פורומים חדשים בתפוז אנשים

ממש מעבר לפינה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

התכנית "תפוז Live" זזה היום אחורה לשעה 17:30 כדי לארח בפורום אהבה מעבר לפינה את מירי בוהדנה. מירי תשוחח למשך שעה קלה על הקריירה בכלל ועל "אהבה מעבר לפינה" בפרט.
הקופסא שלנו מחזיקה את אוונסנס במקום הראשון זה השבוע התשיעי (! ), אבל השבוע בפינה לשיפוטכם שלושה שירים חדשים שמאיימים להכנס למקום הראשון: החדש של דיידו, שנאייה טויין וג'סטין טימברלייק. בואו להשפיע ולזכות בפרסים!

Another Girl

New member
../images/Emo15.gif|זהירות כפול

1. חבר'ה מה עם המילון מונחים? מונחים חדשים יתקבלו בברכה...ויהיה נחמד אם תפרשנו את המונחים הקיימים... 2. מישהו ראה אתמול את הפרק האחרון של "קחי אותי שרון"? קיצר לא משנה מה היה שם(יואב זכה
) אבל לקראת הסוף הם עשו מן קליפ כזה של סיכום עלילותיה של שרון לאורך העונה וברקע התנגן לו In my life במלואו.... וזה הזכיר לי שגם בפרק האחרון של "החפרפרת"(זוכרים?)היה את השיר הזה אבל בביצוע ממש מוזר...המנגינה התנגנה לה ברקע כשמישהו(יש מצב שזה פטריק סטיוארט מסטאר טרק) מקריא את מילות השיר במבטא בריטי רציני....קיצר סתם קוריוז.

Another Girl

New member
צודק ../images/Emo13.gif

אולי זה אותו מפיק או במאי עם חולשה לעניין?...

מאור 87

New member
וואלה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הייתי צופה מושבע של "החפרפרת" אבל אני לא ממש זוכר שהשמיעו אז את in my life..
וזה רק אני או ששרון ממש אבלה על זה שבחרה ביואב

Another Girl

New member
האמת שגם אני חשבתי ככה...

עד שאתמול באמצע הפרק שיניתי את דעתי.יואב נראה יותר רציני(כן,כן)וגדי לא נראה מוכן למחויבות..חוץ מזה הוא מעשן..ולא יודע לבשל...
למה אנחנו דנים בזה שוב?

ביטלמן

New member
יכול להיות שזה אותו מפיק

כי אותה זכיינית שידרה את שתי התוכניות ריאליטי אלה טוב עוד מפיק שאוהב את הביטלס שיהיה לו לבריאות!

Miss CB

New member
כן שמעתי מהחדר...

מהחדר הסגור עד הסלון שבו זה התנגן די בשקט, אז באתי לראות ובסוף זו הייתה התוכנית הזו... בעעע... כמה אפשר, כל היום "יא אנ'לא מאמינה! דווקא יואב!"

מאור 87

New member
בטח בטח..

תודי טלי, תודי שאת צופה נלהבת של התכנית.. חחחחחחחח סתאאאאם

בע.

אני ראיתי רק את הפרק האחרון (לא כולל מוצאי-שבתות כשבאתי לסבא וסבתא שלי ומצאתי את כל המשפחה שלי, שזה די הרבה, מודבקת למסך...)... אני היחידה במדינה שלא הפסיקה למלמל "שרק תקח מישהו ונגמור עם זה, רבאק"?

את לא היחידה

ואגב בכספת היה כשחילקו את הג'יפ: drive my car... אבל אז הם העבירו (כמה בלתי צפוי) ל-we are the champions.

אווו אווו!

כשאחשלי הסיע אותי ביום שישי (יאפ, זה עדיין נשמע מוזר
), אז היו שירים יפים ושרתי יחד עם כולם...ואז הייתה ת'פתיחה של Drive my car וכמובן שזמזמתי אותה באופן אוטומטי ואז פרצתי בצרחות של "ביטלס! ביטלס!" והתחלתי לשיר

Miss CB

New member
לא נדוש בכלל...

ולא, מאור, אני *לא* רואה את זה. מה שכן, אני הולכת להצגה מחר בגשר שקוראים לה "שושה" וזה איזה חבוב שצריך לבחור בין כמה נשים, צחקנו על זה בכיתה, קארנו לזה "קח אותי אהרון"...

נכון, נכון!

עברתי בתמימות ליד דלת חדרו של אחשלי ושמעתי את In My Life
אז פתחתי את הדלת וחשפתי איזה חבר של אחשלי שצפה בקחי אותי
נשארתי וזימרתי כמיטב המסורת
והיום, קניתי שני פוסטרים של ארבעת המופלאים
אושר

אגב בטיול שיגרתי

בתחנה מרכזית בת"א שמעתי פתאום קול של בחורה ששרה "hey hey mister postmen" כמה שניות של התעשטות וזימזומים עד סוף השיר... מי המדהימה שעשתה קאבר לשיר הזה אולי ידוע לכם?

The Mad Hatter

New member
חחח. נכון.

לא! אני לא רואה את התכנית הזו. אפילו פרק אחד שלה לא ראיתי. אפילו לא בטעות. זה באמת לא מעניין אות! אבל כששמעתי מהטלוויזיה השניה קול מוכר, הייתי חייבת להעביר. השמיעו שם גם את "נעים בחוץ" של יוני בלוך. המ. מוזר. לא הבנתי מה הקשר. היה נחמד לשמוע את הביטלס בטלוויזיה, בכל מקרה. :)

tin ker bell

New member
כן, גם יש תוכנית בערוץ 8 שקוראים לה

בולדוג, והשיר פתיחה הוא מן גרסא משונה ל"היי בולדוג"... שמעתי את זה פעם

למעלה