פגוש את הפורומיסט - 4

ayaliar

Well-known member
../images/Emo41.gifפגוש את הפורומיסט - 4../images/Emo41.gif

אחרי הפסקה קלה (סליחה) אנחנו חוזרים לשאלון החודרני של פורום אוהד חיטמן
השבוע נתחקר את ענת 19 אז קדימה, שאלות רבותי!

הו יופי../images/Emo3.gif שאלות לענת:

1. מה שלומך? 2. מה עושה בחיים? 3. מה הדבור שאת הכי אוהבת בעולם? 4. מתי יש לך יום הולדת? 5. עיר מגורים?(אם את רוצה) 6. מה את אוהבת לעשות בשעות הפנאי? 7. לומדת/עובדת/צבא/שירות לאומי? 8. ספר אהוב? 9. מוסיקה אהובה? 10. איזה שיר של אוהד חיטמן את הכי מתחברת אליו ולמה? 11. יש לך סיפור מעניין לספר, גם אם, לא תספרי
: 12. זמר/ת אהוב/ה? 13. מה תחנת הרדיו המועדפת עלייך? 14. מתי הייתה ההופעה הראשונה של אוהד חיטמן שאליה הלכת? 15. חוויה בלתי נשכחת: 16. חלום שתרצי שיתגשם: 17. לסיום תגדירי את עצמך במשפט: נהניתי לשאול אותך שאלות
גמר חתימה טובה!

ענת 19

New member
תשובותיי לליאת:

1. מה שלומך? ברוך ה' בכל בסיידר! 2. מה עושה בחיים? כרגע, שירות לאומי שנה שנייה במד"א... 3. מה הדבור שאת הכי אוהבת בעולם? לשיר!!! זה פשוט חלק בלתי נפרד ממני. וכמובן מוזיקה זה מחייה את הנשמה. 4. מתי יש לך יום הולדת? ב28.3 מישהו מזהה? כן, כן ביום ההולדת של אוהד! 5. עיר מגורים?(אם את רוצה) רחובות. 6. מה את אוהבת לעשות בשעות הפנאי? כמו שכבר אמרתי אני שומעת המון מוזיקה, קוראת ספרים, רואה טלוויזיה, גולשת פה גם מדי פעם... ולומדת לפסיכומטרי למרות שזה ממש לא נחשב לתחביב! 7. לומדת/עובדת/צבא/שירות לאומי? שירות לאומי.. מד"א... 8. ספר אהוב? "מישהו לרוץ איתו" כי זה פשוט ספר מדהים!!! 9. מוסיקה אהובה? ישראלית בעיקר, אבל גם כל מוזיקה אחרת במיוחד ישנה.. 10. איזה שיר של אוהד חיטמן את הכי מתחברת אליו ולמה? "תגידי לו" הוא הכי מדהים בעיניי ותמיד תמיד יש לי צמרמורת ממנו... לא יודעת למה הוא פשוט נוגע בי. 11. יש לך סיפור מעניין לספר, גם אם, לא תספרי: יש לי המון סיפורים מעניינים לספר מתאונות דרכים ועד חולי נפש וגם כן החייאות ונרקומנים... מישהו רוצה לשמוע??? 12. זמר/ת אהוב/ה? אני מאוד מאוד אוהבת את רמי קלינשטיין ואת אוהד כמובן. וגם את דניאל סלומון שהוא מוכשר בטירוף! 13. מה תחנת הרדיו המועדפת עלייך? גלגל"צ לעד!!! 14. מתי הייתה ההופעה הראשונה של אוהד חיטמן שאליה הלכת? 17.5.05 הופעת הבכורה בתמונע. הופעה מדהימה לא נרדמתי כמה לילות אחריה... 15. חוויה בלתי נשכחת: כל השנה הראשונה שלי בשירות לאומי (שנה שעברה) בעיני בלתי נשכחת. עבדתי עם ילדים מדהימים! וזה באמת בלתי נשכח! 16. חלום שתרצי שיתגשם: נשמע קצת רחוק אני יודעת אבל לשיר באמת לשיר! (דיסק והכל בעזרת ה'.) 17. לסיום תגדירי את עצמך במשפט: אני ענת, ילדה קצת מוזרה עם קצת שיגעונות אבל בסה"כ יש אנשים שיאמרו שזה אחלה להיות מוזר... נהניתי לשאול אותך שאלות גמר חתימה טובה! תודה רבה ליאת, היה לי כיף לענות לך!

dabnir15

New member
>

מהו המוטו שלך לחיים? האם יש לך חיות? האם את יודעת מי אני?

ענת 19

New member
תשובותיי לניר:

מהו המוטו שלך לחיים? "לחיות את הרגע ולאות את הנצח" האם יש לך חיות? כן 10 תוכים שאני לא כ"כ אוהבת... לא מתחברת לעופות.. האם את יודעת מי אני? כן אני חושבת... ראיתי אותך באחת ההופעות של אוהד. ואני יודעת ששמך ניר. בכל אופן נעים מאוד. ניהנתי לענות על שאלותייך תודה רבה.

אוי נחמד!

מה הכי מצחיק אותך? מה הכי לא מצחיק אותך? אם היית יכולה להחליף את החיים שלך עם מישהו, מי זה היה? מה מפחיד אותך? בבוקר- שוקו או קפה? מה את יותר אוהבת? קיץ או חורף? זהו.. אני מרגישה ממש פלצנית..

ענת 19

New member
תשובותיי לסתוית:

מה הכי מצחיק אותך? שאלה קשה בערך הכל... אבל הכי מצבים מוזרים של שתיקה שאף אחד לא יודע מה לעשטת עם עצמו ועושה מבטים מוזרים... מה הכי לא מצחיק אותך? אנשים סובלים! (סליחה אבל אני פשוט רואה את זה הרבה) אם היית יכולה להחליף את החיים שלך עם מישהו, מי זה היה? לא הייתי מחליפה את החיים שלי עם אף אחד אחר אני אוהבת את החיים שלי ואת מה שאני. מה מפחיד אותך? רכבות הרים. בבוקר- שוקו או קפה? האמת תה. מה את יותר אוהבת? קיץ או חורף? חורף ורק חורף!!! תודה ניהנתי לענות.. נ.ב. אל תרגישי פלצנית זה דווקא כיף!

herut123

New member
ענתתת ../images/Emo13.gif

אה יופי זה ממש אני אוהבת לשאול ואני כבר עניתי
אוקי אז קודם כל מה קורה? הכל טוב? - מתי נולדת? - מה החלום שלך? - מה את עושה עכשיו בחיים? עבודה? - מה את אוהבת לעשות בשעות הפנאי? - ממתי התחלת לשמוע את אוהד? - למה את אוהבת אותו? - איזה עוד זמרים את אוהבת? - איזה תוכניות בטלויזיה את רואה אם בכלל? - יש לך אחים? - מה את רוצה להיות שתהיה גדולה? - מה מצחיק אותך? - מה מעציב אותך? - איזה סרטים את אוהבת? - איזה ספרים את אוהבת? - מה את אוהבת בך ומה לא? - איך את מגדירה את עצמך בתכונות שלך? - מה המוטו שלך? אז שמחתי לשאול אותך

ענת 19

New member
תשובותיי לחירות:

מה קורה? הכל טוב? הכל מצויין ברוך ה'. - מתי נולדת? ב28.3.86 כיום בת 19 וחצי עוד מעט 20. - מה החלום שלך? יש הרבה אבל בעיקר הכח גדול זה לשיר, להוציא דיסק מתישהו בערת ה'. - מה את עושה עכשיו בחיים? עבודה? אני בשירות לאומי שנה שנייה במד"א. - מה את אוהבת לעשות בשעות הפנאי? לקרוא, לראות טלוויזיה, לשמוע מוזיקה ועוד הרבה.. אבל אין הרבה זמן כי יש פסיכומטרי. - ממתי התחלת לשמוע את אוהד? חברה שלי באמצע שנה שעברה השמיעה לי שיר שלו (תפילין) והתלהבתי אז הלכתי להופעה ונישבתי בקסמיו... - למה את אוהבת אותו? כי הוא מצחיק ואנושי מאוד, מוכשר ופושט נחמד הוא באמת בן אדם נחמד. (והשירים שלו מדהימים - איזה עוד זמרים את אוהבת? רמי קלינשטיין, דניאל סלומון, ריטה, עברי לידר ועוד כל מיני לא ישראלים. - איזה תוכניות בטלויזיה את רואה אם בכלל? אני חולה על טלויזיה זו התמכרות לא טובה. אני מאוד אוהבת "אבודים", "זהות בדויה", "או סי", "ועקרות בית נואשות".. - יש לך אחים? כן. 2 אחד גדול ואחד קטן. - מה את רוצה להיות שתהיה גדולה? לא יודעת שאלת מיליון הדולר... - מה מצחיק אותך? הכל אנשים נחמדים וטובים בעיקר. - מה מעציב אותך? אי צדק וסבל. - איזה סרטים את אוהבת? קיטציים ורומנטיים סליחה לכל שונאי הז'אנר... - איזה ספרים את אוהבת? ספרות מקור בעיקר. אורי אדלמן, דוד גרוסמן ועוד.. - מה את אוהבת בך ומה לא? אני אוהבת שאני יודעת כשאני רוצה לעמוד על שלי ואני לא מפחדת לדבר. ואני לא אוהבת שלפעמים אני מדברת יותר מדי... - איך את מגדירה את עצמך בתכונות שלך? אני חושבת שאני פחות או יותר אסרטיבית. כמובן שיש הרבה דברים שצריך לשנות ועובדים על זה... - מה המוטו שלך? "לחיות את הרגע ולראות את הנצח". תודה חירות מקסימה ניהנתי לענות לך.

למעלה