פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

אפשר להתווכח על הגדרות לאום והיחסים שבין ישראל לאוכלוסיה הערבית המתגוררת בה, אך דבר אחד ברור - אין מקום טוב יותר לעשות זאת מאשר בפורום פלשתינאים אזרחי ישראל http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1826
כדורסלן פופולרי וחנונית מצטיינת מתחרים ביניהם על תפקיד נחשב במיוזיקל. מי ינצח? האם בזה זה יסתכם? מצטרפים לעלילה הסוחפת בפורום הרשמי להיי סקול מיוזיקל http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1827
נסיכת הפופ היפהפיה שהפכה לכוכבת חמה ופופולארית בזכות הלהיט הענק "Unfaithful". מדברים על זה בפורום ריהאנה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1828
אם אתם חיילים משוחררים ולא סיימתם שירות סדיר מלא, ואתם חוששים או סובלים מאפליה, בואו לדבר על זה בפורום שירות חלקי בצה"ל http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1829
הם חמודים, מתוקים והם חיים באושר ושלווה. הבעיה היחידה היא שהשלווה זמנית בהחלט... בפורום לסדרת האנימציה השנויה במחלוקת הפי טרי פרינדס שוחטים עוד פרה קדושה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1830
לחתיך הרשמי שלנו יש פורום משלו! ההערצה לא נגמרת בפורום לדוגמן והשחקן מייקל לואיס http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1831

behappy

New member
|עוףטופיק|

רק שתדעו שלקרוא 1984 אחרי 10 שנים עדיין מטלטל ממש. ו, מאחר ופלאפון סופכלסוף עושים משו לטובת המנויים שלכם, ויש לי 2 ספרים במתנה בצומת ספרים אם אניקונה אחד (ייעי
), אני רוצה המלצות. ולא בסגנון ספרןפויה הזה! נהייתי מספיק פרנואידית ודיכאונית מאורוול. ת'נקיו ת'נקיו יום יפה ותחילת סופ"ש שמח

noosh

New member
"בית השינה"

של ג'ונתן קו. הוא לא דכאוני כמו הגו'נתן האחר, מבטיחה
. ומאיר שלו, כמובן, וגבריאל גארסיה מארקס, אבל זה אם יש לך כוח לחפור. ואם עוד לא קראת את המשחק של אנדר - אז המשחק של אנדר. אבל לדעתי עדיף באנגלית (Ender's Game).

דוVשה

New member
סופסופ שווה להיות בפלאפון...+שאלון.

[אם הייתי יודעת לגבי ספרים הייתי אומרת, בינתיים אין משהו שתפס אותי]. ושאלון שנגנב מהפרעות אכילה. קרדיט לפרפר בתוף אגרוף. בעד או נגד חזיות תחרה תלבושת אחידה פלאפונים שירת ימי הביניים ניידות רחוב של על"ם שתיית אלכוהול שתיית הרבה אלכוהול אהבות ילדות הקיץ החורף גברים נשים משפחות אלטרנטיביות ספרות מדע בדיוני איי.סי.קיו פו הדב כן או לא שיקרתם לחבר הכי טוב גנבתם כסף מהארנק של אבא או אמא גנבתם משהו אחר בגדתם הייתם במערכת יחסים ארוכת טווח חגגתם בת מצווה או בר מצווה אהבתם אהבה נכזבת עברתם על החוק הייתם בבית משפט נכנסתם למינוס שלא ידעתם איך לצאת ממנו זה או זה מיליון דולר או שלוש משאלות יכולת לעוף או יכולת לקרוא מחשבות להצליח בלימודים או להצליח בעבודה מש"א או סייפנית לאמץ חיה מצער בעלי חיים או לתת 100 ש"ח לעני ברחוב להאבד לבד בחו"ל או להאבד עם מישהו שאתה שונא רפת או תחנת דלק בובת פרווה או תחתונים עם פרווה לסדר את החדר או לשטוף כלים תל אביב או ירושלים אילת או חו"ל שוב בית ספר או שוב צבא אהבת אמת או סקס מצוין לא להתקלח או לא לישון דברים שחשוב שנדע עליכם אם היית נבחר לממשלה, איזה תיק היית רוצה ומה הייתה הצעת החוק הראשונה שהיית מגיש אם היית בכוכב נולד, עם איזה שיר היית עולה לגמר ואם אנחנו בענין כוכב נולד, אז למי תצביעו אתם צריכים לתאר את עצמכם בשש מילים. מה המילה השניה אתם צריכים לתאר את עצמכם בשלוש מילים. מה המילה הראשונה כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתהיה גדול והיום, מה אתה רוצה להיות מה מספר המזל שלך ויום המזל שלך והיום הכי שנוא עליך בשבוע יש לך שין שורקת אתה יודעת להגיד "שרה שרה שיר שמח" בלי להתבלבל מה אתה עושה כשיש לך שעה פנויה פתאום מה לא תסכים לעשות לעולם ומה תסכים לעשות רק תמורת הרבה מאוד כסף מה עשית היום למען איכות הסביבה ולמען השלום ולמען עצמך שבת שלום, תהנו.

דוVשה

New member
../images/Emo198.gif.

בעד או נגד חזיות תחרה - לפעמים זה מציק. תלבושת אחידה - מעולם לא הייתה לי. פלאפונים - טובים? אז כן. שירת ימי הביניים - חביבה בהחלט. ניידות רחוב של על"ם - קודש. שתיית אלכוהול - במידה זה סבבה. שתיית הרבה אלכוהול - אני לא אוהבת. אהבות ילדות - נעימות לרוב. הקיץ - סעמק. החורף - שיבוא כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. גברים - אוקיי. נשים - אוקיי. משפחות אלטרנטיביות - מזל שקיימות. ספרות מדע בדיוני - פיכס. איי.סי.קיו - זה עוד קיים?. פו הדב - שיהיה. כן או לא שיקרתם לחבר הכי טוב - סביר להניח. גנבתם כסף מהארנק של אבא או אמא - חיובי. גנבתם משהו אחר - חיובי. בגדתם - רק פעם אחת!? הייתם במערכת יחסים ארוכת טווח - חיובי. חגגתם בת מצווה או בר מצווה - שלילי. אהבתם אהבה נכזבת - מה זה?. עברתם על החוק - חיובי. הייתם בבית משפט - הייתי בתא מעצר. נכנסתם למינוס שלא ידעתם איך לצאת ממנו - חה. זה או זה מיליון דולר או שלוש משאלות - שלוש משאלות. יכולת לעוף או יכולת לקרוא מחשבות - לעוף. להצליח בלימודים או להצליח בעבודה - pass. מש"א או סייפנית - לא קשור לפורום הזה!. לאמץ חיה מצער בעלי חיים או לתת 100 ש"ח לעני ברחוב - מה זה השאלות האלו!?!?!?. להאבד לבד בחו"ל או להאבד עם מישהו שאתה שונא - תלוי איפה בחו"ל. רפת או תחנת דלק - רפת. בובת פרווה או תחתונים עם פרווה - בובה. לסדר את החדר או לשטוף כלים - לשטוף כלים. תל אביב או ירושלים - י-ר-ו-ש-ל-ים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. אילת או חו"ל - חו"ל. אילת זה זוועתי ביותר. שוב בית ספר או שוב צבא - שוב צבא. אהבת אמת או סקס מצוין - אהבת אמת. לא להתקלח או לא לישון - לא להתקלח. דברים שחשוב שנדע עליכם אם היית נבחר לממשלה, איזה תיק היית רוצה - הרווחה. ומה הייתה הצעת החוק הראשונה שהיית מגיש - לקצץ משמעותית את כל המשכורות של כככוווווללללללללםםםםםםם. אם היית בכוכב נולד, עם איזה שיר היית עולה לגמר - אין לי שמץ. ואם אנחנו בענין כוכב נולד, אז למי תצביעו - אפאחד?. אתם צריכים לתאר את עצמכם בשש מילים. מה המילה השניה - אני מתחילה להתעצבן. אתם צריכים לתאר את עצמכם בשלוש מילים. מה המילה הראשונה - כנ"ל. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתהיה גדול - שחקנית/מורה. טוב, הגעתי עד לפה.

noosh

New member
do you see yourself in me?

בעד או נגד חזיות תחרה
רק בחורף, אבל בעקרון אני אוהבת את החזיות שלי פשוטות
תלבושת אחידה אמממ,
, כי אינ עוד חלוקה בדעתי. פלאפונים
שירת ימי הביניים לא אהבתי ניידות רחוב של על"ם
אני משערת שתיית אלכוהול
כשזה לא בשביל להדחיק, אלא כי טעים ונחמד שתיית הרבה אלכוהול כנ"ל אהבות ילדות מה יש להיות פה בעד או נגד
הקיץ
חםםםםםם!!! החורף
! I get a little warm in my heart when I think of winter גברים שוב, מה בעד או נגד פה? נשים כנ"ל משפחות אלטרנטיביות שיהיה בכיף, אני אומרת ספרות מדע בדיוני אמממ לא ממש מתחברת בד"כ, אבל המשחק של אנדר גאוני. איי.סי.קיו
איזו תכנה מעצבנת. פו הדב
הוא חמוד. כן או לא שיקרתם לחבר הכי טוב
אני משערת, אבל לא במשהו רציני גנבתם כסף מהארנק של אבא או אמא
גנבתם משהו אחר עפרון, בטעות? בגדתם
הייתם במערכת יחסים ארוכת טווח
חגגתם בת מצווה או בר מצווה
בקנדה
אהבתם אהבה נכזבת
עברתם על החוק
(נגיד, בטוח עברתי על המהירות המותרת מתישהו) הייתם בבית משפט
אבל הייתי בבית המשפט העליון נכנסתם למינוס שלא ידעתם איך לצאת ממנו
זה או זה מיליון דולר או שלוש משאלות שלוש משאלות, ולבקש יותר ממיליון דולר. נו, זה בסיסי. יכולת לעוף או יכולת לקרוא מחשבות וואו. לקרוא מחשבות, אבל זה מסוכן מדי. להצליח בלימודים או להצליח בעבודה בשניהם? מש"א או סייפנית 198 זה שם
לאמץ חיה מצער בעלי חיים או לתת 100 ש"ח לעני ברחוב לאמץ חיה להאבד לבד בחו"ל או להאבד עם מישהו שאתה שונא להאבד לבד בחו"ל (אבודים בטוקיו
) רפת או תחנת דלק מבחינת הריח - תחנת דלק
בובת פרווה או תחתונים עם פרווה בובת פרווה :| לסדר את החדר או לשטוף כלים לסדר א תהחדר, למרות שגם לשטוף כלים זו תרפיה, פשוט עשיתי את זה הרבה עכשיו
תל אביב או ירושלים ירושלים!!!! אבל אני אוהבת גם את ת"א. אילת או חו"ל חו"ל, אילת זה איכ שוב בית ספר או שוב צבא שוב צבא
אהבת אמת או סקס מצוין אהבת אמת לא להתקלח או לא לישון וווואי
מה זה זה
דווקא בתקופה שאינ לא ישנה? דברים שחשוב שנדע עליכם אם היית נבחר לממשלה, איזה תיק היית רוצה תרבות, או חינוך. גם כלכלה מגניב. ומה הייתה הצעת החוק הראשונה שהיית מגיש שלא יהיו יותר שעונים מעוררים בעולם. אם היית בכוכב נולד, עם איזה שיר היית עולה לגמר "לא יודע איך לומר לך", או עטור מצחך" ואם אנחנו בענין כוכב נולד, אז למי תצביעו לאף אחד, לא רואה את זה אתם צריכים לתאר את עצמכם בשש מילים. מה המילה השניה יודעת אתם צריכים לתאר את עצמכם בשלוש מילים. מה המילה הראשונה לא כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתהיה גדול אממ, הייתה תקופת הארכיאולוגית ותקופת הוטרינרית והיום, מה אתה רוצה להיות לא יודעת מה מספר המזל שלך 11:11, 18:18, 12:4 וכו'. ויום המזל שלך לא נראה לי שיש לי יום מזל והיום הכי שנוא עליך בשבוע ראשון? יש לך שין שורקת לא, ואין לי ר' מתגלגלת
אתה יודעת להגיד "שרה שרה שיר שמח" בלי להתבלבל כן, אבל הייתי יותר טובה בגנן גידל דגן בגן. מה אתה עושה כשיש לך שעה פנויה פתאום נחה, נכנסת לאינטרנט, מדברת עם מישהו, קוראת, רואה סרט, זה נורא תלוי באיזה מצב אינ נמאצת באותו הרגע. מה לא תסכים לעשות לעולם להרוג מישהו ומה תסכים לעשות רק תמורת הרבה מאוד כסף סנפלינג מה עשית היום למען איכות הסביבה חסכתי במים ולמען השלום כלום? ולמען עצמך עוד לא הספקתי. הודגש באמצעות מדגישומטיק

רעוּת

New member
יש לי שאלת הגיון פשוטה:

איך אני אמורה לעשות קורס חובה בחוג א' ביום ג' בין 8-11 בבוקר (עזבו שזה ב-8 בבוקר, עם הגזירה הנוראה הזאת כבר השלמתי
), ובאותו זמן קורס חובה בחוג ב' בין 10-12, ואני מזכירה לכם שכאמור מדובר בשני קורסי חובה, ולאף אחד לא אכפת
ועכשיו כבר מאוחר ואי אפשר להתקשר לצעוק על המזכירות של האונ' עד יום ראשון בבוקר
לעולם לא יהיה לי ממוצע מעל 90 ככה
לעולם לא אתקבל לתואר שני. אלך להיות מנקת רחובות עם תואר ראשון בפסיכולוגיה

דוVשה

New member
גברת,

יש שלל קורסי חובה, האם את חייבת לקחת את שני אלו במקביל?

רעוּת

New member
אני עושה דו חוגי וכל קורס בחוג אחר,

אבל לאאאאאאאאאאאא למה שהאוניברסיטה הדפוקה תתחשב באנשים שעושים דו חוגי? למה??????? למה לא לתקוע את כל קורסי החובה של כל החוגים ביום ג' בבוקר?! למה לעשות לסטודנטים חיים קלים?! למה כל הקורסים הם 'מבוא' משעמם למשהו שעושים בשנה ב' ובלעדיו אי אפשר לעבור לשנה ב'? למה?! |סמרמור|

דוVשה

New member
אבל גמאנוכי עושה דו חוגי,

ויש שלל קורסי חובה. את לא יכולה לבחור קורסים אחרים ולא חופפים?

מה הבעיה?

שבוע שבוע או רק ללכת לאחד מהם או לבחור באופציה המועדפת עלי : לא ללכת בכלל וללמוד לבחינה. מצד שני אני מבין אותך, את חייבת ציונים טובים כדי להוכיח לעולם שכמו ט' (עשתה איתי קורס, קיבלה במבחן 60 , ורשמו לה בטעות 90) ,לא קיבלו אותך בטעות

איזה מן שם זה ט' ../images/Emo5.gif../images/Emo18.gif

היי! [רעות, זה בשבילך נשמאמי: "
"] רעות אמנם סתומה, אבל לא עד כדי כך שהיו צריכים לקבל אותה בטעות למקצוע המדובר...
שהוא לא בערך אותן דרישות קבלה של המקצוע של ט'? מה שמוציא אותה מאוד ט'...יפשה
[או שאני את ידיעות הרף-פסיכו-של-כל-מקצוע-שקיים-בישראל-בע"פ-ללא-כל-סיבה-הגיונית השארתי בקיץ של לפני שנתיים...
]

you think you invented this problem?

You really think you're the first person in Israel the uni doesn't give a sh!t about?
Oh. I know. You think you're SPEACIAL!!!!

that A got stuck in there

for no apparent reason :| seriously. the keyboard is plotting against me I should go and come back when I have Hebrew.

רעוּת

New member
הנקודה או המחזור ../images/Emo6.gif

אני לא מבינה אנגלית בלי ניקוד

רעוּת

New member
יו, מהזה תמותי.

את לא מבינה שאני שוקיסטית שעולה לשנה א' ולא יודעת איך מתמודדים עם הדברים האלה?! ואני לא יודעת איך מבריזים משיעורים, כי אפילו בביצפר לקח לי עד כיתה ז' לפני שהתחלתי להבריז?!
you mock my pain

למעלה