פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

נמנה על המגזר החרדי? אוהב מחשבים וזקוק לתמיכה טכנית? דנים, מסייעים ומסתייעים בפורום מחשבים- חרדים http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=2052
פורום המהווה בית חם ליתומי צה"ל ומקום לדיונים על האבות, על היתמות ועל השכול - יתומי צהל-תמיכה וזכויות http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=2053

לוידעת

New member
../images/Emo32.gifמתחתנת מתיידדת זורקת!../images/Emo25.gif../images/Emo14.gif

טוב,אז כדי להכניס טיפה אקשן לפורום (
...) החלטתי לפתוח משחק חדש שנקרא (כמו שכבר הבנתם..) מתחתנת מתיידדת זורקת! אז החוקים הם כאלה-אני כותבת שלושה שמות של שחקנים מפורסמים וזאת שאחרי כותבת את מי מהם היא הייתה לוקחת כחתן ,את מי היא הייתה זורקת ועם מי היא הייתה מתיידדת,ואז היא מביאה 3 שמות חדשים....[חשוב לזכור להביא שלושה שמות חדשים כדי שלזאת שאחריה יהיה על מה לענות!!!!] *אם בא לכן אתן גם יכולות להוסיף תמונות של השחקנים שאתם כותבים.....אם הם לא כ"כ מוכרים או שסתאם משעמם לכן.....
אחלה!אז אני אתחיל במי אם לא- *ג'נסן אקלס *ג'ראד פאדאלקי *ו...מילו ואנטמיליה [שיהיה...:)]-פיטר פטרלי מגיבורים...ג'ס מבנות גילמור..... יאללה תפציצו!!!!!XD

psycho girl297

New member
אוקיי

מתחתנת עם ג'נסן כמובן מתיידדת עם מיילו וזורקת את ג'ארד סורי אבל אני לא ממש מתה עליו..... אוקיי 3 שמות ג'יימס לפרטי (נייתן ממגרש ביתי) צ'אד מייקל מורי ג'ייק ג'ילנהול אני מניחה שכולם מכירים אותם אם לא תגידו לי ואני אוסיף תמונות

darklighter

New member
אוקיי../images/Emo190.gif

ג'יימס לפרטי (נייתן ממגרש ביתי)- מתחתנת צ'אד מייקל מורי- זורקת ג'ייק ג'ילנהול- מתידדת עכשיו 3 חדשים ג'וני דפ אורלנדו בלום מאט דאלאס [קייל מקייל XY]

חחח D=

ג'וני דפ - זורקת
אורלנדו בלום - מתיידדת מאט דאלאס - מתחתנת
אמממ ... גסי מקרנטי ג'סטין טימברלייק אקון חחח זה מה שעלה לי לראש

redsnowhite

New member
מממ...../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

ג'סי-מתיידדת ג'סטין-מתחתנת אקון-זורקת שמות חדשייים
בראד פיט(
) רן דנקר בן אפלק

לוידעת

New member
ואוו...קשה!חחח....

בראד פיט-מתחתנת..אבל כשהוא היה צעיר יותר!!!
רן דנקר-זורקת...... בן אפלק-מתיידדת!:) +++++++++++++++++++++++++++ וונטוורת מילר(מייקל מנמלטים...) ג'יימס לאפרטי(ניית'ן ממגרש ביתי) טום וולינג (קלארק מסמולוויל) :) :) :)

psycho girl297

New member
אני עונה שוב..... :)

וונטוורת מילר(מייקל מנמלטים...)- מתחתנת.... ג'יימס לאפרטי(ניית'ן ממגרש ביתי)- מתיידדת טום וולינג (קלארק מסמולוויל)- זורקת

לוידעת

New member
לא הבאת 3 שמות חדשים!../images/Emo13.gif

*צ'אד מייקל מורי *יהודה לוי...(
) *אורלנדו בלום

darklighter

New member
אוקיי../images/Emo190.gif

*צ'אד מייקל מורי- מתיידדת *יהודה לוי...- זורקת *אורלנדו בלום- מתחתנת
אממ.... ג'נסן אקלס ג'ארד פדלקי מיילו ונטימיליה

../images/Emo13.gif

ג'נסן אקלס - ברור שמתחתנת
ג'ארד פדלקי - מתידדת מיילו ונטימיליה - זורקת זאק אפרון נועם מהישרדות עידן קפון מהישרדות

redsnowhite

New member
זה ברור, לא?../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

זאק-מתיידדת נועם-מתחתנת (למרות שמעדיפה את עומר
!) עידן-זורקת, אוי הוא קרע אותי בגמר
חחחחחחחח "קר פה נכון? אז אולי כדאי שנדליק אש"

redsnowhite

New member
שמות חדשים../images/Emo26.gif שכחתי../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

דיוויד בקאהם וויל סמית' מאט דיימון

חחחח xD

דיוויד בקאם - מתחתתתתנת ! מאט דיימון - מתידדת :) וויל סמית' - זורקת ... שמות חדשים ..... * טום וולינג [ קלארק מסמולוויל ] * רן דנקר . * ג'נסן אקלס 3>

psycho girl297

New member
אוקיי...

* טום וולינג [ קלארק מסמולוויל ] - זורקת * רן דנקר . - מתיידדת * ג'נסן אקלס 3>- מתחתנת שמות חדשים מארק וולברג צ'ייס קרופורד (נייט מgossip girl אני ימוסיפה תמונה) כריס לאוול (ןרןניקה מארס ומרפאה פרטית אני מוסיפה תמונה)

שיואווווווו ../images/Emo6.gif

צ'ייס קרופורד- מתחתנתתתתתתתת!!!
(זה לא אומר שאני בוגדת בג'נסן! הוא האפשרות הבאה אחריו
) והנה תמונה יותר טובה שלו
כריס לואל- מתיידדת.. הוא חמודי
מארק וולברג- זורקת..חביב אבל לא מתה עליו השלושה הבאים: -ריאן הנסן (אני בספק אם תכירו אבל ננסה. הוא שיחק בורוניקה מארס את דיק ומי שראתה סופרהירו הוא שיחק שם את הילד הרע מהביצפר שהיה עם הבלונדה שריק אהב) טוב אם אתם לא מכירים אני אשים תמונה! -אהרון אשמור (ג'ימי מסמולוויל) -פול ווקר (מסרטי מהיר ועצבני)

רעותוש02

New member
../images/Emo13.gif

ריאן הנסן-זורקת כי אין לי מושג מי זה ומתיידדת עם אהרום רושמור וםול ווקר[חברה שלי חולה חולה חולה עליוXD] ליבי שמור לג'ארד...XD או לג'נסן מה זה משנה חחחח אה.... מקווה שאני לא שמה כאלו שכבר היו כי אין לי כוח לקרוא את הכול לאונרדו דיקפריו מאט דיימון ריאן גוסלין[אם ככה כותבים- שיחק בהישאר ולא זוכרת עוד...XD]

psycho girl297

New member
אוקיי....

לאונרדו דיקפריו- זורקת מאט דיימון-מתחתנת ריאן גוסלין[אם ככה כותבים- שיחק בהישאר ולא זוכרת עוד...XD]- מתיידדת שלושה חדשים: ג'ייסון באר- מהתוכנית רוזוול אם אתם זוכרים (אני מוסיפה תמונה) מאט קזורקי (לוגאן מבנות גילמור) אושרי כהן

למעלה