עונה!!
דבר ראשון תודה לניר שאמר לי שאני בכלל בפגוש את הפורומיסט... כי לא נכנסתי לפורום!! דבר שני- הכינויים שלי: עדידי, עדידו'ש, דידי, דידו'ש, נסי, עדידס, לוקיס, בננה, לה ננה, עדו'שה, דידיס, נסו'ש וזהו... נראה לי... בטח יש עוד. קודם כל מה קורה הכל טוב? הכל טוב, ויהיה טוב יותר אחרי שאסיים את השעורים והעבודות. -מתי נולדת? ב- 1.3.89 -איפה את דרה? חולון -מה התחביבים שלך? לשיר, לרקוד, לקרוא, לשמוע מוזיקה, טי וי, להשתגע, לצחוק ולהשתגע. -מה תרצי לעשות שתהיה גדולה? להיות עיתונאית ולהיות פעילה בסוכנות היהודית. -איזה ספר את הכי אוהבת? נשים קטנות והאסופית, ויש עוד כמה, אבל אלה בעיקר. -איזו סדרה את הכי אוהבת? הרקיע השביעי -מה את אוהבת בעצמך ומה לא? אני אוהבת את הקול שלי ואת השיניים, לאחרונה התחלתי לאהוב גם את העיניים ואני בתהליך השלמה עם הגובה שלי... את כל השאר אני לא אוהבת... בעיקר את האף והמותניים אני הכי שונאת. זה מבחינה חיצונית. פנימית... אני אוהבת הכל, למרות כל החסרונות... אבל באופי אני אוהבת את העובדה שאני ילדה טובה. -איך את מגדירה את עצמך? ילדה טובה ומשוגעת. -מה המקצוע האהוב עליך?יש הרבה, אבל בעיקר לשון והיסטוריה... בעצם כל מה שזה לא ריאלי זה בסדר... אבל דגש על לשון, היסטוריה, תנ"ך, ספרות וכו'... -איזה שם מכל שמות החיבה את הכי אוהבת? (כן, יש לך מבחר גדול..) אמ... לא יודעת, כל שם שייך למישהו אחר אז אני אוהבת את כולם. -מתי התחלת לאהוב את אוהד? אחרי שראיתי אותו בטלוויזיה בהופעה לזכרו של עוזי, שר את "ילד מבית טוב". זאת אומרת, נובמבר 2004. -איזה שיר של אוהד את הכי אוהבת?וואו, קשה... הכל תלוי במצב הרוח... כל פעם שיר אחר הוא האהוב... אני אוהבת את כולם!!! -איזה עוד זמרים את אוהבת? אם אני אתחיל לכתוב את כל הזמרים שאני אוהבת נסיים שנה הבאה... יש עוד הרבה!! -שיר אהוב בכללי? יש המון... כל פעם אני נתפסת עם שיר... תלוי בסיטואציה ובמצב הרוח... -דיסק אהוב?אמממ.... כל הדיסקים המקוריים שלי!! והם מתרבים מיום ליום!!!! -קלטת אהובה? כל הקלטות שלי עם הדברים ההזויים שאני מקליטה (תכניות לא קשורות, הופעות, פרקים של טלנובלות) -סרט אהוב? "כשהנערים שרים" וזה נכון לעכשיו... אולי זה ישתנה. -מה מצחיק אותך?לפי אמא שלי אין לי חוש הומור... אני דווקא חושבת שיש לי חוש הומור מוזר... לפעמים דברים ממש מצחיקים לא מצחיקים אותי, ודברים טיפשיים מצחיקים אותי...ככה שקשה להגדיר!! -מה מעציב אותך? מוות, מחלות, אנשים שאינם, דאגה, לחץ... זה ממש מעציב. החברה האנושית והמדינה מעציבות אותי המון. -מה המוטו שלך לחיים? יש לי שניים שאני דובקת בהם: "אדם חייב לדעת על עברו על מנת להשליך על עתידו" ו"אדם בוגר הוא אדם שלעולם לא שוכח את הילד שבתוכו".