פורומים חדשים בתפוז אנשים

מרחיבים את המשפחה ב-../images/Emo43.gif אנשים

טל קבסה, מנכ"לית ומייסדת mamay, בעלת השכלה והכשרה בתחומים שונים ברפואה המשלימה מזה 15 שנים, מדריכה ותומכת הורים לפעוטות תתארח מחר בפורום הורים לפעוטות בין השעות 10:00-12:00 בנושא התכוננות לאח שבדרך. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1934&MessageId=126930305
רוצים לזכות במנוי לאתר ההיכרויות "קופידון"? פורום היכרויות 30+ מזמין אתכם לספר לנו כיצד נראה הדייט החלומי ביותר בעיניכם. שלושה גולשים שייבחרו על ידינו יזכו במנוי לאתר ההיכרויות "קופידון": http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1365&MessageId=127005998
בוב מארלי חוגג יומולדת ואתם מוזמנים לחגוג איתו! ענו על החידון בפורום מוזיקה שחורה ו-15 מכם יזכו בכרטיסים להופעת המחווה לבוב מארלי, שתתקיים ב-26-27.2 במועדון הבלוק בת"א. הכנסו כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=205&MessageId=127005965

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gif../images/Emo207.gifכנסו../images/Emo26.gif

קודם כל אני חייבת לפרוק נועםםםםם
@$^)@#&%*)*&(_@_#*^!&)&^)@#*&)%&()%^ ומשה
חזרו להישרדות XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
הרגו אותי. טוב ועכשיו לכוונת ההודעה
ברצוני לשתף אתכם בקיר היפהיפה שלי שחברה שלי עבדה עליו שלוש וחצי שעות ,הזמן בו גזרתי סלוטייפ ללא הפסקה ונתפס לי הגב,שמלא בפוסטרים ותמונות של מקפליי והאחים ג'ונאס
אכן
תקנאו תקנאו ו - תקנאו ^-^ כמו שאתם רואים יש למעלה חלק ורוד ריק מפוסטרים, זה בגלל החוסר בפוסטרים ותמונות..... אז מי שיש לו תתרמו לי בבקשה
אם יש לכם של מק פעמיים או של האחים כל דבר, תביאו לי למפגש הבא אני חייבת פשוט אני בטוחה שאף אחד לא יביא לי של מק אבל שווה לנסות
אז שוב.......אתם יכולים להמשיך לאכול את עצמכם מבפנים בכיף

Simple Girl 175

New member
../images/Emo143.gifאני יכולה לתרום לך.. והרבה, הרבה מאוד

אני בדיוק היום החלטתי שאני מורידה את כל הפוסטרים שלי מהקיר

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifOMG ../images/Emo2.gif למה../images/Emo35.gif

כאילו אני שמחה בשבילי והכל (יאייייייייייייייייייי) אבל למה את מורידה אותם
O:

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif יוו למה?../images/Emo12.gif

אם נשאר לך איזה מק אחד, אני פה
אבל באמת למה? הקיר שלך היה ממש יפה!

Simple Girl 175

New member
../images/Emo143.gifכי הגעתי למסקנה שאני כבר בת 17...

עוד מעט 18 ועוד מעט צבא, זה יראה די פאטתי עם אני אשאיר את כל הפוסטרים שלי. אני כבר ילדה גדולה ולא גרופית מטורפת [בערך], אבל אני עדיין אשאיר את הדלת שלי שגם היא מכוסה פוסטרים. וגם... יש לי כמה פוסטרים ממשממשממש יפים של מק' שעדיין לא תליתי ואני אוכל לתת

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifאני רוצה אני אני אני אני אני../images/Emo9.gif

פלייייייסססססססס אני נואשת לפוסטרים גם של מק וגם של האחים, למרות שהדלת והקיר כמעט מלאים בפוסטרים.....הקיר לא גמור ולייד הדלת יש עוד קיר קטן שזקוק ומילואי פוסטרים |גבות| בקיצור... תשמרי לי את מה שיש לך למפגש בבקשה

Simple Girl 175

New member
../images/Emo143.gifשל ג'ונאס יש לי מווווווווון!!

אני יכולה להביא לך במפגש ^^

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifישששש חיחיחיחיחיחיחי../images/Emo98.gif

סוף סוף אני אמלא את הקיר שלי ואגיע למטרה שלי כבר זה שנתיים ^-^ מוחעחעחעחעחעחע מתי המפגש הבא דרך אגב

Simple Girl 175

New member
../images/Emo143.gifבדרך כלל יש מפגשים בפורים, שנה שעברה

לא היה מפגש בגלל השביתה ההיא שדי דפקה את החופשים.. אבל אני בעד מפגש פורים!!!

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifגמאני בעעד =] זה יוצא ביומהולדת שליD:

טוב נוו , זה תלוי מתי תעשו..

למעלה