פורום-פיק משותף!!

King Of Kromags

New member
../images/Emo41.gifפורום-פיק משותף!!../images/Emo103.gif

ברוכים הבאים לפורום-פיק המשותף של הפורום. בתור התחלה, למי שלא יודע, פיק הוא סיפור שנכתב על-ידי מעריצים, שלרוב מתרחש באותו עולם של הסדרה וכולל בתוכו דמות ראשית אחת או יותר. במקרה הזה, הפיק יהיה על העונה השישית של סליידרס. אני אתחיל את ה"פרק" הראשון (אני אתן כשלוש סצנות) ואתם תתנו רעיונות להמשך. אני כבר תכננתי את הבסיס של הפרק ובעזרתכם ייכנסו גם הפרטים, ובסוף נקבל את 6x01 של סליידרס- Slide-Francisco. אני מתחיל: [הסצנה הראשונה של הפרק נפתחת במעבדה בעולם של הפרק האחרון. דיאנה מסבירה למגי ומלורי איך היא הרכיבה את הטיימר החדש בעזרת המכשיר של הקרומגס]. דיאנה: "לקחתי את החלקים הפנימיים של המכשיר, הרכבתי אותם על המכשיר שלי שמראה נקודות ציון ושאר מידע על העולם שאנו נמצאים בו, "ארזתי" הכל בפלסטיק- והנה לנו טיימר חדש. (דיאנה מציגה מכשיר קטן שנראה כמו SAMSUNG 514). מגי: "וואו. טוב. יאללה, גולשים." [דיאנה פותחת מערבולת (אדומה, מן הסתם) וכולם גולשים לעולם שאליו גלש רמי. מגי יוצאת ראשונה ודיאנה נופלת עליה. הן מבחינות באיש עם מעיל עור שחור עומד לפניהן]. מגי: "מלורי, בוא, מחפשים את רמי." האיש במעיל השחור: "אני אסתפק ב"קווין"". (הוא מסתובב ואנחנו רואים את קווין עומד מולן. ההתרגשות גדולה ומגי מתחילה לבכות. היא רצה ומחבקת אותו.) דיאנה (הורסת השמחות): "רגע, מגי. איפה מלורי? זה הכל באשמתי! הייתי צריכה לדעת שזה יקרה! הוא מת! המערבולת הפרידה את קווין מאחיו ורק קווין שרד. גייגר סיפר לי על זה. הוא שילב מספר עולמות וסיפר את זה לקרומגס כשהם שבו אותו. הקרומגס הוסיפו את אפקט הפיצול למערבולת שלהם, כדי לקבל יותר עובדים במחנות. על אנשים רגילים זה לא משפיע, אבל הקרינה הרגה את מלורי, והחזירה לך את קווין." מגי (בהבעת צער מזוייף בטירוף, או סתם שימחה): "מלורי..." --עכשיו תורכם להמשיך. כל אחד מציע עוד שתי סצנות המשך לסצנות האלו. אל תמשיכו אחד את השני, אלא רק את זה.--

qball4

New member
פששש ממש מדהים, המשך:

מגי רצה לכיוון של קויין בכתה וחיבקה אותו, "חשבתי שכבר לא נראה אותך יותר"{נשמע קיצ'י אה? :)} קווין ומגי התנשקו והעבירו חוויות. קווין בחן את ממיר הזמן שדיאנה בנתה ודיבר איתה עליו. אח"כ הגולשים הבחינו בשני דמויות אלה היו הקרומגס, אחד מהם שם לב לדיאנה וירה בה, ובו זמנית קווין ומגי הסתערו על שני המגס. דיאנה גססה מפגיעה מאקדח הליזר של אחד המגס, מגי התעצבנה שהרגה את אחד המגס שהיה לידה. דיאנה מתה, קווין תפס את המגס שנשאר וכיוון לו את האקדח לראש:"יש לך 10 שניות להסביר לנו מה הולך כאן ואיפה נמצאים בני האדם במקום" המגס נבהל וסיפר את כל מה שידע "העולם הזה, נכבש ע"י הקרומגס לפני כמה חודשים, הגיע לכאן אדם שהרג סביבו מאות מגסים בינהם גם בני מלוכה, בני האדם בעולם הזה הועברו למחנות עבודה.. לא הצלחנו לתפוס את האדם שהגיע לכאן מכיוון וכל קרומגס שהתקרב אליו מת במקום, יש פה מחתרת שמחסלת מגסים, אנחנו חושבים שהוא הצטרף אלייה" אתה יודע אם יש באיזור שווים של אותה מחתרת שאל קווין את המגס, "כן יש כמה שנתפסו, אבל אני לא חושב שהם במצב לדבר עקרנו להם את העיניים והם לא מדברים עוד", קח אותנו לבסיס שבו שמורים השווים האלה אמר קווין..

CoolBoy14

New member
רגעעעע

שכחת משהו! מה עם אמא של קווין והחוזה שמת שהיו שם איתם?... הם פשוט השאירו אותם סתם ככה? ומתי לדיאנה היה זמן להרכיב מד זמן חדש אם קלייר עמדה להגיע עם עוד אבטחה??

King Of Kromags

New member
אם אתה מתעקש...../images/Emo103.gif

הפרק נפתח בעצם בהלוויה של החוזה, ורק אחר-כך מגיע הקטע שדיברתי אליו. קלייר נעצרה כשיצאה מהבניין ואמא של קווין נשארה בעולם של החוזה כדי להמשיך את הדת שמבוססת על הגלישה, לזכרו של קווין. אתה הורס לי את המשך העונה! שוש!

Boran

New member
אוקי...

הבנתי את הרעיון של התעללות בדמותם של דיאנה ומלורי, אבל אפשר לעשות את זה בצורה יותר... מממ... מתורבתת. עזוב מתורבתת- מה שכתבת נוגד לחלוטין את כל אופי הסדרה... הרשה לי לנסות: "בפרקים הקודמים של: סליידרס" (בלה בלה בלה, אין צורך לפרט, ממשיכים מהנקודה שזה הסתיים- מלורי: "מה נעשה עכשיו?" פייד אאוט.) 1. פנים. המעבדה מהעונה הקודמת. ערב. פייד אין, דיאנה מתעסקת עם המכשיר גלישה קרומגי הזה. מגי: "דיאנה, את מתעסקת עם המכשיר הזה כבר שעות" דיאנה: "יש פה איזה חלק שאני מנסה להבין מה הוא עושה. לפי מה שהבנתי, הוא מזהה את החתימה הבין-מימדית של הגולש ומשמש כמו... מאתר או משהו כזה" מלורי: "אז זה בעצם מזהה את עולם המקור של הגולש ומחזיר אותו הביתה?" דיאנה: "that's about it..." מלורי ודיאנה שמחים מזה שהם יכולים לחזור הביתה. מגי: "אבל מה יהיה איתי? עולם הבית שלי נהרס." דיאנה: "אז תחזרי איתנו, לעולם שלנו, שם אני אוכל לעבוד יותר במעבדה של גייגר." מגי: "let's do it" דיאנה פותחת את הוורמהול. מלורי: "על החיים ועל המוות... אני חוזר הביתה!" (טוב נו, הוא מטומטם, מה לעשות) מלורי קופץ למערבולת. דיאנה מסתכלת על מגי. מגי: "קפצי, אני אחרייך!" דיאנה קופצת למערבולת. מגי מסתכלת סביבה, ואז קופצת למערבולת. (המשך בהודעה הבאה)

Boran

New member
המשך:

רואים את שלושתם במערבולת, ואז יש פיצול במערבולת, דיאנה הולכת לצד אחד, מגי לצד שני, ומלורי מתפצל והולך לשניהם. 2. פנים. המעבדה של גייגר. הוורמהול נפתח, ממנו נופלת דיאנה, ואחריה נופל מלורי. הוורמהול נסגר. מלורי מנסה לקום על רגליו- אבל לא מצליח (הוא היה בכיסא גלגלים לפני שהוא התאחד עם קווין... זוכרים?) 3. חוץ. פארק. יום. הוורמהול נפתח. ממנו יוצאת מגי, נופלת ושוכבת על האדמה. המערבולת לא נסגרת, ומגי בוהה בה בדאגה. פתאום יוצא מהמערבולת... הפרופסור! (סתאאאם...
יוצא קווין). בצירוף מקרים שמתאים רק לסדרות בעלות מתח מיני גבוה, הוא נופל על מגי. קווין: "הלו מגי... התגעגעת אליי?" כמובן שהיא מחבקת אותו וזה. הם קמים ומתחילים ללכת בפארק. מגי: "איך...?" קווין: " זוכרת את עולם הבועה שהיינו בו פעם? כנראה שתמיד נשאת חלק ממני... בתוכך (מצביע על מגי)" מגי: "אז זה אומר שאנחנו..." קווין: "בעולם הבית שלי." מגי: "אבל..." קווין: "עולם הבית שלך נהרס, אז המערבולת לקחה אותך לעולם שהכי קרוב אליך חוץ ממנו- העולם שלי. דרך אגב- איפה קולין?" מגי: "שמע..." מערבולת בצבע מוזר (לא אדום כמו הקודמות, גם לא ירוק או כחול... נלך על לבן) נפתחת, ממנה יוצא קולין. ***עכשיו- תמשיכו
קחו בחשבון- צריך הסבר איך קולין חזר, וגם- הם נמצאים בעולם הבית של קווין, שזה העולם שבו נמצא רמי***

King Of Kromags

New member
Rulez!!../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

ת'אמת, ההתחלה של הפיק המקורי הייתה דומה אבל היא הולכת ככה: דיאנה במעבדה, ומלורי ומגי בחוץ: מגי: "מה היא עושה שם כל-כך הרבה זמן?" מלורי: "מה את רוצה ממני? אני בקושי יודע לשחק..." - - - - - -- - - - ועכשיו נעבור לזה שאתה קוטל את הכתיבה שלי.
. תזהר, אני לא אעבור על זה בשתיקה פעם הבאה.
. אני יודע שזה לא מתאים למראה הכללי של הסדרה, אבל יש הגיון. המבנה של העונה הוא שבהתחלה קווין חוזר, ובמשך העונה הם נפרדים מדיאנה, מחזירים את הפרופסור ותמודדים עם השילוב המחודש. הפרק השביעי כל-כך מושלם (Slider-man. נו, כמו ספיידר-מן, יא מוקשים). בכל קרה, אהבתי את הכתיבה שלך.

qball4

New member
חחח המנהל פשיסט

סתם.. אני חושב שדיאנה ומלורי צריכים לעוף לכל הרוחות מהסידרה:שחקנים ממש עלובים ומשעממים, מלורי והתביכי ילדות עם העיוותים, ודיאנה המשעממת.. הצוות הראשוני, כל אחד מהדמויות נתן משהו ממנו, משהו מעניין וביחד כשהכל התחבר זה היה דבר מדהים, צוות מעולה סידרה אדירה..

King Of Kromags

New member
אחד התחביבים שלי...../images/Emo103.gif

התור פשיסט, הוא לחסום אנשים מציקים מהפורום.

oferst2

New member
חוץ מ...

הבת הזאת שאחרי זה הקרומגס עשו ממנה מחשב, הצוות הכי טוב הוא קווין, מגי, הפרופסור ורמי, לדעתי, ואויל גם קולין מעט

למעלה