פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

יש לכם אלבום משלכם? מתכננים לפתוח אחד? מעכשיו יש בית גם לאלבומים בפורום תפוז אלבומים החדש. בואו לפרסם, לשאול ולהתייעץ http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1817
בפאתי סיאטל המשטרה מצאה נער כבן 16 משוטט ברחובות עירום - ללא עבר, ללא זכרונות, ללא משפחה. בואו לעקוב אחרי מסעו של קייל XY בפורום לסדרה החדשה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1820
הראל מויאל מגיע משם. אם גם אתם תושבי המקום, בואו לדבר על זה בפורום מעלה אדומים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1821

../images/Emo94.gifדברים שיושבים על ה-../images/Emo23.gif.

בשרשור הזה כל אחת תרשום מה מציק לה. בחיים, בפורום, עם חברות וכל דבר אחר. ואנחנו נעזור לה ונעודד אותה D: תגידו שלא מתאים לי להיות פסיכולוגית D: שנה הבאה אני לומדת "סוציולוגיה ופסיכולוגיה" רציני חח D:

את בעיותיי אפתור לבדי D = ...

אנהה בונהה , והיא ערפד . בוא אלי ערפד קן שב אצלי על כף היד שב תנוח בוננההה יישן D =

../images/Emo94.gifאני.

עד עכשיו כבר חודשיים בערך היה לי חתול. > אני מתה על חתולים למי שלא יודעת. ובהתחלה אמא שלי הסכימה לי וזה אז חיפשתי באינטרנט חתול והביאו לי אותו :] מה זה נקשרתי אליו. \: לפני כמה ימים אמא שלי דיברה עם חברה שלה. והחברה אמרה לה שלילדים שלה היו מחלות בגלל החתולים שהיו להם. ואמא שלי האמינה לה וישר פחדה ואמרה לי שהיא מוסרת אותו. אז אמרתי לה שאין מצב שהיא תיקח לי אותו. לפני יומיים בבוקר אני קמה ובדר"כ אני יוצאת מהחדר ורואה את החתול על הספה או במקום אחר ... באותו יום כל היום הוא לא בא ולא היה בבית. ואמא של אומרת לי "תכף הוא יחזור בטח" חיכיתי חיכיתי.. והוא לא חזר.. ואז היא אמרה לי שהם לקחו אותו ... כל היום רק בכיתי \: אולי זה מצחיק אותכם שאני בוכה בגלל חתול .. אבל בשבילי חתול זה משהו אחר.. לא רק חתול.. כל חיה. תשאלו את שרית חחח אתמול היא באה אלי הראיתי לה את כל החיות שהיו לי ... [ בתמונות ] ושהכלבה שלי המליטה אני עזרתי לה חחח כפרה עליה D; בקיצור אני מאוד מאוד מאוד מאוד עצובה בגלל החתול

MaStuLa76

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נו די דילב זה מצחיק
אני הייתי שורפת אותו במדורה במקומך
סתם סתם , מה הבעיה , אם את רוצה יש לאחותי 7 חתולים, בואי קחי את כולם !!!!!!!!! סתם עכשיו רציני , חחחחחח נו די אני לא יכולה
קיצר,תאמצי חייה אחרת שלא מזיקה . כגון:דגים

../images/Emo94.gifזה לא מצחיק שירה...

הבעיה שלי זה לא מאיפה להביא חתול הבעיה זה שאמא שלי לא רוצה. גם כלב היא לא רוצה. כלום היא לא רוצה אבל אני רוצה להעיף לה כאפה.

MaStuLa76

New member
דגים היא לא רוצה?

הם גם ככה לא מדברים לא יהיה לך כאב ראש

../images/Emo108.gifדילבב..

אל תיהי עצובה:[ אני מבינה אותך כי גם אני ממש אוהבת חתולים ועכשיו יש לי חתול שהוא כבר שנתיים אצלי ניראלי ואמא שלי רוצה להוציא אותו מהבית אבל אני לא מסכימה להה וכל הזמן אני משכנעת אותה וזה אבל לא חשוב.. לי היו 3 חתולים בבית ואחד מהם נידרס:[[ושבוע שלם בכיתיי בגללו אבל אחרכך זה עבר לי.. והחתול השני שלי ברח...והשלישי גם ברח.. קיצור מה שאני מנסה להגיד לך זה שאל תיהי עצובה.. תנסי לדבר עם אמא שלך ותגידי לה שאין שום מחלות מחתולים תגידי לה שלי יש כבר חתול שנתיים ואני לא חולה בשום מחלה.. ואם היא יודעת איפה הוא אז שתחזיר אותו ואם לא אז תיקחי חתול חדש כי יש המון חתולים חמודים וזה..והחתול הזה שתיקחי פשוט אל תתני לאף אחד לקחת אותו ממך או לא יודעת פשוט תנסי לשכנע את אמא שלך.. מקווה שהכל יסתדר.. ואל תיהי עצובה:]

../images/Emo94.gifמריה.

לפעמים חתולים כן מביאים מחלות. תלוי בחתול. אבל אני חושבת שהם מביאים מחלות רק אם הם מסתובבים לך ליד האוכל וכאלה דברים.. אבל אין היא לא מסכימה.. אני מתנחמת בזה שעוד כמה שנים אני יגור לבד ויהיה לי מה שאני רוצה בבית חח תודה 3>

../images/Emo108.gifהאא...

טוב אז לא נורא...אז אולי תיקחי חיה אחרת שהיא כן מסכימה או שהיא לא מסכימה לך שום חיה?

../images/Emo94.gifשום חיה.

תאמיני לי לא אכפת לי אוגר, ארנב.. מה שהיא תרצה אבל אין היא לא רוצה כלום הנבלה.

../images/Emo141.gifוואליה דילבבב

חח מסכנהההההה איזה באסה זה=\ גמלי יש כלבה מזה חמודה קטנהה....מאז המלחמה קצת לפני קבלנו אותה אמא שלי בהתחלה לא סבלה אותה רצתה לזרוק אותה והיא היתה ממש קטנה כמו אלה של הנייר טוואלט.. ולא הסכמנו לזה היא היתה ממש קטנה!אחריזה היה תמלחמה לקחנו אותה איתנו לכולם מקום שהיינו היא היתה איתנו
למלונות באילת לירושלים במלונות לראשון לציון רחובות מה לא הכול היא היתה איתנו חחח.... אחריזה אמא שלי מזה נקשרה אליה חבל על הזמן!ועד עכשיו היא אלינו גודלתתתתת=]חחח אבל חתולים אני שונאתתתתתתתתתתת כאלה מעצבנים חח הוא לא קרע לכם את כול הסלון והכל??אולי בגלל זה אמא שלך לא רצתה! אולי תביאי אפרוח???היא תרצה

../images/Emo94.gifטוב ספיר וכל מי שלא סובלת חתולים.

לא כתבתי לכם כדי שתספרו לי איזה כיף לכן וכמה בעלי חיים יש לכן. וגם לא בשביל שתגידו שאתן שונאות חתולים. |:

../images/Emo141.gifחחחח יא מה לקחת קשה????

אמרת לספר מה שיש על הלב אז הכנסתי את זה בתוך ההודעה ממש לא רציתי להראות לך שלי כיף ולך לא או משו כזההה רק אמרתי שני לא אוהבת חתולים זהו! סליחה אם זה עשה לך משו.....

למעלה