פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

הפינה המיוחד של אחים ואחיות במערכת הבריאות
עוד מימד לחיים ולנשמה. פורום טנטרה
קצת לפני העונה החדשה - פורום כוכב נולד
מודעות לפוליטיקה בפורום נוער שינוי
ללמוד את החיים והעולם בפורום ביולוגיה
למי שאוהב את ההולכים על גחונם. פורום זוחלים גלישה נעימה!

אל דופא

New member
../images/Emo32.gifחייבת שתקראו את זה...

אחרת המשאלה שלי לא תתגשם! 1. תגיד/י לעצמך בלב את השם של הבת או הבן שאת/ה רוצה להיות איתו- 3 פעמים! 2. תחשב/י על משהו שאת רוצה לסיים לעשות בשבוע הבא ותגידי אותו לעצמך 6 פעמים! 3. אם הייתה לך משאלה אחת מה היא הייתה??? תגיד/י אותה לעצמך 9 פעמים! 4. תחשב/י על משהו שאת רוצה שיקרה בינך לבין אותו בן אדם מיוחד שאת רוצה להיות איתו... 5.עכשיו, הנה החלק הקשה! תבחר/י אחד מכל המשאלות שאמרת עכשיו, תתרכז/י בה ואל תחשבי על כלום חוץ מהמשאלה! עכשיו, תבקש/י משאלה אחת אחרונה בקשר למשאלה שבחרת. אחרי שקראת את המכתב, יש לך שעה אחת לשלוח את המכתב הזה ל-15 אנשים ומה שביקשת יתגשם בעוד שבוע. כמה שיותר אנשים שתשלח להם המשאלה תתגשם יותר טוב! אם בחרת להתעלם מהמכתב הזה ההפך מהמשאלה שלך יתגשם או שהיא שפשוט לא תתגשם בכלל-זה מה שאתה עושה מזה! ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo76.gifיו"ר הסטודנטים ../images/Emo43.gif

מר שגיב אסולין, יו"ר התאחדות אגודת הסטודנטים מגיע לפורום סטודנטים בתפוז היום ב-17:00. ניתן כבר עכשיו להכין שאלות עבורו בפורום.
קבוצת השירים השלישית ב"שלמה-וויזיון" ניתנת השבוע לשיפוטכם. האם כבר דירגתם את חמשת השירים האהובים עליכם מתוך הרשימה? כנסו עכשיו, האזינו לקטעים מהשירים, והצביעו על פי טעמכם האישי

../images/Emo18.gif יתכנו תקלות באתר

לצערנו בימים האחרונים אנו נתקלים בתקלה, המונעת שיגור הודעות בפורומים מסוימים. הצוות הטכני עושה כל מאמץ לאתר את התקלה ולתקן אותה בהקדם. ייתכנו שיבושים בגלישה בשעות הקרובות, איתכם הסליחה.

ויוה לה דיוה ../images/Emo68.gif../images/Emo47.gif

מלכת הפופ הישראלי, דנה אינטרנשיונל, מגיעה הערב ב-19:00 לפורום המעריצים שלה לשיחה קלה איתכם! אז... הקדימו להכניס שאלות כבר עכשיו!
דיידו נשארת גם השבוע במקום הראשון במצעד הקופסא של תפוז אנשים. אתם דרדתם, אתם הכרעתם. "ווסטלייף" נכנסו רק למקום ה-12, ובפינה לשיפוטכם השבוע רייצ'ל סטיבנס- האשה הכי סקסית באנגליה. דרגו את הקופסא, ואולי תזכו בפרס...
היום בפורום פארקים ורכבות הרים מתחיל חידון תמונות מיוחד שיערך גם בימים ג' ו-ה' בכל שבוע. כדאי להכנס!

gidi ahronovich

New member
היי יש לי אתר אינטרנט חדש

היי חברה מזמן לא כתבתי היו לי בעיות עם צג הברייל שלי הוא די חולה גם עכשיוץ אז בינתיים בשבוע שעבר עלה לאויר אתר האינטרנט שלי רציתי לסים שם תמונה שלי עם סי אבל יש לי רק צילום וידיו מהתוכנית אצל מני פאר סי הית מאמינה איין לנו תמונה ביחד אשמח אם תציצו באתר

ט י נ ה

New member
נתקן זאת ומיד .....

גידי מותק התגעגעתי מאוד שמחה שאתה חוזר אלינו שוב תתחדש על האתר אני כבר נכנסת להציץ .מי עיצב לך ? רוצה לאחל לך ולכל בני משפחתך שנה טובה מעולה . ולגבי תמונה משותפת פרק יקום 24 אוקטובר נראה לך ? 14.30 צהריים נראה לי מצוין יש לי שם מופע יאללה בי אוהבת כל תאריך אחר שנראה לך לפני כן כמובן רצוי

כל הכבוד גידי. אתר נהדר.

ואפרופו, בקשר למדע בדיוני, אם תרצה, אני אקליט לך (בהנחה שיש אולפן זמין) ואם תבחר, אקריא לך. חוץ מזה, איזה כיף לך שאתה יכול לכתוב באופן ציני בדיחות על עוורים, כי אם מישהו אחר יאמר את זה, זה יישמע סרקאסטי. אז אתה בטח מספר לאנשים שאתה ממלא לוטו "על עיוור", והיית צריך לומר לזקנה שרצתה להכיר לך מישהי, שאתה לא הולך לפגישות עוורות. אבל פיספסת אותה, כי היא שמה עליך עיין. לשאלה איך הולך לך עם בחורות, תוכל לענות שאתה בכלל מעדיף בחורים. אתה גם בטח עונה שאתה הכי אוהב לנגן את "ראי רחל, ראי", ושהחפץ הכי חשוב בבית הוא הראי, כי הוא שובר את הקרח בפני האורחים. בכל אופן, טוב שאתה אוהב את המוסיקה של סי היימן, כי בטח כל הנבובים חושבים שאתה מכור למוסיקה של "עוורי לידר". תשמע משהו, (נדמה לי, וסליחה אם אני מטעה) אבל נדמה לי שסי שרה את: אני רואה לך בעיניים. אתה יכול לנגן אתה והקהל יישפך. אבל!!! אני כבר רואה את אתה חושש מלהיות אטרקציה, אז האופציה האחרת היא שתנגן איתה את כל המופע. אתה משהו!! אתה גם בטח מסתלבט על אנשים ואומר להם שאתה עובד באופטיקנה, ושהדמות שהיתה הכי נערצת עליך בטלוויזיה היא "אישוני הכבאי". יוווווווו, איזה כיף לך!!! נ.ב אתה חייב לכתוב לי אם יש בנות ב"קופידון" שהמשכת להתכתב איתן אחרי שהן "קלטו" את הראש המגניב שלך. יאאלה אחי, עלה וצלח. וזכור, אם תרצה, אני מקריא או מקליט. אני מקווה שתראה את מה שכתבתי כאן בעיין יפה.

gidi ahronovich

New member
תשובה לאהבה עבודה וחדר קטן

היי מיצטער שאני לא עונה לתגובה שלך עקב בעיה בתפוז אני לא יכול להגיב להודעה שאני רוצה אני שומך על מנהלת הפורום שתשרדר למקום הנכון אז לגבי מדעב אשמ טייף ביתי גם טוב לא אני לא בקטע של בנים בכלל ואני לא אוהב את המוסיקה של עיברי לידר מילבד סי אני שומע דברים מוזרים ולא קשורים ממאיר אריאל חנן יובל חווה אלברשטיין דרך JETHRO TULL KING CRIMSON NICK DRAKE FAIRPORT CONVETION KATE BUSH PAUL SIMON ועוד לא דיברתי על מוסיקה קלאסית וג,ז תשובות לשאר השאלות שלך אשמח לענות לך באופן אישי שלאימיל [email protected]

eikil

New member
הרדיו לישראלים בעולם

כולכם מוזמנים להאזין ולהנות חינם משידורי הרדיו הרישמי ליהודים וישראלים בעולם http://www.kolhalev.com תוכלו להשתתף ולהנות מפרסים חינם ותוכלו לספר על הרדיו הנהדר הזה לכל מי שאתם מכירים

eikil

New member
איפה

הקישור לרדיו לישראלים בעולם ? http://www.kolhalev.com

actress

New member
משורשרת להודעה המקורית...

ובגלל שזה לא קשור כלל וכלל לנושא הפורום היא תחת קטוגריית off

למעלה