פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

מכורים לטלוויזיה? רוצים לנהל פורום בנושא התכנית/סדרה האהובה עליכם?
אנחנו מזמינים אתכם להגשים את החלום ולנהל פורום ב-
. דרושים/ות מנהלים/ות לפורומים בנושאים הבאים: אי אר, עשרים וארבע, העוקץ וגבעות הוליווד. אנו מחפשים מנהל/ת אשר יידעו להשקיע בפורום, לטפח אותו להיות מעודכן בו ולעדכן אותו על בסיס יומי. אז אם אתם מעל גיל 16, בעלי הכרות ו-וותק במערכת הפורומים ומוטיבציה להשקיע, אנו מזמינים אתכם להגיש את מועמדותכם דרך הטופס הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp תשובות מתקבלות בטווח של עד כ-10 ימי עבודה. אנו מחכים לכם! --------------------------
אוהבים משחקי קלפים? מומחים לפוקר? בואו להחליף חוויות בנושא בפורום פוקר ומשחקי קלפים http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=1677
דור ראשון, שני ושלישי ליוצאי פרס? מתעניינים ורוצים לשאול (או לספר) על המאכלים, המנהגים, האמנות והשפה? פורום תרבות פרס פותח את שעריו ומזמין אתכם להצטרף לחגיגה http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumId=2097

לוידעת

New member
מישו פה כבר ראה ת'סרט החדש של ג'נסן??

לא כזה חדש,אבל רק עכשו יצא..TEN INCH HERO.... אני חייבת לציין שאין כ"כ עלילה בסרט,ויש בו קטעים ממש גסים(חיחי)ובתכלס אם ג'נסן לא היה שם,הוא (הסרט) היה די מעפן!!

לוידעת

New member
שכחתי-../images/Emo207.gif...ולמי שכן ראה->../images/Emo58.gif

לא הייתה ממש עלילה לסרט,ועלילה שכבר כן הייתה,הייתה כ"כ צפויה , לפחות כמו קומדיה רומנטית בשקל (WHICH...IT KIND OF IS....) היה צפוי שזו לא תיהיה הילדה שלה ושבסוף הבלונדה השניה תהיה עם הזה מהאינטרנט,ושהזקנים יהיו ביחד וכו'.... היו די הרבה דברים גסים בסרט,מה שלא היה נראה כ"כ כסרט כזה... אני חייבת לציין שזה היה ממש מוזר שדניל הייתה שם בעירום מלא!!(זה שהיא שיחקה את הSLUT השכונתית,זה לא חדש...P-:)זה היה ממש הזוי,וגם זה שהזקנים האלה היו עירומים בחתונה שלהם,כאילו-WTFFFFFFF???? אבל ג'נסן הזה..איאיאי....איזה נוש!!!הוא היה כזה מצחיק עם התספורת הזו והמראה של הפאנקיסט והיציאות שלו!!הוא פשוט שחקן מעולה-לא משנה מה הוא עושה!!הקטע בסופר-הרג אותי!(למרות שראיתי אותו פעם אחת ממזמן....)והכי גדול זה היה החולצות שלו!!!כל פעם עשיתי פאוס בשביל לקרוא אותן!!הן היו ממש קורעות!
ובסוף-בחיי שלא זיהיתי שזה הוא בשניה הראשונה!!הוא כזה מהממם!!
קיצר,סרט פסדר....כדאי לראות רק בשביל ג'נסן המושלם והקטעים הקרועים שלו!!:)

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

סרט נחמד כזה עם עלילות צפויות. אהבתי את השחקנים אבל כי כמו שדנוש אמרה זה אשכרה איחוד של השחקני משנה של OTH חחח. היה צריך יותר מפריסטלי כמובן, כי הוא בקושי היה שם פה ושם לזרוק משפט [משפטים שנונים ומצחיקים כמובן, אבל לא מספיק] ולא הייתה לו ממש עלילה משלו...אבל איזה מהמם הוא היה בסוף שהוא נפטר מהמוהיקן והפאות לחיים והאייליינר
הדניל הזאת כל הזמן משחקת את הסלאט, איזה טייפ קאסטXD אבל מסכנה איזה מניאק היה ההוא, אהבתי שפריסטלי וכל האחרים באו להגן עליה. את הקטע בסופר ראיתי כבר מיליון פעם אבל זה עדיין היה מצחיק...

to the end1

New member
יש לי וירוס במחשב אז עד שאני לא שולחת אותו

לתיקון אני לא יכולה להוריד כלום

SharonW27

New member
אני מתה לראות... ../images/Emo121.gif

מישהו יכול בבקשה לשלוח לי קישור להורדה במסר?

SharonW27

New member
תודה רבה!!../images/Emo24.gif ../images/Emo121.gif

סורי על הדיליי,לא היה לי אינטרנט

למעלה