פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

פורום עורכי דין ומשפטנים הוא המקום להניח לרגע את הגלימה בצד ולהתחיל להרגיש בבית! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1967
אוהבים סקיני ג'ינס, פוני, צבעים בשיער, גולגלות והשמות אול אמריקאן ריג'קט ופול אאוט בויז עושים לכם משהו? בואו לדבר על זה בפורום אימו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1978
בפורום NBA ומכללות תוכלו לדבר על הליגה הטובה בעולם ועל הכוכבים של המחר http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1981
פרוייקט ייחודי היוצר את הסרט השיתופי הישראלי הראשון. בואו לקחת חלק גם אתם בפורום אלוהים ואני http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1982
ההשתמטות משירות צבאי היא אחת הסוגיות המעסיקות את החברה הישראלית בשנים האחרונות. בדיוק עבור זה קם פורום די להשתמטות! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1984

linoy7

New member
אפשר לשתף אתכם בתיסכול שלי?../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

אז ככה, הייתי היום במיונים לצבא. לתפקיד מש"קית ת"ש.. לא ציפיתי שיילך לי כזה גרוע
הכל בגלל שנלחצתי! בהרצאה שהעברתי- במקום להרחיב את הנק' שכתבתי לי, פשוט אמרתי אותן
וחזרתי על עצמי, והיו כמה שניות ששתקתי.
כמעט ובכיתי שם לפני כולן
אבל הצלחתי להתאפק.
|נעל| אח"כ היה משחק תפקידים שזה היה די בסדר. ואם זה היה לפני ההרצאה זה היה הולך לי מצויין. ואחרי זה היה משו בקבוצות שאח"כ בריאיון האישי הסברתי לקצינות למה לא התבטאתי יותר. ועוד לפני הריאיון, כשדיברתי עם אמא פשוט הוצאתי את כל הבכי[ולא אכפת לי שיצאתי מטומטמת
] והיא הרגיעה אותי. בזכותה לא בכיתי בריאיון
וזהו, חבל שהלך לי ככה, כי סה"כ זה לא אמור להיות כ"כ מסובך אבל הסיטואציה הזו מלחיצה. אעע, אני פשוט מקווה שהתעליתי על עצמי בריאיון ושהקצינות יתנו לי הזדמנות
תשובות באמצע פברואר.
אההה... מחר אני יוצאת לסמינריון שישבת מהבי"ס. בגליל.
לא ממש בא לי.. אבל אני אצא. אני מקווה שיהיה כיף.. הממ.. וזהו

RayoDeLuz

New member
המון בהצלחה...

אני חולה כרגע ולכן לא הלכתי לבית ספר...

linoy7

New member
תודה!../images/Emo23.gif תרגישי טוב!../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

just adiki

New member
לא נורא לין...

זה נשמע ממש דומה למה שהיה לי בבחינות לחיל חינוך. בהצלחה עם התוצאות

just adiki

New member
כאילו דומה במה שהיה שם...

גם לי היה את כל הבחינות האלה. ואצלנו גם מלא נלחצו, אל תדאגי. הם יודעים שיש לחץ ושזאת פעם ראשונה.

NITSAN6

New member
אני עייפה../images/Emo7.gif../images/Emo112.gif

טוב אז אני לומדת בשוהם ואני גרה במושב ליד(משו כמו 4 ק"מ אבל החטיבה יותר רחוקה אז נגיד 6)וההסעות ביום שישי תמיד מאחרות כי הם לוקחות קודם את היסודי והתיכון אבל היום זה היה ממש מוגזם, 45 דקות ישבנו שם ובסוף ילדה אחת מהמושב שלי הציעה שנלך ברגל. אז הלכנו.עשינו קיצור דרך קטן במושב שממש צמוד לשוהם ויש שם פרדס. שני ילדים רצו לפנינו והתחבאו בפרדס וכשעברו שם(כי אין דרך אחרת)הם התחילו לזרוק עלינו תפוזים והייתה מלחמה קטנה
. אני רצתי קדימה ושני חברים שלי רצו אחורה לתוך המושב ולא הסכימו לחזור. טוב אז התחלנו ללכת ואני והילדה שהציעה שנלך ברגל הלכנו ביחד כדי להתרחק מהבנים.ואני לא סובלת אותה!.מצידי שתישרף בגהינום(טוב עכשיו אנחנו די מסתדרות אבל הריב יגיע
)היא כזאת פקאצה, חושבת שכל האנשים במושב לא משתווים אליה ואל המשפחה הפלצנית שלה. בכל מקרה המשכנו ללכת והגענו למשקים של המושב והראתי לה את הדרך הכי קצרה לבית שלה ואני המשכתי ללכת עד שהגעתי מזיעה ונוטפת הבייתה. סליחה על החפירה

just adiki

New member
../images/Emo6.gif

איך אני שונאת לחזור הביתה עם אנשים שאני לא אוהבת...

NITSAN6

New member
לא רק זה גם מיהרתי לחזור הבייתה../images/Emo112.gif

כי היה אמור להיות לי שיעור אנגלית וכשהגעתי אמא שלי אמרה לי שהמורה ביטלה את השיעור..

just adiki

New member
../images/Emo178.gif

היה לי מבחן בספרות מורחב. ההיום שעבר עליי: מתמטיקה שעתיים ראשונות ואז יש 3 שעות מורחב.. אבל המבחן הוא רק שעתיים ולמורה שלנו היה יומולדת
ביום רביעי. תמיד ביום שישי אנחנו עושים קבלת שבת אז את השעה ה-3 הקדשנו לקבלת שבת ואז 4-5 עשינו את המבחן. המורה שלנו הביאה כדורי שוקולד עם סוכריה של לב
, כאלה יפים
. חטיפי שוקולד, בייגלה, פירות יבשים, נשיקות קטנות ועוד תלמידה הביאה עוגה ו-2 בקבוקי יין
. היה מעולה. אחרי ההפסקה נכנסנו למבחן ולא הורדתי את העיניים לרגע, כתבתי שם את החיים שליייי.. 2 שאלות, 6 עמ'. ההרגשה שלי עכשיו אחרי המבחן היא של אכזבה לכל ציון שהוא לא 100. זה לא קורה לי הרבה, אבל שפכתי שם את כולי, את כל הנשמה שלי ככה שאני ממש מקווה לשלמות.

NITSAN6

New member
וואו 6 עמ' על שתי שאלות?../images/Emo112.gif

אצלנו לא משנה כמה תכתוב לא תקבל יותר מ-85. היא פשוט בוחרת כמה מילים אקראיות(ככה כותבים?)ומחליטה שהן חייבות להיות בתשובה. במבחן הקודם קיבלתי 82(שאין ציון יותר טוב מזה במונחים המורה הזאת...חוץ מילד אחר שקיבל 83
)ובאמת חשבתי שמגיע לי יותר כי כתבתי מלא מלא. אז הלכתי לערער והיא אמרה שהיא הורידה לי את הנקודות בגלל שלא ציטטתי והמבחן היה עם ספר סגור. אז אמרתי לה את זה והיא אמרה שזה לא חייב להיות מילה במילה וזה בדיוק מה שעשיתי, רשמתי את כל הסיפור בקצרה
אני עצבנית רק מלחשוב על זה
בכל מקרה אני מקווה שבאמת תקבלי 100

just adiki

New member
המורה שלנו ממש חמודה../images/Emo9.gif

בכלל ציונים גבוהים בספרות זה לא משהו בלתי אפשרי אצלנו.. בספרות ובכל מקצוע אחר

NITSAN6

New member
איזה כיף לך...אני לא סובלת את שלי../images/Emo112.gif

היא לא מקבלת שום תשובה שהיא לא הניסוח שלה. היא לא הסכימה להחזיר לנו את המבחנים עד שלא נסיים לעשות את התיקון מבחן מילה במילה כמו שהיא עשתה..

just adiki

New member
לא מובן לי...

הרי בספרות אין דעה אחת. כל עוד יש לך על מה לבסס את הטיעון שלך והוא הגיוני, התשובה נכונה. אי אפשר לשלול את דעת האחר, יכול להיות שמה שהמורה מדברת עליו בכתה לא מתחבר אלייך ואת לא רואה את המצב ככה. זה מה שיפה בספרות, את לא צריכה לחרוש ולשנן, את מביעה את עצמך בדרך שהכי נכונה לך. אולי תנסו לדבר איתה על זה, חבל.

NITSAN6

New member
זה באמת חבל אבל זה נכון../images/Emo112.gif

אם המילה במילה אולי קצת הגזמתי, היא מרשה לשנות מילה פה מילה שם אבל זה באמת ככה...כשהיא בודקת שיעורי בית והיא לא מרוצה(זה קורה כל הזמן
)היא מכתיבה לנו את התשובה כמו שהיא הייתה רוצה. כבר קרה פעם שלא כתבתי את מה שהיא רצתה וחטפתי מלא צעקות אני מקנאת בך שיש לך מורה כזאת...לפי מה שאת אומרת באמת חבל לי שיש לי כזאת מורה

just adiki

New member
זה לא העיניין רק של המילה,

חברה שלי כתבה במבחן על איזה שיר משהו ואז המורה כתבה לה [וזאת מורה אחרת]:"לא חשבתי בכיוון הזה אבל יפה מאוד" והיא קבלה 100. לא נתקלתי במורה לספרות שלא נותנת לך את החופש להתבטא, הרי אין לדבר הזה תשובה אחת נכונה.

NITSAN6

New member
ברור שזה לא העניין של המילה../images/Emo112.gif

אמרתי את זה בציניות בגלל זה הוספתי אחר כך
אבל בעיקרון זה ככה. כל התשובות לשאלות שהיא נותנת כתובות אצלי פעמיים-אחת לפי הדעה שלי ואחת לפי שלה אהה וזה שהיא צעקה עלי זה לא בגלל שכתבתי תשובה לא טובה, זה בגלל שלא כתבתי את התשובה שהיא הכתיבה

just adiki

New member
הא נשמעת מזעזעת בכל מקרה..

נורא כיף לעשות ש.ב כשאתה יודע שהמורה תצעק עלייך אם תטעה

למעלה