../images/Emo3.gif
1. קודם כל מה שלומך? טוב תודה
2. בת כמה את אם אפשר לשאול? 28 3. עיר מגורים (אם את רוצה)? בת-ים עיר הפשע וההימורים
4. מה את עושה בחיים? אני עובדת בעבודה זמנית שאני מתכוונת להחליף בקרוב כי סיימתי ללמוד 5. איך את מעבירה את זמנך הפנוי? אני בעיקר פה ובפורום של הראל,בפוטושופ, בהופעות ובמקומות שמגישים אוכל טוב 6. חוץ מאוהד חיטמן, אלו עוד זמרים/ת את אוהבת?הראל סקעת
, עברי לידר, גלעד שגב, מירי מסיקה 7. ספר שאת אוהבת וממליצה לנו? מר ורטיגו של פול אוסטר, כל הסדרה של הארי פוטר (אני מכורה) 8. סרט אהוב? הטרילוגיה של שר הטבעות 9. תחנת רדיו מועדפת? אני כמעט לא שומעת רדיו אבל גלגל"צ 10. אוכל אהוב? שתיה? אני חולה על אוכל מטוגן. שתיה... דיאט קולה ובירה סטלה 11. מה את הכי שונאת בעולם? ומה את אוהבת? הכי שונאת שקרים, צביעות, קמצנות. הכי אוהבת חום אנושי 12. שיר מסוים שאת הכי מתחברת אליו, לאו דווקא של אוהד חיטמן? אישה לוייתן של עברי לידר. 13. מילה שאת משתמשת בה הרבה? הראל. סתם סתם חחחח הממ אני אומרת הרבה פאקינג (זה יותר מנומס מאשר בעברית
) וכמובן, כפרעליו על הטיותיו השונות 14. תוכנית טלוויזיה אהובה? אבודים 15. בכלליות איך את מגדירה את עצמך? בכלליות, אני בן אדם אוהב שלא כ"כ נוח לו עם החצנה של זה. תודה ליאתי, חג שמח