פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

השמש בחוץ ואתם במצב רוח לשיר? בואו לסלסל בפורום אייל גולן
במצב רוח רומנטי? מקום מיוחד ברשת בשבילכם: פורום אהבה וירטואלית
פגעו בכם...יש לכם זכויות. פורום זכויות אדם
אפשר גם לצחוק על כל העניין. פורום קיציס ופרידמן
שאלות על מסיבת יום העצמאות של תפוז אנשים? יש פורום!
רוצים לדעת איך מקומות אחרים חוגגים? פורום דרום אמריקה גלישה נעימה

דברים שמאוד חשובים לך:

למשל הזכות להתחתן עם מי שאתה רוצה (בתנאי שגם הוא רוצה
) בלי קשר למינו או לדתו. למשל הזכות לחופש תנועה גם למי שאין לו רכב פרטי וגם בשבת. למשל הזכות שלא לקיים פולחן דתי שאינך רוצה בו. למשל הזכות לבחור לכנסת. (מתוך 9 מליון תושבי ארץ ישראל רק 6 מליון נהנים מהזכות הזו) אתה מוזמן לחשוב על עוד רעיונות...

Zack DA

New member
רגע

אתב באמת רוצה שכל ה-9 מיליון יצביעו לכנסת ?

אני מבין שעם כל השאר אתה מסכים?

כמובן שאני לא רוצה שכל 9 המליון יצביעו לכנסת. אני רוצה שתהיה להם זכות הצבעה לפרלמנט משלהם במדינה משלהם - לפרלמנט הפלשתיני במדינה הפלשתינית. נדמה לי שכבר הבהרתי את זה הרבה פעמים, אז למה אתה שואל שוב?

Zack DA

New member
הכל חשוב לי

אך בפורום ההוא הם ידברו על ה"סבל" של הפלשתינים במלחמה.

גם על זה, אבל בהחלט לא רק.

מה לעשות שהפרת זכויות האדם בשטחים הכבושים חמורה בהרבה מזו שנעשית כלפי אזרחי מדינת ישראל... ושאלה לי אליך: איזו הפרת זכויות אדם אתה מכיר במדינת ישראל, שהיא מטעם חוקי הכנסת, ומפריעה לך? האם יש כזו בכלל?

Zack DA

New member
המממ לא. אני לא רואה משהו מרכזי

מלבד אולי המאבק שלי בבג"צ, שהוא עצמו פוגע אנושות בביטחון המדינה ובדמוקרטיה.

אתה מוכן להרחיב?

איזה מאבק יש לך בבג"צ? כיצד לדעתך בג"צ פוגע בבטחון המדינה ובדמוקרטיה? אני משער שכוונתך היא למשל לפגיעה בדמוקרטיה בכך שבג"צ אישר לצה"ל לירות פגזי פלאשט בתוך ערים פלשתינאיות או פגיעה בבטחון המדינה בכך שהוא לא מכריח את הכנסת לחייב את החרדים להתגייס לצה"ל ולהגן על המדינה.

Zack DA

New member
אם אתה רוצה - אפשר לפתוח אשכול

חדש רק על בג"צ. בגדול, אני חושב שבג"צ חרג מסמכותו במספר מקרים.

אם יש לך טענות נגד בג"צ אז תאמר

קשה להתווכח איתך ככה בפורום. נסה לרשום הודעות קצת יותר ארוכות. זהו לא צ'אט ולוקח המון זמן עד שמגיבים. מדוע אתה מתעלם מהטיעונים שאני העלתי? האם זה בגלל שאתה מסכים איתם? אם כן, אז תגיד, ואם לא, אז תסביר בבקשה מה לא בסדר בהם.

למעלה