פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo9.gifאני מאושרת../images/Emo9.gif

היום ביום הזה ממש גמרתי ללמוד!!!!!!!!!! אני יוצאת לחופש!!!!!! לקייייץץץץץץ
ואווווווווו כייף ליייייייי אני שמחה
אלוהים תודה!!!!!! ואההההההההה אני לא מאמינה זה נגמר השנה הדפוקה של כיתה ח' אני עולה לט' ואווו איזה גדולה!

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

מחפשים עם מי להתייעץ? בכל נושא? נפתח פורום טיפים קטנים לחיים
עובדים כמלצרים וחולמים על הצלחה?תמיכה בפורום מלצריות ומלצרים
אוהבים לנענע? בואו לרקוד עם פורום ריקודי בטן
מעריצים? יש גם פורום לשחקנית ניקול קידמן גלישה נעימה!

../images/Emo32.gifאיפה אתי?

אני ומעיין דיברנו ופתאום שמנו לב שאתי לא התחברה לאינטרנט ולא כתבה בפורום כבר 5 ימים.ועוד מדובר באתי-שמתחברת כמעט כל יום וכותבת כאן בתדירות די גבוהה יחסית.למישהו כאן יש אולי מושג במקרה לאן היא נעלמה פתאום?כי היא לא אמרה לנו כלום ואנחנו די דואגות...אז אם אתם יודעים משהו בבקשה תגיבו.תודה!

i love yuda

New member
נכון...

אנחנו דואגות מאוד!!!! מי שיודע משהו, שיגיד לנו כי אתי באמת נכנסת לאי סי קיו כל יום... וגם כותבת הודעות כל יום.... ולא לכתוב חמישה ימים זשה די הרבה יחסית אליה... אז בבקשה כמו שאמרה גלית מי שיודע נא להגיד, שוב תודה!

i love yuda

New member
אני יודעת מה קרה לאתי!!!

דברתי איתה ולשמחתי ולשמחת כולנו לאתי לא קרה כלום, פשוט הבעיות שלה עם המחשב החמירו כמו שאורנית חשבה.... ורק לקראת יום ראשון המחשב של יתוקן.... אז אפשר להירגע!!!!

יופייייי

אני שמחה.את רואה,אמרתי לך שכנראה החמירו לה הבעיות?נקווה באמת שהכל יסתדר.... יופי,נרגעתי עכשיו.תודה רבה לך שדיברת איתה!

i love yuda

New member
../images/Emo32.gifאני נוסעת לאילת!!!!!!../images/Emo73.gif

היום בארבע לפנות בוקר או יותר נכון יום ראשון בארבע לפנות בוקר אני נוסעת עם כל המשפחה שלי וחברה הכי טובה שלי לאילת!!!!!!!! אני יהיה שם עד יום חמישי אם לא יותר ( אין לדעת מה צופן העתיד...חחחחחח) אז אני נפרדת ממכם עכשיו, ומאחלת לכולכם חופש נעים!!
ביי!!!!!

אתי בת 15

New member
מה המצב?

תראו המחשב שלי טוב אבל משהו לא בסדר בחשמל פה או משהו ובגלל זה המחשב נדלק ומתכבה בדקה הוא נדלק ונכבה 10 פעמים ובגלל זה אני לא יכולתי לכתוב גם עכשיו אני לא יכולה פשוט קרה נס והחשמל בסדר (לבנתיים) אני מקווה שאני יצליח לשלוח את ההודעה... אתם לא יודעים איך השתגעתי בימים האלו! אני לא יכולה בלי מחשב!! בקיצור סיימתי ללמוד כמו כולם... היה לנו טקס ואחר כך לקחו אותנו לרוסו בר בראשון ליד הנאפיס... וביום שישי לקחו אותנו לסופרלנד! היה סבבה בהתחלה אבל אחר כך היה חרא... לא משהו שקשור לתעודה כי היא מוציינת! אבל בספר מחזור כתבו משהו שלא רציתי! וגם התמונה יצאה על הפנים וגם לא עליתי על כול המתקנים המפחידים כי יש לי פחד גבהים ועוד ועוד ועוד! בקיצור היה קצת טוב וקצת חרא... אני מקווה שהמחשב שלי ימשיך לעבוד... אבל בכול מקרה אמא של קונה כבל חדש כדי שזה לא יעשה לי בעיות... ביי בנתיים ומי שפה שיכנס לאיי סי קיו פליזזזזזזזזזז משעמם לי!!!!!!! אה ויום שישי בערב היה לי מזה כיף!!!!!!! כי ראיתי את יהודה כמובן אצל אדיר מילר! בואנה חבר'ה נראה לי שיש לי טלפתיה עם הבנאדם! כול פעם לפני שהוא מופיע באיזה תוכנית אירוח אני יודעת שהוא יהיה שם כמו ביום שישי בבוקר בסופר לנד אמרתי לחברה שלי שתראה כי אני חושבת שיהודה יהיה כי הוא לא הופיע העונה הזאת אצל אדיר מילר! ומה קרה? יהודה הופיע! וזה קרה בעוד תוכנית אבל אין לי כוח לפרט כי נראה לי שהמחשב שלי עומד להתכבות עוד פעם... אז דברו איתי... יאללה ביי!

שעת יעוץ בתפוז Live

מוטי גלעם, יועץ נישואין ומטפל משפחתי מוסמך, יענה לשאלות הגולשים וייעץ למשך שעה בפורום נשואים-נשואות. כל זה יקרה ממש עוד מעט.... החל מהשעה 11:30 קיץ של בילויים בתפוז אנשים

רוצים לארגן מחר צ'אט?

הצ'אט הקודם היה ממש כיפי ומתחשק לי עוד אחד.אז בא לכם לקבוע למחר,נגיד בסביבות 6 בערב?אני יודעת שיש כאן אנשים שלא כלכך אוהבים צ'אטים..אבל אם הרבה מהפורום באים,תודו שזה יכול להיות דווקא די נחמד!

SofyTofy

New member
משתתפת בשמחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

קיץ
זה הכל. אגב, קיבלתי תעודת הצטיינות יתרה (ממוצע מעל 95
) אתמול בערב

למעלה