פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

יש לכם אלבום משלכם? מתכננים לפתוח אחד? מעכשיו יש בית גם לאלבומים בפורום תפוז אלבומים החדש. בואו לפרסם, לשאול ולהתייעץ http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1817
בפאתי סיאטל המשטרה מצאה נער כבן 16 משוטט ברחובות עירום - ללא עבר, ללא זכרונות, ללא משפחה. בואו לעקוב אחרי מסעו של קייל XY בפורום לסדרה החדשה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1820
הראל מויאל מגיע משם. אם גם אתם תושבי המקום, בואו לדבר על זה בפורום מעלה אדומים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1821

משחקון .../images/Emo37.gif

אז ככה פשוט שימו את כל השירים של גרין דיי בפלייליטס תעשו שזה יהיה אקראי ואז תענו על השאלות : איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריך/ה לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך יהיה היום שלי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? איך תהיה השנה הבאה? קרדיט לפורום מיוז .

הנה שלי.

איך העולם רואה אותי?chump האם יהיו לי חיים מאושרים?rotting מה אנשים באמת חושבים עליי?she האם אנשים חושקים בי בסתר?redundant איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?don't wanna fall in love חח מה אני צריך/ה לעשות עם חיי?bobd עצה טובה בשבילי:eek:utsider מהו שיר הנושא שלי לדעתי?you lied מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?westbound sign איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?warning חחחחח ובהלוויה שלי?jaded איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?all the time איך יהיה היום שלי מחר?geek stink breath למה אני כאן?holiday נשמע סבבה. בתור מה אנשים יזכרו אותי?give me novacaine איזה שיר יתקע לי בראש מחר?nice guys finish last איך תהיה השנה הבאה?suffocate. ביי בנתים:)

עכיעכיהיכעמעימ

איך העולם רואה אותי? Extraordinary Girl האם יהיו לי חיים מאושרים? Shout מה אנשים באמת חושבים עליי? Good Riddance האם אנשים חושקים בי בסתר? Armatage Shnaks איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Working Class Hero מה אני צריך/ה לעשות עם חיי? Stuck With Me עצה טובה בשבילי: Misery מהו שיר הנושא שלי לדעתי? Dry Ice מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Nice Guys Finish Last איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Holiday ובהלוויה שלי? Stuart And The Ave. איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Hitchin' A Ride איך יהיה היום שלי מחר? F.O.D למה אני כאן? Poprocks & Coke בתור מה אנשים יזכרו אותי? Church on Sunday איזה שיר יתקע לי בראש מחר? St. Jimmy איך תהיה השנה הבאה? Knowledge. יצא לי פלייליסט מאוד אופטימי אם אתם שואלים אותי.

דניתיי16

New member
=]

איך העולם רואה אותי?uptight האם יהיו לי חיים מאושרים?longview חחחחח מה אנשים באמת חושבים עליי?private ale אוי ואבוי האם אנשים חושקים בי בסתר?dominated love slave אמאלה לא רוצה לעשות את המשחק הזההה איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?bobd זה נהיה מפחיד מה אני צריך/ה לעשות עם חיי? road to acceptance עצה טובה בשבילי: last ride in מהו שיר הנושא שלי לדעתי? dont leave me מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? chump איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? נחמד.. church on sunday ובהלוויה שלי?knowledge איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?espionage טווווווווווווווווווווב איך יהיה היום שלי מחר?scattered אני אוהבת את השיר הזהה
למה אני כאן?minority חחח בתור מה אנשים יזכרו אותי? holiday איזה שיר יתקע לי בראש מחר? the grouch איך תהיה השנה הבאה? when i come around

יאלהלהלה ../images/Emo163.gif

איך העולם רואה אותי? Dominated Love Slave [תכלס] האם יהיו לי חיים מאושרים? Scumbag מה אנשים באמת חושבים עליי? She [עמוק] האם אנשים חושקים בי בסתר? Take Back מעליב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Boulevard of Broken Dreams מה אני צריך/ה לעשות עם חיי? Scattered עצה טובה בשבילי: Chump :D מהו שיר הנושא שלי לדעתי? Geek Stink Breath אמממ תודה עצמי על השיר הנפלא מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Armatage Shanks איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Sassafras Roots ובהלוויה שלי? Panic Song מגניב, תמיד רציתי ללכת על אקוסטי איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? אין לגרין דיי שירים על ג'ינג'ים גבוהים עם שיער ארוך, אז זה לא רלוונטי. אבל לקטע.. St.Jimmy [הו אני מתה על ילדים רעים] איך יהיה היום שלי מחר? Having a Blast באמאשכםםםםם? דווקא בא לי למה אני כאן? Holiday בתור מה אנשים יזכרו אותי? Walking Contrediction איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Are We the Waiting איך תהיה השנה הבאה? Longview וווויפייפ זה היה חופר ואני צריכה לקום ב5:25 אז לילה טוב :)

F i n k

New member
../images/Emo19.gif

איך העולם רואה אותי? Minority האם יהיו לי חיים מאושרים? St. Jimmy כיף. מה אנשים באמת חושבים עליי? Ha Ha You're Dead זין. האם אנשים חושקים בי בסתר? Scumbag אני מניחה שלא? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Deadbeat Holiday מה אני צריך/ה לעשות עם חיי? I Fought The Law עצה טובה בשבילי: Give Me Novacaine מהו שיר הנושא שלי לדעתי? Like A Rat Does Cheese חחח מתאים לי. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Chump איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? She ובהלוויה שלי? Hold On איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Words I Might Have Ate איך יהיה היום שלי מחר? Desensitized למה אני כאן? 2000 Light Years Away בתור מה אנשים יזכרו אותי? Last Ride In איזה שיר יתקע לי בראש מחר? 1000 Hours איך תהיה השנה הבאה? Warning

למעלה