פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

בוא להיות חלק מנבחרת מנצחת! אנחנו כאן בתפוז מחפשים אותך- מנהל/ת הפורום הבא/ה! דרושים מנהלים לניהול הפורומים הבאים: שבוע סוף (פורום קיים) המירוץ למיליון (פורום קיים) מושבניקים (טרם נפתח) אילמים וכבדי דיבור (טרם נפתח) אנו נספק לכם את הכלים הטובים והידידותיים ביותר לניהול הפורום, כל מה שאתם צריכים לעשות הוא לשלוח את הטופס הבא. בהצלחה
-------------
פורום "רוחני" משנה את פניו והופך לפורום יעוץ ואימון רוחני, בו תוכלו להחליף רעיונות, רשמים והתנסויות בכל הקשור לתחום http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=120
מעולם לא היה בית חולים מעניין יותר - בפורום אי אר תוכלו לדבר על השחקנים, הדמויות, העלילה וכל מה שמסביב http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=436
עונת הבחירות ממשמשת ובאה ואיתה גם הסאטירה המתבקשת. ארץ נהדרת חוזרת בגדול ואתם מוזמנים לפורום http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=601
מלחמת בני האדם בסיילונים נמשכת. לקראת העונה החדשה הקרבה עלינו לטובה, פורום בטלסטאר גלקטיקה פותח את שעריו מחדש http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=1645
האח הגדול נתנה לה פייט רציני, אבל היא חוזרת ובגדול - העונה החדשה של הישרדות 2 תגיע בשבוע הבא ואנו כבר מכינים את הלפידים http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=1935
פורום מחלות פנימיות בניהולו של ד"ר מוטי פריד, יסייע לכם לדעת לאיזה רופא לפנות, כיצד לפרש את תוצאות הבדיקות ועוד http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2106
אהבתם את הריאליטי האמריקאי הוותיק המירוץ למיליון? הפורום לגרסה הישראלית מזמין אתכם לרוץ כל הדרך לגמר http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2107

OdedIsNotAfraid

New member
34 יום ללא טבק או ניקוטין!!

אז זהו חבריא הגמילה שלי כנראה הצליחה.......... אני שוב אשתף אתכם בחוויות ובדרך שבחרתי בה הפעם שהתגלתה כיחסית קלה ונוחה, מאחר שאיני פה בשביל להרוויח כסף מאנשים או לשווק מוצר חדש אני אשווק לכם את : "עשו זאת בעצמכם" אז הנה הדרך החדשה שניסיתי שהוכתרה כגמילה יחסית קלה.......... המוצרים: 1. 3 אריזות של ניירות גלגול OCB BLUE DOUBLE מספיק לפחות ל 240 סיגריות. 2. 3 אריזות של ZIGZAG פילטרים מספיק ל 300 סיגריות. 3. 5 אריזות סיגריות של NTB , שווה למאה סיגריות. 4. BASIS BALANCE של חברת הובנר באבקה במשקל רבע קילו. 5. 5 אריזות של תה HEMP של 50 גרם, עלים של המפ רצוי אורגניים באיכות טובה. 6. תה LAPACHO, אפשר להוסיף לנוסחא כתה מרגיע כמו כן תה שחור תה ירוק ועוד סוגים של תה גם יכולים ללכת טוב. אני מזהיר שהNTB זה לא התחליף טבק הכי טוב שיש בודאות, הוא די מעיק וגורם להשתעלות, רצוי למצוא תחליף יותר טוב, אך איני מכיר כזה מנסיון אישי היתה לי גישה פה בבית מרקחת רק ל NTB. הרעיון הכללי להמשיך לעשן סיגריות מגולגלות של תחליף לטבק שאינו מכיל ניקוטין או טבק ולערבב אותו יחד עם עלי HEMP, ככה השגתי תוצאה שמ 4 סיגריות של NTB פלוס 30% HEMP קיבלתי 15 סיגריות דחוסות מגולגלות דקות לפחות, סיגריות שמרגיעות ומהוות תחליף טוב לימים הראשונים הקשים של הגמילה, ביומיים הראשונים היה קשה אך לאחר יומיים מצאתי את עצמי נהנה מהסיגריות החדשות ושוכח מהניקוטין לאט לאט, ביום העשירי לגמילה הפסקתי לחלוטין עם העישון ומאז איני מעשן יותר כלל גם לא HEMP וגם לא NTB, הגמילה באה בקלות בעזרת 3-4 פעמים תה HEMP שהייתי מכין כל יום , זה מאוד מרגיע ועוזר להרגע כשצריך כמו כן הוספתי לתה לעיתים אבקת מינרלים שמגבירה את האפקט של ההרגעה...... אני ממליץ על הגמילה בסגנון הזה, ורק מזהיר עדיף לכם למצוא משהו יותר טוב לערבב מאשר ה NTB אני בטוח שיש בחוץ מוצרים יותר טובים צריך לבחון את זה, שימו לב המטרה להפסיק לעשן אחרי היום העשירי למרות שאפשר למתוח את זה עד ליום ה 20 בעת הצורך, 200 סיגריות זה 10 סיגריות ליום במשך 20 ימים, אתם תראו שאחרי שבוע שאתם נקיים תזדקקו לפחות סגריות בכל מקרה מאחר שה NTB או ה HEMP ממכר בצורות מגוחכות על יד הניקוטין. צירפתי תמונה של המוצרים

OdedIsNotAfraid

New member
שכחתי להוסיף .......

אחרי שמפסיקים לגמרי עם העישון גם של התחליפים רצוי להמשיך לשתות תה מרגיע ולהמשיך עם התה HEMP עד אשר עוברת תקופה של חודש. וכמו כל דבר גם מזה לרדת בהדרגה, למרות שאין לזה WITHDRAWL EFFECT משמעותי או מורגש. ממש בפיצי.... עדיין לאט לאט לצמצם את הצריכה של התה ולא להפסיק בבת אחת.

שטול1

New member
../images/Emo18.gif אזהרה חמורה../images/Emo18.gif

התה המכונה בלעז hemp עשוי מקנביס ומכיל t.h.c. החומר הפעיל בחשיש ומריחואנה לתשומת ליבם של חברנו שמשתוקקים להפסיק לעשן סגריות וגם נותנים בדיקות קבועות הבדיקה תצא מלוכלכת. אני מניח שהדרך של חברינו להפסיק לעשן הובאה כאן בתום לב ואמונה אבל אסור להתעלם מהעובדות שימו לב אוהבים שטול

OdedIsNotAfraid

New member
הנה עוד עובדות....

האזהרה נכונה, יש מצב שהבדיקות יצאו חיוביות, סה"כ HEMP משווק אמור להכיל פחות מ 10 PPM של THC לרוב זה לא אמור להוציא בדיקות שתן חיוביות, אך הדבר בהחלט אפשרי תיזהרו מהמטפלים וממוסדות הגמילה שמונעים ממכם HEMP בתירוץ הזה HEMP לא ממסטל הוא מרגיע ואפילו בריא הוא ההמצאה הכי טובה מאלוהים שממנו מפחדים בכל האירגונים לגמילה כי איתו לא תהיה להם עבודה.

OdedIsNotAfraid

New member
אל תשכחו!

אין שום סיבה שבדיקות שתן לגילוי THC יהיו מספיק רגישות בשביל לגלות אם השתמשת בHEMP (כל עוד לא מדובר בפרחי HEMP), זה שיש כזאת בעיה, צריך להדליק אצלכם נורה אדומה! 10 PPM הכוונה ל10 חלקים ממליון, מדובר בכמות כל כך זניחה שתצטרכו לשתות תה מחצי קילו של HEMP בכדי להשוות שאכטה אחת מג'וינט.

שטול1

New member
אח יקר עם ניק לועזי

קוראים לי שטול ואני מכור אם יותר לי להסב את תשומת לבך לעובדה שמדובר בפורום להתמכרויות וגמילה ומרבית הנכנסים לפה לא ממש מחפשים את מה שיש לך להציע ההפך הוא הנכון כמכור נקי שסובל ממחלת ההתמכרות ונכנס לכאן כדי להחלים אני חייב לציין שאתה ממש לא עוזר לי לא פשוט להביא יום נקי מכל חומר משנה תודעה או מצב רוח והכמויות לצורך העניין לא משנות ולו כהוא זה ורק כדי להעמיד דברים על דיוקם אני מהמקום שלי מעדיף להמשיך ולהרעיל את עצמי בניקוטין ולא להכניס לגוף אפילו אפס קצהו של מה שיש לך להציע. רק להיום אהיה חסר פחד מחשבותי יהיו על קשרי החדשים אנשים שלא משתמשים שמצאו דרך חיים חדשה ככל שאלך בדרך זו אין לי ממה לפחד

OdedIsNotAfraid

New member
צר לי , באמת צר לי

שאתה חושב שלשתות תה של HEMP זה יותר גרוע מניקוטין או שזה ממסטל או משנה תודעה באיזשהי צורה הניקוטין אם כבר זה סם שמשנה את התודעה אין שום בעיה עם HEMP וזה לא עושה חשק לגראס זה לא ממסטל ולא כלום. אני בניגוד אלייך לא מכור לכלום כעת אני נקי מסיגריות ונקי מגראס כבר שנה!! אפילו כדורים פסיכיאטריים אני נקי כמעט שנה!! אני לא יודע על מה אתה מדבר, אתה צריך תוכנית גמילה של עודד לאמפחד אולי, זה הכי טוב וזה בחינם. חוץ מזה מה הבעיה אם אתם כל כך אוהבים את הצמח ומכורים אליו אכן יש את הפיתרון, במקום להיות מסטולים לאכול סרטים ולהרעיל את עצמכם כל יום אתם יכולים לעשות אהבה עם הצמח הזה יום יום בלי שיאונה לכם כל רע... שמן HEMP במזון מכיל חומצות OMEGA 3 ו OMEGA 6 ויטמינים חיוניים ועוד חומרים חשובים , בריא מאוד! אתם יכולים לקנות מוצרי HEMP כגון סבונים שמפואים שלא מזהמים את הסביבה ולא מכילים כימיקלים ואתם יכולים להכין לעצמכם תה HEMP מדי פעם בלי שזה ממסטל , לכל היותר מרגיע ועושה טוב, וככה לנחם את עצמכם שהפסקתם עם ה THC אך עתה אתם נהנים מכל מה שטוב בצמח הזה. מה דעתכם? HEMP בכל מקרה חוקי כבר בהרבה ארצות אפשר להשיג אותו ואין איתו שום בעיה, אפילו ילדים צורכים את זה, צר לי שבלבלו לך בשכל. לעומת זאת פרחי HEMP הם מכילים ריכוז כלשהו של THC ובשבילם צריך מרשם רפואי. אגב מדובר במאית הכמות שמצויה בגראס חזק, וגם אז זה לא ממסטל, מאוד מרגיע ומרדים.

OdedIsNotAfraid

New member
אולי באמת...

אסור לשתות תה ירוק, כי זה גם מרגיע , ממש כמו תה HEMP אז צריך לאסור תה ירוק...... וקולה בכלל יש לאסור (אגב באמת היה טוב אם היו אוסרים קוקה קולה), זה מזיק לבריאות לכבד , לשיניים זה ממריץ וממכר.

ידידי היקר, ברוך הבא../images/Emo24.gif

בהמשך למסר ומאחר ורק כעת אני מתוודעת לדיון שבכאן, אשמח להביע את דעתי ולהצטרף לדעתו של שטול. ראשית השפה שבה אתה משתמש לא ממש מקובלת אצלנו
גם זה אחד הסימפטומים של מחלת ההתמכרות אותה אנו משתדלים לעצור בנקודה מסוימת בכדי לאפשר לעצמנו החלמה. ההחלמה שלנו איננה כוללת תרופות, זה המקום של קופת חולים בחיינו. ההחלמה שלנו כוללת פגישות, עבודת צעדים בכדי להכיר ולהבין למה מלכתחילה נזקקנו לחומרים כאלה ואחרים שישנו לנו את מצב הרוח והתודעה. לאחר שאנו מפסיקים עם החומרים, אנו ניגשים לטיפול נפשי וממשיכים לאורך כל חיינו ב"טיפול" להעצמת המודעות בדרך הNA, כשמדובר בסמים, ובדרכים נוספות כשמדובר בדברים אחרים. מאחר וכך, אין אנו יכולים להרשות לעצמנו כמכורים - כל חומר שמשנה לנו את מצב הרוח, גם לא וליום
והוא חוקי לבטח, לא פחות מהתה שאתה מציע לנו. צריך להבין קודם מהי מחלת ההתמכרות בכדי לדעת שאין לה שום תרופה ידועה. את החלק הפיזי של החלמתנו סיימנו כשהפסקנו להשתמש בסמים. אנו כבר לא מדברים על סוטול או כאלה אלא על הרבה מעבר לכך... אז לפני שאתה ממהר לפרסם את מרכולתך פה בבית, או להציע תרופות, למד מעט על מחלת ההתמכרות ועל תוצאותיה. הסמים והחומרים האחרים מבחינתנו הם רק תוצאות של משהו עמוק הרבה יותר אותו אנו מבקשים להכיר ולהירפא ממנו. ככל שנלך בדרך זו אין לנו ממה לפחד
אוהבים

OdedIsNotAfraid

New member
תודה על קבלת הפנים, אני ידיד ולא אויב

אני גם מתנגד לכל החומרים המזיקים האלו, גם לסמים גם לתרופות פסיכיאטריות ובטח לסיגריות ברגע שמאבדים שליטה ומתמכרים אתה הופך למשועבד, אני לא רוצה להתערב יותר מדי, אני המלצתי על דרך לגמילה מניקוטין, נגמלתי בעבר מניקוטין ועישון ללא שימוש בעזרים כמו אלו שהצעתי, והדבר בהחלט אפשרי, אין לי שום רצון שמישהו פה יצרוך HEMP או יעשן סיגריות HEMP כל היום, הבאתי דרך לגמילה מניקוטין למי שלא מצליח, שנראה שהיא מאוד קלה ופשוטה... הHEMP לא ממכר וקל להפסיק איתו, הוא מקל מאוד את הסימפטומים הקשים ועוזר לעבור את השבועות הראשונים של הגמילה ביתר קלות ועושה את הגמילה לדבר יחסית קל, כך מהנסיון הבודד שלי עכשיו כשהשתמשתי בו בכדי להיגמל ואכן אני כבר 5 שבועות לא עישנתי טבק. לגבי מוצרי HEMP כמו כל דבר אחר, תה HEMP דומה במקצת לשתיית תה ירוק, זה מרגיע, כמו כל דבר אחר אני לא הייתי ממליץ לאף אחד לשתות יותר מדי תה מכל סוג שהוא, אלא פעם פעמיים ביום לכל היותר ומותר לגוון תה ירוק , שחור, המפ, והרשימה עוד ארוכה... לגבי שמן המפ מדובר בשמן מאכל ובמוצר מזון בריא וחיוני ולא בסם שמשפיע על התודעה, כמו שאמרתי אני לא האויב של הפורום הזה.

"חוקי"... בוא רגע "עודדלאמפחד"../images/Emo13.gif

HEMP בכל מקרה חוקי כבר בהרבה ארצות אפשר להשיג אותו ואין איתו שום בעיה, אפילו ילדים צורכים את זה, צר לי שבלבלו לך בשכל. בהולנד - חשיש, גראס ועוד כל מיני דברים טובים - הם חוקיים
המכולת השכונתית שליד הבית מלאה אלכוהול, וזה חוקי גם פה.. חפיף, רק כוסית אחת, הרי זה לא יעשה לי כלום, לא? אני צריכה לפחות חבית בשביל להתמסטל, אז מה רע? אפילו ילדים שותים בערב שבת, עם הקידוש
קיצר ידידי, מחלת ההתמכרות היא הרבה יותר מחוקי או מוסרי, ואולי כדאי שתברר קודם שאתה מציע לנו סם כזה או אחר. לפני שבאנו לNA, רבים מאיתנו ראו את האלכוהול כנפרד מסמים אחרים, אבל אנו לא יכולים להרשות לעצמנו לטעות בקשר לזה - אלכוהול הוא סם
כל שכן משקאות כאלה ואחרים שמכילים סמים. "רק בכדי שנוכל ליהנות"... זה הסרט של המחלה. אוהבים

למעלה