פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

מחפשים עם מי להתייעץ? בכל נושא? נפתח פורום טיפים קטנים לחיים
עובדים כמלצרים וחולמים על הצלחה?תמיכה בפורום מלצריות ומלצרים
אוהבים לנענע? בואו לרקוד עם פורום ריקודי בטן
מעריצים? יש גם פורום לשחקנית ניקול קידמן גלישה נעימה!

Miss CB

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif בהביי!

אני נוסעת לי ביום ראשון בבוקר לשבוע בניצנה (סמינר מד"צים...) ואחזור רק ביום שישי בצהריים ככה. אז שיהיה לכולם אחלה שבוע, אל תתגעגעו יותר מדי (YEAH RIGHT) ואל תפתחו שום נושאים מעניינים לדיון כי אז אני אפספס
ובקשר לחידון השבועי: הוא יפורסם ביום שבת א ויום שישי אם יהיה לי כוח (השאלות כבר מוכנות). נ.ב.: מזל"ט לכל מי שסיים היום בי"ס! או יה!

michalas

New member
מדריך צעיר...

את מדברת על קורס מד"צים
לאיזה תנועה את משתייכת

Miss CB

New member
תודה לכולם...

והתשובות אחת אחת: מד"צ זה מדריך צעיר. אני משתייכת לתנועה של העירייה ברעננה שהיא המדצ"ים. בכיתה ט' למדנו (עד לא מזמן...) להדריך: עמידה מול קהל, תכנון פעולות, וכו' וכו'. שנה הבאה מדריכים בזוגות שצהרוניות, מועדונים וכאלה, וזה נחשב לתרומה לחברה הזאתי שצריך בכתה י', התנדבות וכל זה. השבוע הוא סמינר שהאמת: אין לי מושג בדיוק מה נעשה בו, אבל אני יודעת שנפגוש מדצ"ים מכל הארץ וזה כבר טוב! למה? זהו שההסבר בדיוק מה זה למעלה.
שוב ונתראה (או נתכתב...) בסו"ש הבא!

Miss CB

New member
חצי ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif:

גם על זה שאני נוסעת: בתיה! בבקשה בבקשה תדחי את השלב השלישי של אלוף אלופי הטריוויה אם הוא היה אמור להיות השבוע! אני לא אהיה פה ואז אני אענה באיחור ואז זה אולי ייחשב פחות...! תדחי אפילו ליום ראשון שאחרי זה או לסו"ש אני כבר אהיה אז...
! טלי

פתרון פשוט

החידון לא יידחה, אלא למיס CB הזמן יחושב שונה, במקום מיום ראשון מיום שישי/שבת (אני לא יודע מתי היא חוזרת בדיוק).

Miss CB

New member
אין לי בעיה עם זה

איך שבא לך בתיה, העיקר שהעובדה שאני לא פה תילקח בחשבון כי את יודעת שאני מתאמצת! מגישה תשובות באותו היום בד"כ! שוב תודה

למעלה