שוקלד אגוזים
New member
לידיעת המכורים ../images/Emo71.gif
כתב אתר האוכל של YNET יצא למסע קולינרי בו הוא דרג את חמשת השוארמות והקבביות הטובות בארץ. אני חושבת שהוא פספס כמה והעלה בכך את חמת הטוקבקסטים , הנה הכתבה שפטו בעצמכם. אני אישית אוהבת את השוארמות של - מסעדת "התורכי" באור יהודה - בכניסה מול הקולנוע שוארמה לנוער ברח' עוזיאל ברמת גן ,שיש להם גם את הפלאפל המנצח בכל האיזור ובנחלת בנימין פינת רחוב רמב"ם בתל אביב אם יש לכם כתובות נוספות אתם מוזמנים להוסיף ובנתיים מתכון להכנת שווארמה ביתית - לוקחים נתח קפוא של שוארמה הודו (נמכר במרכולים) בעזרת סכין חדה מסובבים את הנתח על קרש מטבח ומקלפים פיסות דקיקות של הבשר בעודו קפוא לחמם מחבת עמוקה עם מעט שמן להניח את פיסות הבשר ולצלות על אש חזקה בינונית תוך כדי ערבוב עד שהבשר מסיים להפריש את כל הנוזלים. לתבל בכמון, פלפל שחור, מלח, כורכום , פפריקה, תוותרו על בהרט הנותן טעם מתקתק, תגניבו מעט שום וכשהבשר משחים מעט סימן שהעסק מוכן. הרעיון הוא לטגן אותו אבל לא לייבש. תכינו טחינה, פיתות, חמוצים , בירה , פטרוזיליה קצוצה ובצל ואתם מסודרים
המשך יום נעים
כתב אתר האוכל של YNET יצא למסע קולינרי בו הוא דרג את חמשת השוארמות והקבביות הטובות בארץ. אני חושבת שהוא פספס כמה והעלה בכך את חמת הטוקבקסטים , הנה הכתבה שפטו בעצמכם. אני אישית אוהבת את השוארמות של - מסעדת "התורכי" באור יהודה - בכניסה מול הקולנוע שוארמה לנוער ברח' עוזיאל ברמת גן ,שיש להם גם את הפלאפל המנצח בכל האיזור ובנחלת בנימין פינת רחוב רמב"ם בתל אביב אם יש לכם כתובות נוספות אתם מוזמנים להוסיף ובנתיים מתכון להכנת שווארמה ביתית - לוקחים נתח קפוא של שוארמה הודו (נמכר במרכולים) בעזרת סכין חדה מסובבים את הנתח על קרש מטבח ומקלפים פיסות דקיקות של הבשר בעודו קפוא לחמם מחבת עמוקה עם מעט שמן להניח את פיסות הבשר ולצלות על אש חזקה בינונית תוך כדי ערבוב עד שהבשר מסיים להפריש את כל הנוזלים. לתבל בכמון, פלפל שחור, מלח, כורכום , פפריקה, תוותרו על בהרט הנותן טעם מתקתק, תגניבו מעט שום וכשהבשר משחים מעט סימן שהעסק מוכן. הרעיון הוא לטגן אותו אבל לא לייבש. תכינו טחינה, פיתות, חמוצים , בירה , פטרוזיליה קצוצה ובצל ואתם מסודרים