פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

מתעניינים בפוליטיקה? מתפקדים לליכוד? בואו להפגין נוכחות ולדבר על כל נושאי המפלגה בפורום הליכוד http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=291
עולים לכיתה ז' ובא לכם לשתף בפחדים? לומדים בחטיבה ורוצים לדבר על הלימודים, החברים ומה שמסביב? פורום חטיבת הביניים הוא המקום עבורכם http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=522
על שתי משפחות - ישראלית ופלסטינית, המתעמתות עם המציאות הקשה של הקונפליקט דרך סיפור של ידידות אמיצה - פורום לסדרה הישראלית המרגשת כוונות טובות http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2058
לאף אחד אין זכות לפגוע בך! הקשבה, ייעוץ ותמיכה בפורום אלימות במשפחה http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2065
נמאס לכם מהמשקפיים? ה"תכשיט" הזה על האף מטריד אתכם? חושבים על לנתח ורוצים מידע נוסף? בפורום הסרת משקפים בלייזר תוכלו לקבל עיצות מד"ר דוד לנדאו, מנתח עיניים בכיר בהדסה ירושלים ובהדסה אופטימל - מכון הלייזר של הדסה להסרת משקפיים http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2069

tali44

New member
../images/Emo207.gifנכון טים ביים את באטמן?

ונכון שיש מלא סרטים על באטמן, אז מה מהם ביים טים? (יצא לי שאלה עילגת לגמרי...
)

Foggie Day

New member
../images/Emo72.gifאוי איזו ילדות יפה הייתה לי עם הבאטמן

של טים
כל כך אהבתי את זה.... רגע ומה עם הזה ששוורצנגר שיחק שם ופויזן אייבי? טים לא עשה את זה? הייתי בטוחה שגם זה שלו

adi dion

New member
איזו ילדות קשה היתה לי...

נראה לי שבחיים לא ראיתי שום סרט אחד של באטמן מהתחלה עד הסוף
לא אהבתי את זה כשהייתי קטנה.. וגם לא ספיידרמן וכל השטויות האלה חחח ולמרות שטים ביים כמה באטמנים, אני בספק אם אני אראה את זה... אולי אולי אוליייי יום יבוא ואני באמת אראה

theEscapist

New member
גם אני בחיים לא ראיתי את זה../images/Emo3.gif

אבל הגעתי למסקנה שבא לי על הבאטמנים של טים. יצא לי לראות קצתקצתקצת מהסוף של השני, ומהמעט שראיתי- הוא פשוט גאוני. יש בו יצירתיות אפלה ומופרעת, כזאת שאני ממש אוהבת
ואני הולכת כמעט בטוח לראות גם את "האביר האפל", כי פשוט מסקרן אותי לראות את הית' לדג'ר- אומרים שהוא היה מעולה...

wolfyy

New member
בתור אוהבת בטמן,

טים עשה עבודה נוראית על הסרטים... (סליחה) הוא קרא קומיקס אחד של בטמן בחיים שלו, לפי imdb, ובכלל ידוע שהוא לא חובב קומיקס. שחקנים קודם כל (ואלר קילמר, מייקל קיטון וללא קשר לטים - ג'ורג' קלוני *צמרמורת*) הם כל כך לא בטמן. ג'ק ניקולסון - הג'וקר, זו באמת בדיחה... הוא עשה ממנו ליצן, משהו קומי, כלמעשה הוא דמות פסיכופטית וטרגית. (וג'ק ניקולסון שחקן נפלא אבל יש לו עומק רגשי של שלולית, הוא נראה לי פשוט פסיכי אנטיפט) והוא גם שמן - ככה הג'וקר לא נראה. זה כמו שבטמן היה 1.65 ובלונדיני. טים עשה מבטמן משהו צבעוני ומתמייר שממש לא הולך.. טים אמנם אפל, אבל הוא לא אפל מהסוג של בטמן. הוא אפל מוזר ומלא גוונים, הסגנון שלו זה משהו יותר ציורי ואבסטרקטי, טים לא חד, הוא רגיש ושנון ומשונה לגמרי. העולם של בטמן הוא עולם מסובך, עמוק רגשית. טים נגע רק בפני השטח ויצר יצירה פסיכית גובלת בקומדיה, שזה בדיוק מה שהוא יודע לעשות, אבל אלוהים ישמור זה לא בטמן
וואו אני ממש מטביעה את הפורום היום
בכל מקרה כל אחד והטעם שלו, אבל אם כבר בבטמן עסקיננו... וענבר ציינה שהיא רוצה לראות את האביר האפל - אז וואו...... הסרט הזה אֶפִּי. התחברתי לסרט הזה בכל רמ"ח איברי.. המשחק מדהים. מדהים.

theEscapist

New member
ראיתי אתמול את האביר האפל.

חתיכת סרט מדהים. ואגב, לגבי השחקן של הג'וקר- אין ספק שהית' לדג'ר עשה עבודה מעולה. הוא פסיכופט באופן אפל, קודר, ציני וטרגי- כמו שצריך להיות. למרות שמעולם לא קראתי את הקומיקס. פשוט מעולה. וגם כריסטיאן בייל לדעתי עשה עבודה טובה:) ובאופן כללי, הבמאי (כריסטופר נולן) עשה עלי אחלה רושם
לא ראיתי סרטים אחרים שלו שדווקא הבנתי שהם ממש מפורסמים (כולל את באטמן מתחיל, אגב...) אבל כן ראיתי את "יוקרה" והוא מעולה. בקיצור, הגיע הזמן להשלים חסכים...

wolfyy

New member
שמחה שאהבת

הלילה ראיתי אותו שוב.. מדהים נשאר מדהים. הית` מדהים ואני כל כך מעריכה אותו, גם כריסטיאן, ומייקל קיין וכולם. ד``א אחד הקומיקסים שהיוו השראה לסרט נקרא Batman: the killing joke, ואני ממליצה מכל הלב - אפל קודר שנון מטריף וטרגי. היוקרה באמת טוב (עם כריסטיאן בייל!) ועוד סרט חזק מבית האחים נולן - ממנטו.

LadySilkworm

New member
אני מסכימה בקשר לבאטמן של טים ברטון :)

ראיתי את הסרט הזה ובכלל לא ידעתי שהוא זה שביים את זה עד שאמרת פה "ג'ורג' קלוני" XD בכל מקרה אף פעם לא אהבתי את באטמן במיוחד.. אבל ראיתי קטעים בטלוויזיה של האביר האפל והוא נראה לי הרבה הרבה יותר טוב.

LadySilkworm

New member
יש לי קריאה סלקטיבית X:

עכשיו שמתי לב שהג'ורג' קלוני לא קשור לטים.. אבל ראיתי שראיתי פעם אחד אחר שלו, אז אני עדיין מסכימה P: אני לא חושבת שאני אראה את כל הבאטמן שהוא ביים\הפיק כי אני לא אוהבת באטמן X:

Foggie Day

New member
../images/Emo72.gifלא ראיתי מאז שהייתי קטנה

אבל כשהייתי קטנה ממש אהבתי את זה... לא יודעת למה.. זה היה מגניב

tali44

New member
תודה רבה.../images/Emo140.gif

היה לי לרגע בלגאן עם כל הבאטמנים למיניהם...

tali44

New member
יוו ראיתי באופיס דיפו עכשיו באטמן

ב- 20 ש"ח!
(בחולון) אבל יש לי חשש שזה אולי צרוב (?) כי ליד היה דברים של ילדים צרובים ומעפנים...

theEscapist

New member
../images/Emo207.gifשאלה חשובה../images/Emo70.gif

ותענו ברצינות בבקשה, ותענו (!) יש טעם לפתוח את "הדמות השבועית"? או שאף אחד לא יענה? (אם אין תשובות בכלל אני פשוט אקח את זה כ"לא". אני לא מצפה לתשובות עד היום, אבל מחר-מחרתיים כזה... אחרת אני פשוט מוותרת סופית)

tali44

New member
אני אישית מאד מאד אוהבת את הפינות

שלך, וההשקעה שלך ניכרת!!
אני למשל עונה על הדמויות שאני מכירה, ואני לא ראיתי את כל הסרטים אז...

adi dion

New member
בטח שלפתוח!!

אני ממש אוהבת את הפינה הזאת!! אבל כמובן שכמו שטלי אמרה- אני עונה רק על הדמויות מהסרטים שראיתי, אלא אם כן ראיתי את הסרט ממש מזמן ואני לא זוכרת כלום...
אל תתיאשי מהפינות שלך!! את משקיעה המון ובאמת שכיף לי לענות על הפינות האלה

theEscapist

New member
פתחתי, ואפילו הלכתי על דמות שנגישה לקהל הרחב

עכשיו נראה כמה היענות תהיה

למעלה