פגוש את הפורומיסט - 5

ayaliar

Well-known member
../images/Emo41.gifפגוש את הפורומיסט - 5../images/Emo41.gif

תודה רבה לענת על התשובות המעניינות והנה הגיע תורי! אתם מוזמנים לתחקר אותי

herut123

New member
אז איה.. ../images/Emo13.gif

טוב קודם, מה קורה? הכל טוב? - מתי נולדת? - מה את עושה בחיים? עבודה? - מה החלום שלך? - מתי הכרת את אוהד? למה את אוהבת אותו? שיר אהוב? - מה את אוהבת לעשות בשעות הפנאי? - ספר אהוב? - סרט אהוב? - מה מצחיק אותך? - מה מעציב אותך? - מקצוע אהוב? - ספורט אהוב? - מה היית רוצה לשנות בך? - סמיילי אהוב? (רמז:
) - איך את מגדירה את עצמך? - תוכניות טלויזיה? - אתר אהוב? - מה המוטו שלך לחיים? שמחתי לשאול אותך

ayaliar

Well-known member
תשובותיי

טוב קודם, מה קורה? הכל טוב? הכל מצויין תודה רבה! - מתי נולדת? ב-1.8 אי שם בשנת 1977 - מה את עושה בחיים? עבודה? השנה סיימתי תואר ראשון ואני עובדת באופן זמני בשיווק - מה החלום שלך? למצוא את הדבר שאני הכי אוהבת בעולם ולעסוק בו תמיד - מתי הכרת את אוהד? למה את אוהבת אותו? שיר אהוב? את אוהד הכרתי בצעירי ת"א אבל מאז עברו כמה שנים טובות והכרתי אותו שוב בהופעת הבכורה בה הוא ארח את הראל. זו היתה ההופעה שהכי הרבה הקשבתי בה לאחרונה וממש התאהבתי בכל מה ששמעתי. אני אוהבת את אוהד כי המוזיקה שלו רגישה וקסומה בעיניי. השיר של אוהד שאני הכי אוהבת משתנה כל שבוע בערך, בשבוע האחרון זה היה ליל האהבה. עושה לי צמרמורות היסטריות - מה את אוהבת לעשות בשעות הפנאי? בזמן הפנוי שיש לי, אני בדר"כ במחשב. אני מנהלת בפורום הרשמי של הראל סקעת ומבלה שם הרבה שעות. אני גם מאד מאד נהנית לשבת עם חברים וסתם לדבר, סתם להיות יחד. ההתמכרות הכי גדולה שלי היא הופעות, אז גם בזה אני משקיעה בשעות הפנאי - ספר אהוב? מר ורטיגו של פול אוסטר. ספר ענק. - סרט אהוב? הטרילוגיה של שר הטבעות, ללכת עד הסוף, איידהו שלי - מה מצחיק אותך? ציניות, שנינות - מה מעציב אותך? התחושה שאני לא חשובה - מקצוע אהוב? הממ.. בבי"ס? עבר די הרבה זמן אבל זה תמיד היה תיאטרון - ספורט אהוב? אוח אני שונאת לעשות ספורט. אבל אני אוהבת כדורגל..לא לשחק! לראות
- מה היית רוצה לשנות בך? הייתי רוצה להיות קצת פחות כנה לפעמים. קצת פחות אימפולסיבית וקצת פחות קשוחה כלפי חוץ. הייתי רוצה שאנשים יכירו אותי כמו שאני באמת ובמפגש ראשון אני לא משדרת נכון את עצמי - סמיילי אהוב? (רמז: ) הכי הכי הכי:
אבל הוא שייך לקיץ ומעלימים לי אותו כל הזמן. הבא בתור אחריו הוא כמובן
- איך את מגדירה את עצמך? שאלה קשה. בולטת לחיוב ולשלילה - תוכניות טלויזיה? אבודים - אתר אהוב? www.harelskaat.com הבייבי שלי - מה המוטו שלך לחיים? You dont get lost in the dark when you shine תודה חרות

herut123

New member
תודה על התשובות

וגם עם הרמז בסמיילי אהוב לא בחרת?
ו.. את המשפט באנגלית במוטו אני איכשהו אתרגם

../images/Emo6.gif שואלת

1. קודם כל מה שלומך? 2. בת כמה את אם אפשר לשאול? 3. עיר מגורים (אם את רוצה)? 4. מה את עושה בחיים? 5. איך את מעבירה את זמנך הפנוי? 6. חוץ מאוהד חיטמן, אלו עוד זמרים/ת את אוהבת? 7. ספר שאת אוהבת וממליצה לנו? 8. סרט אהוב? 9. תחנת רדיו מועדפת? 10. אוכל אהוב? שתיה? 11. מה את הכי שונאת בעולם? ומה את אוהבת? 12. שיר מסוים שאת הכי מתחברת אליו, לאו דווקא של אוהד חיטמן? 13. מילה שאת משתמשת בה הרבה? 14. תוכנית טלוויזיה אהובה? 15. בכלליות איך את מגדירה את עצמך? נהניתי לשאול אותך
חג שמח

ayaliar

Well-known member
../images/Emo3.gif

1. קודם כל מה שלומך? טוב תודה
2. בת כמה את אם אפשר לשאול? 28 3. עיר מגורים (אם את רוצה)? בת-ים עיר הפשע וההימורים
4. מה את עושה בחיים? אני עובדת בעבודה זמנית שאני מתכוונת להחליף בקרוב כי סיימתי ללמוד 5. איך את מעבירה את זמנך הפנוי? אני בעיקר פה ובפורום של הראל,בפוטושופ, בהופעות ובמקומות שמגישים אוכל טוב 6. חוץ מאוהד חיטמן, אלו עוד זמרים/ת את אוהבת?הראל סקעת
, עברי לידר, גלעד שגב, מירי מסיקה 7. ספר שאת אוהבת וממליצה לנו? מר ורטיגו של פול אוסטר, כל הסדרה של הארי פוטר (אני מכורה) 8. סרט אהוב? הטרילוגיה של שר הטבעות 9. תחנת רדיו מועדפת? אני כמעט לא שומעת רדיו אבל גלגל"צ 10. אוכל אהוב? שתיה? אני חולה על אוכל מטוגן. שתיה... דיאט קולה ובירה סטלה 11. מה את הכי שונאת בעולם? ומה את אוהבת? הכי שונאת שקרים, צביעות, קמצנות. הכי אוהבת חום אנושי 12. שיר מסוים שאת הכי מתחברת אליו, לאו דווקא של אוהד חיטמן? אישה לוייתן של עברי לידר. 13. מילה שאת משתמשת בה הרבה? הראל. סתם סתם חחחח הממ אני אומרת הרבה פאקינג (זה יותר מנומס מאשר בעברית
) וכמובן, כפרעליו על הטיותיו השונות 14. תוכנית טלוויזיה אהובה? אבודים 15. בכלליות איך את מגדירה את עצמך? בכלליות, אני בן אדם אוהב שלא כ"כ נוח לו עם החצנה של זה. תודה ליאתי, חג שמח

dabnir15

New member
:)

כפרעליך:) איזה מצלמה יש לך? איזה זה להיות כל כך מוכשרת?:)

ענת 19

New member
טוב איה יקירתי:

מה הדבר הכי מעניין שקרה לך? מה את הכי אוהבת לעשות? איזה תכונה בעצמך היית משנה? מה הצבע האהוב עלייך? איזה מקצוע הכי אהבת ביסודי? איזה מקצוע הכי שנאת? לאיזו תקופה בחייך את הכי מתגעגעת? מי הבנאדם שהכי השפיע עלייך? חורף או קיץ? ים או בריכה? מהי השעה האהובה עלייך ביום? איזה יום את הכי אוהבת בשבוע? איזה יום את הכי שונאת? לאיזו הצגה הלכת בפעם האחרונה? האם יש לך חיית מחמד? ואם כן איזו? מה מספר המזל שלך? כמה אחים יש לך? איזה חג את הכי אוהבת? זהו בהצלחה...

ayaliar

Well-known member
../images/Emo98.gif

מה הדבר הכי מעניין שקרה לך? חחחח אני לא ממש מסעירה.. מה את הכי אוהבת לעשות? להתעסק בפוטושופ, לשמוע מוסיקה, לדבר עם אנשים מעניינים איזה תכונה בעצמך היית משנה? הייתי רוצה לדעת יותר להראות רגשות כי לפעמים אני מתפוצצת חחח מה הצבע האהוב עלייך? לבן איזה מקצוע הכי אהבת ביסודי? ביסודי?! וואו.. הממ.. חשבון נראה לי
איזה מקצוע הכי שנאת?ספורט לאיזו תקופה בחייך את הכי מתגעגעת? אני חושבת שלצבא.. אבל טוב לי עכשיו, אני לא כ"כ מתגעגעת לתקופות אחרות. אולי קצת לתקופה הזו לפני שנה. מי הבנאדם שהכי השפיע עלייך? בכנות, הראל. הרבה אנשים השפיעו עלי בחיים, מהרבה אנשים למדתי ומהרבה אנשים גדלתי והתפתחתי אבל, ואולי זו הסיבה שאני כ"כ מכורה ומסורה לבחור הזה, הראל שינה לי את החיים לגמרי (זה כבר סיפור שמתאים למקום אחר) חורף או קיץ? חורף חורף חורף! ים או בריכה? בריכה. מהי השעה האהובה עלייך ביום? 11 בבוקר או 2 בלילה. אני אוהבת שקט ואלה שעות שקטות איזה יום את הכי אוהבת בשבוע? פעם אהבתי את יום חמישי.. אני אוהבת את שישי בבוקר ואת יום שני באופן כללי איזה יום את הכי שונאת? שבת לאיזו הצגה הלכת בפעם האחרונה? מי שחלם. אבל הייתי בעוד כמה הצגות מעולות השנה האם יש לך חיית מחמד? ואם כן איזו? יש לי כלבה מאממת בשם שון מה מספר המזל שלך? 1 ו-8 כמה אחים יש לך? יש לי 3 אחיות איזה חג את הכי אוהבת? אני לא אוהבת חגים.. הכי מסתדרת עם סוכות תודה רבה לכולם! היה כיף

ayaliar

Well-known member
../images/Emo140.gif

כפרעליך בחזרה
איזה מצלמה יש לך? Canon S1 is ואנחנו מתחתנות שבוע הבא כפרעליה איזה זה להיות כל כך מוכשרת?:) לא יודעת
אני נהנית מכל שניה שאני מבלה בפוטושופ, זה מרגיע אותי בטירוף. אני מאד מאד נהנית לצלם.. אני לא יודעת אם אני מוכשרת בזה. אני שמחה ונבוכה כל פעם מחדש לקבל פידבקים חיוביים מאנשים. אני לא יודעת לקבל מחמאות אבל אני לומדת עם הזמן

למעלה