פורום גאנז ממליץ

../images/Emo41.gif פורום גאנז ממליץ ../images/Emo41.gif

כן כן, זו פינה חדשה, ואני מנהל אותה, אז אל תתחצפו אלי יותר מדי D: טוב, אז מה זו הפינה הזאת בעצם? אמנם יש לה שם יחסית ליים (
), כי בטח חשבתם שנמליץ פה על שירים של גאנז שאנחנו אוהבים... אז לא! בעיקרון, כל חבר פורום בתורו, ימליץ פה על מה שבא לו.. לדוגמא: אחת מחברות הפורום החסודות, רוצה להמליץ על תנוחה חדשה שהיא למדה אתמול עם חבר שלה! כל מה שהיא צריכה לעשות (כמובן אם הגיע תורה) זה להמליץ, אבל להשתדל לכתוב למה התנוחה כל כך מומלצת, לנסות לפרט, לא לכתוב רק "תנוחה פצצתית! הבן זוג שלי לא גמר תוך 2 דקות!!!", אלא לנסות לגרום לנו ממש לנסות את התנוחה בעצמנו, אבל אני מניח שכל אחד רוצה לנסות תנוחת סקס בעצמו, אז תנסו להמליץ על ספרים למשל, משהו שידרבן אותי, או את זכרי הפורום ללכת ולקרוא ספר טוב (הארי פוטר לא נחשב). אבל בעיקרון, תמליצו על מה שבא לכם; ספרים, שירים, דיסקים, סרטי פורנו, מאכלים שונים ומשונים, ומה שבא לכם. עכשיו איך הפינה הזאת עובדת מבחינת ההתנהלות שלה? מכיוון שאני המנהל, ואני מבין שכרגע כל חברות הפורום לא יכולות לשלוט בעצמן צריך סדר! כל אחד יסמן בשרשור הזה
או
. למי שלא הבין עדיין, מי שמסמן
, בעצם בוחר לקחת חלק בפינה הזאת, ומי שמסמן
בוחר שלא לקחת חלק. מי שיסמן ראשון
, הוא יהיה זה שימליץ ראשון שבוע הבא (נניח שהיום של הפינה יהיה יום שני, בסדר?), מי שיסמן אחרון, ימליץ אחרון. כל שבוע אני אזכיר למי שצריך להמליץ שהגיע תורו. מובן? אז יאללה, ותשתדלו להצביע
או שאני אדאג לכך שאתם תחפשו המלצה על בית חולים טוב!

../images/Emo45.gif

סחטיין
חחחחחחחחחח קרעת אותי
אני נראה לי הראשונה |מועדדות שרות ומרקדות עם חצאיות קטנות ופנפנים חמודים|

../images/Emo3.gif

אני הצעתי את הרעיון לפינה- אם אתם רוצים לשנות אותה, זו החלטה שלכם בלבד.... מבחינתי בכיף

טוב

אם אתם לא רוצים, אז פשוט כל שבוע אני אפתח את הפינה, ומי שרוצה יכתוב שם.

למעלה