פוסטר בגודל של קיר לחדר:

לוטן זק

New member
../images/Emo41.gifפוסטר בגודל של קיר לחדר:

שלום לחברי הפורום. אני מחפש כבר הרבה זמן אחר פוסטר בגודל של קיר לחדר שלי. יותר נכון, מקום שאני יכול להזמין פוסטר עם מידות שאני נותן לבעל החנות(אם יש דבר כזה בכלל). אני רוצה לשים פוסטר עם רקע של נוף מרשים/שקיעה/חוף ים, בגודל של הקיר שלי כי אני מעצב עכשיו את החדר שלי מחדש. משהו יודע איפה באיזור המרכז (אני מאיזור רחובות/אשדוד) יש חנות שמתעסקת עם דברים כאלה? יכול להיות אולי שיש דבר כזה בחנויות של טפטים? השמח אם תתנו לי כתובות של חנויות כאלה. תודה לוטן

uvls

New member
דפוס דיגיטלי

ניתן להדפיס תמונות לכל גודל בבתי דפוס המתמחים בקנה מידה גדול, כמו שלטי פרסום או פאנלים גראפיים לתערוכות וכו'. לי יש נסיון טוב עם "קמפוס" בתל אביב, אבל יש עוד המון מקומות. תוכל לבוא עם תמונה (קובץ) משלך, רק חשוב לברר מה הרזולוציה הנדרשת, בהתאם לגודל הרצוי. בחנויות טפטים תוכל למצוא כאלה עם דוגמת נוף או תמונה גדולה, אבל המבחר מצומצם למדי ונוטה לקיטש הארד-קור. אבל שווה לבדוק. זה בטח יצא זול יותר מהדפסה, וגם היישום על הקיר קונבנציונלי ועמיד יותר. חג שמח, יובל

לוטן זק

New member
תודה לכם../images/Emo24.gifוחג שמח לחברי הפורום

ואם יש עוד רעיונות, אני השמח לשמוע. בכל אופן, אחרי החג, אני הבדוק את המקומות שנתתם לי... לוטן

למעלה