פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

תמיד רציתם לערוך מחדש את סרט החתונה או בר המצווה? בפורום הפקת וידאו ילוו אתכם ויתנו לכם עצות.
תינוק חדש במשפחה? מזל טוב! עצות וטיפים בפורום הורים לתינוקות.
תפוז מקומי מצרף אליו את תושבי הקריות.
למי שעדיין חושב על קונספירציות - נפתח פורם אקס פיילס.
הדודה מארה"ב באה לפסח? שפרו את התקשורת בפורום השפה האנגלית.
כבר לא לבד. תמיכה והבנה להורים לילדים עם מחלות קשות.

*זינה*

New member
חלום...../images/Emo29.gif

אני מנצלש"ת...
היה לי חלום מוזר בלילה... קצת מפחיד, אבל בעיקר מלא אקשן... חלמתי שאנחנו נמצאים בלב המפרץ, קבוצה של זינאיות. אני זוכרת שם את דפי, נטע, שירי, הילה, ריקי מ"משחק החיים" (?!) ואני. ישבנו שם ועשינו משהו עם דפים... פתאום בא לשם איזה אחד שנראה ממש רע, הוא היה רזה כזה ולבן לגמרי (צבע עור) השיניים שלו היו ככה קצת שבורות ועיניים בולטות מאד. אני זוכרת שחשבתי שהוא נראה כמו מחבל. הוא נעמד, ואמר: "אני צריך זינאית שיש לה אומץ לבוא ולהיכנע" הסתכלנו אחת על השניה, והוא המשיך: "או שאני מפוצץ פה את כולכן!" והוא הזיז את המעיל כדיי שנוכל לראות חגורת נפץ נדיבה מסביב למותניו. קראתי לדפי, ורמזתי לה עם הידיים שתבוא לידי, והתחלנו להתחבא מאחורי עמודים. ברגע שהוא לא הסתכל, דפי צעקה "יאללה!" וכל הזינאיות (וריקי...) רצו ביחד במדרגות, למטה. הגענו לשירותים של הקניון, (שלא באמת קיימים בקומה הכי למטה...) והתחבאנו כולנו בתא שירותים אחד, אבל הדלת עשתה רעש כשנכנסנו, אז הוא ידע שאנחנו שם, והוא בא עם איזה עוזר שלו, וגילה אותנו. יצאנו אחריו מהתא, והוא שמע רעש והלך לבדוק מה זה, אז ניצלנו את ההזדמנות, מישהי צעקה "עכשיו!" ורצנו למעלה, ממש רצנו מהר, וריקי כמעט הלכה לנו לאיבוד (היא כמעט הלכה לאן שהוא היה!) אבל החזרנו אותה, והגענו לקומה השניה של הקניון. רצנו שם, אנשים התנהגו כרגיל. הוא רדף רק אחרינו, המחבל! "זינאים, לרכבת!" צעקתי ורצנו אל הרכבת, קפצנו מעל למחסומים ודפי, נטע ואני הלכנו לשכנע את השומר שיסכים שנשלם לו מחר (לא היה לנו כסף!!) אז הסברנו לו שרודפים אחרינו ושניסע רק שתיי תחנות, עד לבת גלים... בסופו של דבר הוא הסכים כי הוא מכיר אותי, אז אמרנו לו: "תודה, זה רק אנחנו ועוד שלוש בנות שמגיעות... (הכוונה הייתה לשירי, הילה וריקי) הן רצו אלינו – אני זוכרת שראיתי את השיער של שירי כשהיא רצה, וחיכינו ברציף איזה שתיים שלוש דקות, בלחץ, כי הוא היה עלול להגיע בכל רגע, עד שראינו באופק אורות, (התחיל ממש להחשיך). מישהי סימנה לרכבת לעצור, ואני חשבתי לי, "היי, ככה לא עוצרים רכבת... היא פשוט עוצרת" ואז ראינו שזה בכלל אוטובוס... שניי אוטובוסים, אחד של *ג'י. בי. טורס* ועוד אחד. עלינו על הג'י. בי ונסענו, משום מה לכיוון ההפוך, אז חשבתי "לא נורא, העיקר שאנחנו נוסעות מכאן". ישבתי ליד דפי, בספסל האחורי, פתאום גם עדי הייתה איתנו שם באוטובוס, וידענו שזהו, ניצלנו. והתעוררתי! דיי מוזר, לא? (מי שקרא עד לכאן מקבל צל"ש)
קצת מטריד בהתחשב בעובדה שיהיה לנו מפגש בחיפה... חחח...

shiri_b

New member
../images/Emo6.gif LOL../images/Emo6.gif

חושבת עלינו לפני השינה?

ענבר1

New member
תמר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

החלום המוזר שלך מזכיר לי את החלומות המשונים של דפי.. כול חלום שלה שקשור בזינה יותר משונה מהשני

Dafi the Mighty

New member
חחח, תמר, גם מטריד שאני לא אהיה שם

ליזום פעולות, הא?
חחח, חלום מצחיק. מעניין מה הריקי הזאת ממשחק החיים עושה שם... ענבר, החלומות שלי דווקא הרבה יותר נורמליים ברגע שהם קשורים לזינה. אם הם לא קשורים לזינה, וואי וואי- בכלל אבודים. אני זוכרת שחלמתי אחרי המפגש על נטע, אבל אני לא זוכרת מה היה שם (נטע, זה לטובתך, תאמיני לי...). אני צריכה להתחיל לרשום חלומות, כי כשאני מתעוררת אני ממש אחרי החוויה של החלום, אבל לאחרונה אני שוכחת אחרי זה...

*neta*

New member
מה זה כולנו באותו תא??

לא שמעת על פרטיות??
(אפילו אם אנחנו רק מתחבאות שם!) מוזר שחלמת כזה חלום..אני חלמתי שאני וההורים שלי גם בקניון, ויש שם טרוריסט..רק שהסוף שלי לא טוב כמו שלך

חחחח....../images/Emo6.gif

מה ריקי נתקעה שם? רותם עדיפה
וואי, זה מזכיר לי חלום שחלמתי מזמן...שפגשתי את לוסי בבר מצווה של בן דוד שלי (?) והיא רצתה לדבר איתי ביחידות, אז היא גררה אותי לתא בשירותים, קשקשה על משהו במשך איזה 10 דקות <אני כמובן לא הקשבתי כי הייתי מהופנטת> ואני רק הנהנתי והלכתי אחריה כמו זומבי

*זינה*

New member
חחח!!!../images/Emo6.gif

גם את חושבת שרותם הרבה יותר שווה?! חחח!!!
נירית קופל הזאת מהממת... חחח חשבתי שאני היחידה בעולם הזה שרואה "משחק החיים"... חחח...

חחחחחחחחח ג'י בי טורס?!

חחחחחחחחחחחחחח החברה הזאת של נצרת? בואנה, תמרי, את שרוטה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה ריקי קשורה באמצע (משחק) החיים?! חחחחח אעלק, הרגת אותי עם ה"דפי צעקה "יאללה!" וכל הזינאיות (וריקי...)" חחחח מי אמר שריקי לא זינאית? אולי זה אומר עליה משהו... אני אתקשר ואשאל אותה... פחחח גדול, אבל, גדול! ואני יודעת למה לא חלמת גם עליי! זה פייבק על זה שלא חלמתי עלייך את החלום עם לוסי, אה?!
*תמונה!* *השיער של שירי כשהיא רצה...* חחח גדול...

למעלה