פגוש את הפורומיסט

ayaliar

Well-known member
../images/Emo41.gifפגוש את הפורומיסט../images/Emo41.gif

עכשיו כשעדי פסקל חזרה אלינו, אפשר סוף סוף לתחקר אותה קצת
שרשרו שאלות ותהנו

dabnir15

New member
אין לי מה לשאול:)

נו טוב:) מהם כל אני מדגיש כל השמות חיבה שלך?

herut123

New member
אז עדי... ../images/Emo13.gif

קודם כל מה קורה הכל טוב? -מתי נולדת? -איפה את דרה? -מה התחביבים שלך? -מה תרצי לעשות שתהיה גדולה? -איזה ספר את הכי אוהבת? -איזו סדרה את הכי אוהבת? -מה את אוהבת בעצמך ומה לא? -איך את מגדירה את עצמך? -מה המקצוע האהוב עליך? -איזה שם מכל שמות החיבה את הכי אוהבת? (כן, יש לך מבחר גדול..) -מתי התחלת לאהוב את אוהד? -איזה שיר של אוהד את הכי אוהבת? -איזה עוד זמרים את אוהבת? -שיר אהוב בכללי? -דיסק אהוב? -קלטת אהובה? -סרט אהוב? -מה מצחיק אותך? -מה מעציב אותך? -מה המוטו שלך לחיים? שמחתי לשאול אותך :)

עונה!!

דבר ראשון תודה לניר שאמר לי שאני בכלל בפגוש את הפורומיסט... כי לא נכנסתי לפורום!! דבר שני- הכינויים שלי: עדידי, עדידו'ש, דידי, דידו'ש, נסי, עדידס, לוקיס, בננה, לה ננה, עדו'שה, דידיס, נסו'ש וזהו... נראה לי... בטח יש עוד. קודם כל מה קורה הכל טוב? הכל טוב, ויהיה טוב יותר אחרי שאסיים את השעורים והעבודות. -מתי נולדת? ב- 1.3.89 -איפה את דרה? חולון -מה התחביבים שלך? לשיר, לרקוד, לקרוא, לשמוע מוזיקה, טי וי, להשתגע, לצחוק ולהשתגע. -מה תרצי לעשות שתהיה גדולה? להיות עיתונאית ולהיות פעילה בסוכנות היהודית. -איזה ספר את הכי אוהבת? נשים קטנות והאסופית, ויש עוד כמה, אבל אלה בעיקר. -איזו סדרה את הכי אוהבת? הרקיע השביעי -מה את אוהבת בעצמך ומה לא? אני אוהבת את הקול שלי ואת השיניים, לאחרונה התחלתי לאהוב גם את העיניים ואני בתהליך השלמה עם הגובה שלי... את כל השאר אני לא אוהבת... בעיקר את האף והמותניים אני הכי שונאת. זה מבחינה חיצונית. פנימית... אני אוהבת הכל, למרות כל החסרונות... אבל באופי אני אוהבת את העובדה שאני ילדה טובה. -איך את מגדירה את עצמך? ילדה טובה ומשוגעת. -מה המקצוע האהוב עליך?יש הרבה, אבל בעיקר לשון והיסטוריה... בעצם כל מה שזה לא ריאלי זה בסדר... אבל דגש על לשון, היסטוריה, תנ"ך, ספרות וכו'... -איזה שם מכל שמות החיבה את הכי אוהבת? (כן, יש לך מבחר גדול..) אמ... לא יודעת, כל שם שייך למישהו אחר אז אני אוהבת את כולם. -מתי התחלת לאהוב את אוהד? אחרי שראיתי אותו בטלוויזיה בהופעה לזכרו של עוזי, שר את "ילד מבית טוב". זאת אומרת, נובמבר 2004. -איזה שיר של אוהד את הכי אוהבת?וואו, קשה... הכל תלוי במצב הרוח... כל פעם שיר אחר הוא האהוב... אני אוהבת את כולם!!! -איזה עוד זמרים את אוהבת? אם אני אתחיל לכתוב את כל הזמרים שאני אוהבת נסיים שנה הבאה... יש עוד הרבה!! -שיר אהוב בכללי? יש המון... כל פעם אני נתפסת עם שיר... תלוי בסיטואציה ובמצב הרוח... -דיסק אהוב?אמממ.... כל הדיסקים המקוריים שלי!! והם מתרבים מיום ליום!!!! -קלטת אהובה? כל הקלטות שלי עם הדברים ההזויים שאני מקליטה (תכניות לא קשורות, הופעות, פרקים של טלנובלות) -סרט אהוב? "כשהנערים שרים" וזה נכון לעכשיו... אולי זה ישתנה. -מה מצחיק אותך?לפי אמא שלי אין לי חוש הומור... אני דווקא חושבת שיש לי חוש הומור מוזר... לפעמים דברים ממש מצחיקים לא מצחיקים אותי, ודברים טיפשיים מצחיקים אותי...ככה שקשה להגדיר!! -מה מעציב אותך? מוות, מחלות, אנשים שאינם, דאגה, לחץ... זה ממש מעציב. החברה האנושית והמדינה מעציבות אותי המון. -מה המוטו שלך לחיים? יש לי שניים שאני דובקת בהם: "אדם חייב לדעת על עברו על מנת להשליך על עתידו" ו"אדם בוגר הוא אדם שלעולם לא שוכח את הילד שבתוכו".

עוד כינויים:

איך שכחתי אותם?! פסקלית, פסקלולית,פסקל, פסקלונה, פסקולי, פס, פרולוג, PASCALUNATE ויש עוד... אולי תכף אזכר!!

עוד כינויים:

איך שכחתי אותם?! פסקלית, פסקלולית,פסקל, פסקלונה, פסקולי, פס, פרולוג, PASCALUNATE ויש עוד... אולי תכף אזכר!!

שואלת../images/Emo6.gif

קודם כל מה שלומך? *מה אוהבת לעשות בזמן הפנוי שלך? *אם יתנו לך 3 משאלות, מהן יהיו? *מה אוהבת לאכול, ומה לעולם לא תאכלי? *מה תוכניות הטלוויזיה המועדפות עלייך? *מוזיקה אהובה? *יש לך חיית מחמד, אם כן אז מה יש לך? *מה את אוהבת, ומה שונאת? *איך ההרגשה להיות הקורבן השבועי של הפורום
? *מתי היית בהופעה הראשונה של אוהד חיטמן? *ספרי איך היה בהופעה הזאת: *מה לעולם לא תעשי, ומה הדבר הכי המטורף שעשית? *ספר אהוב? *סרט אהוב? *תגדירי את עצמך בחמישה מילים: שמחתי לשאול (לתחקר
) אותך

עונה (שוב)

קודם כל מה שלומך? שלומי טוב ויהיה טוב יותר לאחר שטסיים את כל העבודות והשעורים. *מה אוהבת לעשות בזמן הפנוי שלך? אמ... לשיר, לשמוע מוסיקה, לרקוד, לקרוא, להשתגע... ויש עוד דברים שלא עולים לי עכשיו!! *אם יתנו לך 3 משאלות, מהן יהיו? להיות בריאה (אני היפוכונדרית), להיות מאושרת ולדעת הרבה, משאלה מוזרה אבל זה באמת מה שאני אוהבת!! *מה אוהבת לאכול, ומה לעולם לא תאכלי? אני אוהבת לאכול הרבה דברים... אבל אני לא אוהבת דגים וכל מה שקשור בזה... זה לא נכנס לפה שלי, וגם על בשר אני לא מתה... *מה תוכניות הטלוויזיה המועדפות עלייך? הרקיע השביעי... ויש עוד כל מיני תכניות אקטואליה טובות, ותכניות נהדרות בערוץ המדע!! *מוזיקה אהובה? הכל!! *יש לך חיית מחמד, אם כן אז מה יש לך? יש לי כלבה מתוקה בשם קיטי!!! כפרה עליה!! *מה את אוהבת, ומה שונאת? אני אוהבת ללמוד, הגעתי למסקנה!! אני נהנית לדעת דברים חדשים, לא בקטע של בית ספר, אלא בקטע של לדעת. אני אוהבת לבלות, לצחוק, לעשות את כל הדברים שאני אוהבת. אני שונאת שקרים, צביעות, יהירות מוגזמת, גסויות, בורות. *איך ההרגשה להיות הקורבן השבועי של הפורום? הרגשה נהדרת!!! חיכיתי לזה!!! *מתי היית בהופעה הראשונה של אוהד חיטמן? בימי זמר בחולון *ספרי איך היה בהופעה הזאת:היה מדהים!! הופעה מדהימה!! פגשתי את אוהב פעם ראשונה!! ואני ביישנית ובדרך כלל קשה לי לדבר עם אנשים... ופשוט ניגשתי אליו כולי רועדת!! חוויה נהדרת! *מה לעולם לא תעשי, ומה הדבר הכי המטורף שעשית?הדבר הכי מטורף... אממ... לגשת לאוהד אחרי ההופעה הראשונה ולהיכנס למסיבה של המכבייה, אפילו שהזמינו אותי... בחיים אני לא אעשן, אקח סמים או אשתה אלכוהול, זה דוחה!! *ספר אהוב?נשים קטנות, האסופית ויש עוד... *סרט אהוב? "כשהנערים שרים" (כרגע) *תגדירי את עצמך בחמישה מילים: א.חמש מלים (לא לקחת את זה אישית) ב. להגדיר את עצמייי זה קשה.. נלך על: אני משוגעת שאוהבת הכל לדעת... חחחחח

ranch22

New member
שאלות שלי...

האם יש משהו שאת מכורה אליו? מה את אוהבת יותר חורף או קיץ? האם את אוהבת שוקולד? מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות? האם יש לך מישהו/י שאת יכולה לקרוא לו/לה אח/ות תאומ/ה למרות שאין בינייכם קשר דם? מה הסמיילי שלך? מה הדבר שהכי מאפיין אותך? מי יודע עליך הכי הרבה? איזה מקצוע את הכי שונאת? איזה מקצוע את הכי אוהבת? מה היית רוצה להיות כשתהיי גדולה(לא קשור רק לקריירה)? מה תקחי לאי בודד? מה היית רוצה שיכתבו עליך לאחר מותך(אני יודעת שזה נשמע רע,מצטערת.)? מה האהבה הכי גדולה שלך? איזה שאלות היית רוצה שישאלו אותך ועדיין לא שאלו? זהו בינתיים. שמחתח לשאול אותך!!:) =]

עונה~!~!

האם יש משהו שאת מכורה אליו? ממתקים והתקפי צחוק! ומוסיקה!!! מה את אוהבת יותר חורף או קיץ? חורף!! עם הרבה גשם ושלג! זה הכי רומנטי! האם את אוהבת שוקולד? מאודדדדד אני מכורה לזה. מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות? שאלו אותי כבר... מפורט למעלה... האם יש לך מישהו/י שאת יכולה לקרוא לו/לה אח/ות תאומ/ה למרות שאין בינייכם קשר דם? יש לי הרבה חברות... פעם חברה שלי היינו קוראות לעצמנו תאומות הגורל... עם השנים נהינו פחות דומות... מה הסמיילי שלך? אמממ כל הסמיילים של החורף וכמובן
מה הדבר שהכי מאפיין אותך? הגובה שלי, הצבעים שלי השיער, השירה שלי והתקפי הצחוק שלי, ויש הרבה כאלה. מי יודע עליך הכי הרבה? אני חושבת שאף אחד לא יודע עליי הכל... איזה מקצוע את הכי שונאת? מתמטיקה וספורט!! אבל מתמטיקה הכי הרבה!! איזה מקצוע את הכי אוהבת? שאלו אותי ואני אחזור- לשון... אבל אני אוהבת כל מה שקשור למקצועות הומניים. מה היית רוצה להיות כשתהיי גדולה(לא קשור רק לקריירה)? אמ... להיות חכמה!!! לדעת הרבה!! מה תקחי לאי בודד? הרבה מוסיקה!! מה היית רוצה שיכתבו עליך לאחר מותך(אני יודעת שזה נשמע רע,מצטערת.)? תמיד הייתה שמחה... חוץ מכשהייתה עצבנית. מה האהבה הכי גדולה שלך? וואו... אמ המוסיקה! ובעצם... יש לי הרבה אהבות!! איזה שאלות היית רוצה שישאלו אותך ועדיין לא שאלו? אמ... המשקה האהוב.. עליי- לא שאלו וזה משקה מצחיק! מה אני עושה ברגע זה מה הצבע האהוב עליי מה היחס שלי לספורט למה אני הזויה... חחחח אמממ לא יודעת, שאלו מה שבא לכם!! אני אוהבת ששואלים אותי!!!

אז עדי השאלה שלא שאלו אותך:

איזה שתייה את אוהבת?
וכמובן השאלה השאלתית, האם את באה לשתי ההופעה של אוהד?

עונהההה חיחי

המשקה האהוב עליי הוא סודה!!! וזה מצחיק כי לא הרבה אנשים אוהבים סודה, ככה שכשאני נמצאת בבתים של אנשים אחרים, אני בדרך כלל צריכה להתנחם במים או בספרייט שאיכשהו אני עוד סובל... חוץ מזה יש לי נטייה לנער את הסודה, וניר עד לכך שגם שפכתי חצי בקבוק סודה על עצמי בכיפור... וחוץ מזה מפני שאני כל כך משוגעת יצא לי לשפוך אותה על עצמי עוד כמה פעמים... מזל שזה לא עושה כתמים... להופעה של אוהדבסוזן דלל אני הולכת
להופעה בתמונע לא
למרות שאני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש רוצה!!!!!!!! וזה כל כך חבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המשך יום טוב לכולם!!!

למעלה