבלי. 4. זאק אפרון וונסה הדג'נס. 5. היידן פנטייר ומיילו ונטימליה. אימו סטייל. |1. ג'רארד ווי. 2. רובי גלום. 3. איימי לי. 4. אוון רייצ'ל ווד. 5. פיט וונטז. יצאת פתאט. 1. תמונות העירום השערורייתיות של ונסה הדג'נס. 2. איימי לי פיטרה את אוונסנס. [
] 3. פיפטי סנט מפסיד לקניה ווסט בתחרות האלבומים. 4. הקרחת של בריטני ספירס. 5. פריס הילטון. [וכל מילה נוספת מיותרת.] יום שיער 1. ביל קאוליץ. 2. איימי ווינהאוס. 3. ריהאנה. 4. ג'רארד ווי. 5. קורבין בלו. השיר הנטחן-שלא יוצא מהראש 1. Umbrella-ריאהנה. 2. Sweet Escape-גוון סטאפני. 3. Beautiful Liar-שאקירה וביונסה. 4. Beautiful Girls-שון קינגסטון. 5. What Goes Around-ג'סטין טימברלייק. הכי בטרנד 1. תספורת קצרה. [לבנות.] 2. כובעים. 3. פוני אימו. 4. מכנסיים בגזרה גבוהה. 5. מגפונים. קורבן אופנה 1. איימי ווינהאוס. 2. כריסטינה אגילרה. 3. ריאהנה. 4. ניקול ריצ'י. 5. אשלי סימפסון. אוף,מיצינו. 1. חולצות היריון. 2. לק שחור. 3. תכנית טלויזיה מזאנר ה"על טבעי". 4. רשתות חברתיות. 5. ג'סטין טימברלייק בכל מקום. אייקון אופנה. 1. מישה ברטון. 2. רייצ'ל בילסון. 3. גוון סטפאני. 4. ג'סטין טימברלייק. 5. פיט וונטז. 6. מיקה. להיט השנה 1. Ready Set Go-טוקיו הוטל. 2. Monsoon-טוקיו הוטל. 3. Umbrella-ריאהנה. 4. Grace Kelly-מיקה. 5. The Way I Are-טימבלנד. 6. This Aint A Scene, It's An Arms Race-פול אאוט בוי. 7. Teenagers- מיי כמיקל רומאנס. 8. The Sweet Escape-גוון סטאפני. 9. Girlfriend-אבריל לאבין. 10. What I've Done-לינקין פארק. 11. From Yesterday-30 סקנדז טו מארס. 12. The River-גוד שארלוט. 13. Cupid's Chokehold-ג'ים קלאס הירוז. 14. What Have You Done-ווית'ין טמפטיישן. 15. Big Girls Don't Cry-פרגי. 16. Misery Business-פארמור. 17. Breaking Free-היי סקול מיוזיקל. 18. Start Of Something Mew-היי סקול מיוזיקל. 19. Love Stoned-ג'סטין טימברלייק. 20. All Good Things-נלי פורטאדו. מי שהצביע שישרשר לכאן
. אוי למי שיעתיק את זה לפורום אחר!!! אני עובדת על זה שעות! מצידי תצביעו לאנשים אחרים,אבל לא להעתיק את זה,באמאשלכם. ואם כבר-תצביעו להם בטופ10. הם ירדו ממקום 6 ל-9! http://www.tapuz.co.il/rosh1/default.asp
פארמור מועמדים ל-3 קטגוריות בנבחרי השנה של ראש1! ~כפיים לנו~