פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

כל מה שכשר ואפשר לאכול, בפורום שכולו אוכל כשר. בואו לדבר על אוכל, מתכונים, מסעדות והלכה יהודית http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1819
הן כבר לא So Far, הן ממש כאן איתנו. אז גם אתם יכולים להכנס לגרוב בפורום הבנות נחמה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1823
לאן לא הגיעו ישראלים בעולם? אנחנו שמחים לבשר לכם שהם הגיעו גם ליבשת השחורה. פורום ישראלים באפריקה פותח את שעריו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1824
למה ללכת לקנות נרות כשאפשר להכין בעצמנו? הכנסו לפורום אומנות בנרות והתחילו ליצור! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1825

יופיופ6

New member
../images/Emo207.gif מתנה לילד העולה לכיתה א' ../images/Emo132.gif

הילד של השכנים עולה לכיתה א'. אני רוצה לקנות לו מתנה קטנה. יש רעיונות? משהו עד 100 ש"ח.
סיגל? אולי את תעזרי לי? את בטח בעניינים, לא?. לפי מיטב זכרוני...(מקווה מאוד שאינני טועה) שגיא עולה לכיתה א'. תודה! סופ"ש נעים.

אלה 2

New member
ספרוני קריאה

אני בעד אלה מתוך הסדרה של מיריק שניר. (ראשית קריאה)

שגיא בהחלט עולה לכיתה א' - וכל הכבוד לך

על שזכרת
. המתנה יכולה להיות לאו דווקא מותאמת לכיתה א' אלא יותר למה הילד אוהב. יש פזלים משגעים וכל מיני משחקי יצירה אחרים. ספר יכול להיות נפלא - יש המון ספרים מקסימים ואולי כמה מהם כן עוסקים בעליה לכיתה א'. אם הוא אוהב כדורגל/סל את יכולה לרכוש לו.

יופיופ6

New member
התיק כבר מוכן? מתרגשת?

אולי תספרי קצת? על ההכנות. ואיך שגיא? תודה על הרעיונות. גם אני בדיוק היום בבוקר חשבתי על כדורגל.

לא הכל מוכן. יש את כל הספרים (כמעט - אתמול

קיבלנו הודעה שנשכחה חוברת ברכישה המרוכזת) - והשבועיים הללו, כשאני בחופשה, יסגרו שאר הדברים. שגיא לא שש לדבר על כיתה א'. יש לו המון חששות שמתרכזים בעיקר בנושא: "ומה אם אני לא אכיר אף אחד מהילדים?" חשש קצת מפליא לילד שמתחבר כ"כ בקלות. אנחנו עובדים על הנושא הזה בעדינות וללא לחץ.
על ההתעניינות.

doe2

New member
אמממ... כיתה א'

אפשר לקנות ערכת צבעים יפה לשיעורי אומנות/ציור (בדר"כ מבקשים צבעי עפרונות טובים וצבעי פנדה). כדור זה גם רעיון יפה וחוץ מזה כל הכבוד לך, שכנה משקיענית...

יופיופ6

New member
איפה את??? ../images/Emo24.gif

נעלמת לגמרי. ותודה על הרעיונות גם על ערכת צבעים חשבתי. שמעתי שבאופיס דיפו מוכרים ערכה רצינית שאהובה על הילדים. הולכת. מתקשרת. את בארץ?

doe2

New member
אני בחו"ל

חוזרת ב 25. נעלמתי כי היה לי טירוף ענק בעבודה בגלל חפציבה וכולם היו בחופש ואני ממש קרסתי. אז הם חזרו ואני נסעתי, אויש אני בחופשה מהאגדות, כל היום משקים אותי, מאכילים אותי, מכבסים לי, מטפלים בבנות ואני קוראת ספרים ומתפננת.

doe2

New member
אולי אני סרוטה בראש

אבל אני סופרת את הימים לחזרה, כנראה כי בעלי לא איתי.

איתי מאוד רוצה שעון

הוא הכין רשימה קטנה של כל מיני דברים שמאוד מלהיבים אותו לקראת כיתה א'. שעון נמצא למעלה ברשימה. אני חושבת שזה יכול להיות נחמד להתחיל לתרגל מיומנות מהסוג הזה (בעיקר כשאינו שולט לגמרי בשעון האנלוגי) יש שעונים מאוד נחמדים עם ציורי כדורגל או כל דמות חביבה אחרת. לחילופין אם הוא לא קנה עדיין קלמר זה גם יכול להיות נחמד בצירוף של ציוד התחלתי. אגב, 100 ש"ח זה מאוד מאוד מכובד למתנה לארוע כזה

גאיה100

New member
הייתי פשוט הולכת על פיצ'פקס "שווים" לקלמר

1) כמו ה"טוויסטרס" של קריולה (עפרונות צבע מעולים ומומלצים ביותר) 2) עט של בלשים - זה עט שכותבת בלבן וכשמאירים עליה עם אור (שנמצא במכסה), אז רואים את הכתוב. להיט היסטרי. ראיתי בקופות של כפר השעשועים (עט כסופה כזאת). 3) עט רוטטת - עובדת על בטריה ואפשר להחליף לה את החוד של הצבע. נחמד לקישוט של דפים וסתם בשביל השעשוע. 4) דבק נצנצים בצבעים שונים

אנלוגי או דיגיטלי?

זיו קיבל מאחותו שחזרה מארה"ב שעון שווה ביותר של ספיידרמן, אבל דיגיטלי. להפתעתי הוא מחשב כל הזמן כמה דקות נשארות עד השעה המעוגלת, כך שזה לא נורא. אמנם הוא לא לומד לקרוא שעון, אבל הוא לומד חשבון ומבין את ערך הזמן.

דיגיטלי. אין לי כוונה להקשות עליו את למידת

לשעון הדיגיטלי יש הרבה מאוד יתרונות שקשורים לכיתה א' וללמידת חיבור וחיסור. לדוג' הבנת משקולת ה 60 (60 שניות בדקה, 60 דקות בשעה וכו'..) זה עוזר בתירגול חיבור וחיסור כדי להבין עוד כמה זמן מתחלפת שעה.. חוץ מזה התירגול של החסרת 12 מהרגע שהספרות עוברות את השעה 13:00 (כלומר ההבנה ש 13 זה 1 ו 14 זה 2 וכן הלאה..). אני חושבת שזה גם יכול מאוד לעזור בתחושת זמן ההפסקה (שתהיה ממש קצרה ביחס לזו שהיתה לו בגן). אני מאוד מקווה שלא ישתמש בזה כדי לחשב עוד כמה זמן נגמר השיעור...

למעלה