כל הכבוד גידי. אתר נהדר.
ואפרופו, בקשר למדע בדיוני, אם תרצה, אני אקליט לך (בהנחה שיש אולפן זמין) ואם תבחר, אקריא לך. חוץ מזה, איזה כיף לך שאתה יכול לכתוב באופן ציני בדיחות על עוורים, כי אם מישהו אחר יאמר את זה, זה יישמע סרקאסטי. אז אתה בטח מספר לאנשים שאתה ממלא לוטו "על עיוור", והיית צריך לומר לזקנה שרצתה להכיר לך מישהי, שאתה לא הולך לפגישות עוורות. אבל פיספסת אותה, כי היא שמה עליך עיין. לשאלה איך הולך לך עם בחורות, תוכל לענות שאתה בכלל מעדיף בחורים. אתה גם בטח עונה שאתה הכי אוהב לנגן את "ראי רחל, ראי", ושהחפץ הכי חשוב בבית הוא הראי, כי הוא שובר את הקרח בפני האורחים. בכל אופן, טוב שאתה אוהב את המוסיקה של סי היימן, כי בטח כל הנבובים חושבים שאתה מכור למוסיקה של "עוורי לידר". תשמע משהו, (נדמה לי, וסליחה אם אני מטעה) אבל נדמה לי שסי שרה את: אני רואה לך בעיניים. אתה יכול לנגן אתה והקהל יישפך. אבל!!! אני כבר רואה את אתה חושש מלהיות אטרקציה, אז האופציה האחרת היא שתנגן איתה את כל המופע. אתה משהו!! אתה גם בטח מסתלבט על אנשים ואומר להם שאתה עובד באופטיקנה, ושהדמות שהיתה הכי נערצת עליך בטלוויזיה היא "אישוני הכבאי". יוווווווו, איזה כיף לך!!! נ.ב אתה חייב לכתוב לי אם יש בנות ב"קופידון" שהמשכת להתכתב איתן אחרי שהן "קלטו" את הראש המגניב שלך. יאאלה אחי, עלה וצלח. וזכור, אם תרצה, אני מקריא או מקליט. אני מקווה שתראה את מה שכתבתי כאן בעיין יפה.