פורומים חדשים בתפוז אנשים

livia

New member
אוף

מזה המקומות הרחוקים והלא קשורים האלה/: באסה ,ממש בא לי הופעה של רונה!

califia

New member
עומר, עומר, קום, קום, בווקררר טוווובבבב

שבת שלום. אתה מליד רהט לא? אה? כמה זה על נאקה?

0mroosh

New member
כן, להבים זה 2 מטר. אני מהזה בעד, וגם סדנת

הכנת פיתות מזמרת, עם רונה. למרות שאני לא מת על לבנה, לאחרונה.

califia

New member
לא מצאתי את שרשור הפסנתר

אז בדיעבד ממ"ב לא מעניינת כ"כ מה גםשהיא תופיע בקרוב הרבה סביר להניח. רנרט רק מנגן קלידים, במגוון סגנונות. שהסר חלילן שבא ממוסיקה אתנית פרסית, ואלי מגן מנגן בעיקר קונטרבס ג'אז. כנראה שלא רק. אז או שזה יצא יומרני במושגים של חובב רוק וסינגר סונגרייטר, או שזה יצא מעניין. השילוב של נעם רותם ועמיר לב, שאני מכירה חומר שלו משנות ה90, והמילים שלו יפות, במנגינות שלו לוקח זמן להתאהב,והקול שלו חרוך, לא תאטרלי כמו נניח טום וייטס,מופנם מאוד, יהיה מעניין אך תמוה. עדין לא שמעתי את כל עזרה בדרך, ואין לי מושג באיזה פאזה עמיר נמצא עכשיו. את קרבות ראווה אמרו לי שהן טובות, זה לא ממש פופי, טרם הספיקותי.משה לוי מעבד עסוק. לשעבר. או לא. אבל הן מופיעות בתמונע לפעמים. אין לי מושג מה אביתר מתכנן להרצאה? קרני פוסטל משעממת לטעמי, הדבר היחיד הראוי באמת ב2? האלבומים שהיא הוציאה סולו או בביקיני זה הסאונד. אבל זה מהאזנה רדודה בזמנו. אפרת מכניסה אותי לדיכאון של האמאשלי. אבל היא נוגעת ללב מאוד. התשע שנים נשמע ממש מעניין. בטוח כבר אין כרטיסים.כל הגרופיז של כל התשעה בטח ממלאים את כל האולם. לאורה ריבלין היא שחקנית, שרק דיקלמה בערבי מכשפות, אהובה עוזרי והכלי ההודי המשוקץ גורמת לי למחנק, סלור לא מגיע לקרסוליים של סבא ואמא שלו, סליחה, לא מכירה את יסמין אבן. אני משערת שההפתעה של הפסטיבל תבוא מכיוון שרית חדד. אני אלרגית לעיברי. מאיר גולדברג תמלילן מעניין. אולי זה יהיה ערב מוצלח. בטח ישדרו אותו בערוץ 2 ב 3 בלילה איזה יום. אני מקווה שאני אפול עליו. מה יצולם ל24? לא בלבלתי עם חנה גולדברג, שגם היא שנונה בדרך אחרת, או עם מאיר אריאל. לא לדאוג. לא, גם לא לאה גולדברג. שבן עוד יופיע, סביר להניח שבמופע זהה. דין דין חביבה. יש לי רתיעה ממוסיקה שמחה או כיפית. כנ"ל קרולינה. אה, מנחם ויזנברג הוא מלחין של מוסיקה קלאסית בת זמננו. בהנחה שזה אותו אחד. זהירות אוונגרד פוגש רוחניקית לשעבר. שונברג מיטס יאני? עידו תגמור שר? מה, מייק טסט? ליפ סינק בלייב? אביב גפן מוקצה מחמת מיאוס אצלי. יוני רכטר. אהמ. כן, למה עוד נשאר? למה אתם הולכים? שכחתי כמה. לא בכוונה. אה. מתי כספי. חביב ילדותי. חבל שסשה מת. מה אתם אומרים? לעשות ספיישל " הם מתפגרים עוד מעט, גדלתי עליהם פחות או יותר, חייבת להספיק לשמוע, מהר" ליוני ומתי? הפסדתי את שושנה דמארי ואסתר עופרים, ויוסי בנאי, ועוד כמה שמתו בינתיים.את מאיר אריאל לא הכרתי בזמן, ז"א לא ידעתי להעריך, תעזרו לי עם הרשימה, נו. יודית. חווה. מה עוד יש? הגיע הזמן ללמוד לאהוב את קורין. עוד הופעות ללו"ז לשנה הקרובה? נ.ב. אני צריכה גם קצת כסף בצד וכמה ימים פנויים לאינדי, וקצת ג'אז חופשי.ואלקטרוניקה ניסיונית. די.

bזוהר

New member
יש עוד הופעה

21.11.07 - 22:00, ארמנס, אבן יהודה: מופע אקוסטי שתהיה כבר הופעה רגילה בתל אביב

SheIIy

New member
אבן יהודה?!

אני מתחילה להצטער שאני לא גרה באיזה חור...

מיץ פזי

New member
מה נסגר?!

נראה לי ההופעה בחורים זה חלק מהופרמט החדש של ההופעות האקוסטיות. אני רצינית! אבן יהודה.. נראה לי שסבא וסבתא שלי גרים שם בדיור מוגן. ובני דודים שלי גרים מטר משם. אבל איזה יום זה? שלישי?

SheIIy

New member
רביעי..

רציני.. מה יש לאנשים באבן יהודה שאין לאנשים מפ"ת (למשל)? אמנם יש אחוז ניכר של ערסים, אבל לא רק

מיץ פזי

New member
מי יודע

אולי היא גם תגיע לשם. כל עוד היא לא מזניחה את חיפה, אני לא מתלוננת..

למעלה