תשובותיי לחירות:
מה קורה? הכל טוב? הכל מצויין ברוך ה'. - מתי נולדת? ב28.3.86 כיום בת 19 וחצי עוד מעט 20. - מה החלום שלך? יש הרבה אבל בעיקר הכח גדול זה לשיר, להוציא דיסק מתישהו בערת ה'. - מה את עושה עכשיו בחיים? עבודה? אני בשירות לאומי שנה שנייה במד"א. - מה את אוהבת לעשות בשעות הפנאי? לקרוא, לראות טלוויזיה, לשמוע מוזיקה ועוד הרבה.. אבל אין הרבה זמן כי יש פסיכומטרי. - ממתי התחלת לשמוע את אוהד? חברה שלי באמצע שנה שעברה השמיעה לי שיר שלו (תפילין) והתלהבתי אז הלכתי להופעה ונישבתי בקסמיו... - למה את אוהבת אותו? כי הוא מצחיק ואנושי מאוד, מוכשר ופושט נחמד הוא באמת בן אדם נחמד. (והשירים שלו מדהימים - איזה עוד זמרים את אוהבת? רמי קלינשטיין, דניאל סלומון, ריטה, עברי לידר ועוד כל מיני לא ישראלים. - איזה תוכניות בטלויזיה את רואה אם בכלל? אני חולה על טלויזיה זו התמכרות לא טובה. אני מאוד אוהבת "אבודים", "זהות בדויה", "או סי", "ועקרות בית נואשות".. - יש לך אחים? כן. 2 אחד גדול ואחד קטן. - מה את רוצה להיות שתהיה גדולה? לא יודעת שאלת מיליון הדולר... - מה מצחיק אותך? הכל אנשים נחמדים וטובים בעיקר. - מה מעציב אותך? אי צדק וסבל. - איזה סרטים את אוהבת? קיטציים ורומנטיים סליחה לכל שונאי הז'אנר... - איזה ספרים את אוהבת? ספרות מקור בעיקר. אורי אדלמן, דוד גרוסמן ועוד.. - מה את אוהבת בך ומה לא? אני אוהבת שאני יודעת כשאני רוצה לעמוד על שלי ואני לא מפחדת לדבר. ואני לא אוהבת שלפעמים אני מדברת יותר מדי... - איך את מגדירה את עצמך בתכונות שלך? אני חושבת שאני פחות או יותר אסרטיבית. כמובן שיש הרבה דברים שצריך לשנות ועובדים על זה... - מה המוטו שלך? "לחיות את הרגע ולראות את הנצח". תודה חירות מקסימה ניהנתי לענות לך.