יצא צולע :O
קטן, פשוט, מחיר בטוח. להעיר את הערים ולהרחיק אותי מכל החרטות שלי. זה לא שריטה קטנה ש____, מתייבשת, ____, או מחלימה. ואני לא מפחד למות, אני לא מפחד לדמם, ול***, ולהלחם. אני רוצה את הכאב של התשלום. מה נשאר, חוץ מכמה שריטות קטנות... יותר כמו שחיטה של אלף **** לא רצויות. האם תהיה השריטה הקטנה שלי? האם את תהיה האלף **** שלי? ותשאיר סימן בחלל בשביל האשמה שתנזול. בשביל למלא ולשפוך מעל ומתחת למחשבות שלי. הצרחות העצובות, המתחרטות, האגואיסטיות לחותך, אני חותך ומנסה לדמיין את הלב השחור השבור שלך, אהבה היא לא כמו כלום. במיוחד כמו **** חרב. תסתכל אלי, אתה תוכל להגיד לפי הדרך שאני מזיז ועושה את השיער שלי. אתה חושב שזה אני? או שזה לא אני? לי אפילו לא אכפת. אני חי, אני לא מסריח, אני נקי יותר משהייתי מעודי. אני מרגיש גדול, אני מרגיש גבוה, אני מרגיש יבש. יבש. תסתכל עליי, תסתכל עליי עכשיו. אני מזוייף, אני מזוייף, אני מזוייף, אני מזוייף. האם אני שותה? האם אני יוצא לפגישות? יש לי מיקום מיוחד לכל הדיו שלי. מסופק בעינייך, אני המעריץ הכי גדול שיש לי עכשיו. אני בטוח שאני נראה כמו שתמיד רציי להראות האנשים שמסביבי, האנשים שמקיפים אותי, אני מרגיש גדול, אני מרגיש גבוה, אני מרגיש יבש. יבש. רק תסתכל עליי, תסתכל עליי עכשיו. אני מזוייף, אני מזוייף, אני מזויף, אני מזוייף X2 הבטן שלי כואבת עכשיו הכל קשור חזק בתחרה אני מתפלל, מתחנן לכל דבר, שיכה בי בפנים. והחולניות הזאת בתוכי, ואני מתפלל ליפול לחנינה הדבר האחרון שאני רואה זה רגשות ואני אומר לך שאני מזויף, אני אומר לך שאני מזוייף, אני אומר לך שאני מזוייף, אני אומר לך ש... תסתכל עליי, תסתכל עליי עכשיו. אני מזוייף, אני מזוייף, אני מזויף, אני מזוייף רק תסתכל עליי עכשיו, אני מזוייף, אני מזוייף, רק תסתכל עליי עכשיו, אני מזוייף, אני מזוייף. מזוייף, מזוייף, מזוייף, מזוייף, אני אומר לך שאני מזוייף.