פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

הפינה המיוחד של http://179.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=833
עוד מימד לחיים ולנשמה. http://179.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=839
קצת לפני העונה החדשה - http://179.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=836
מודעות לפוליטיקה בפורום נוער שינוי
ללמוד את החיים והעולם בפורום ביולוגיה
למי שאוהב את ההולכים על גחונם. פורום זוחלים גלישה נעימה!

Vintage Queen

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifלאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לא חשבתי שזה יקרה כל כך מהר אווווווווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףף לקחו היום את המיניאטורים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 ידעתי שהם אצלינו זמני אבל לא חשבתי כל כך מהר אני פשוט רוצה לבכות לא הספקתי להיפרד מהם לא ידעתי שהם הלכו בכלל!!!
חוץ מזה היה יום מושלם בחווה לידרי שיר עמיתי ואני היינו בשיא החירפון שזה היה משו!! ואז כל המושלמות הגיעו ודנה ודנה קפצו היום שני מכשולים ואחד מהם היה אפרייט של 70 וזה היה כל כך יאפה!!!!!!!!!!!!!!!!! דנה המושלמת היפיפיה הזאתי יושבת על אזארו יותר יאפםה מכולנו!! לרצוח אותה! פפפפפפפפ ומיסי מקבלת עכשיו 3 ימי מנוחה יניב אומר שחייבים.... פפפ מגיע לה! קפצתי איתה היום קצת 70 אבל היא ממש עייפה אז לא קפצמתי הרבה היא הולכת יופי אני מאושרת! :)

PiKolulo

New member
המיניטורים?!?1

יש מצב?!? וואי באיזה חווה את אמרת שאת רוכבת?! כי ידיד שלי שפ את המיניטורים שלו בחווה אחת, זמני, כי רק עכשיו הם בנו להם את הגדרה..אז תאמרי לי איזה חווה..

gal616

New member
תגידו-מישהו אולי יודע

שמעתי שאיזה מאאמן אחד הכריח את הסוסה לקפוץ והתנהג ממש בתוקפנות-ובסוף הסוסה מתה מדום לב (אני חושבת שמדום לב) מישהו יודע משהו על זה? אמרו לי שהמאמן הוא משהו וסלי משהו כזה..יכול להיות?

Shai Felton

New member
אממממ....

אני רק יודעת על הסוסה סטפני, וזה לא היה עם וסילי.....וזה לא היה ממש ככה......

סטיובן

New member
זה וסילי

הוא גמר ברכיבה את אולימפיה שזה סוסה בתתתתתת זונההההה יכולה לקפוץ מסלול 1.30 אבל הוא גמר אותה והיא מתה מדום לב

Juli kleo rullz

New member
הורג אותי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif |

אוקיי... שלא תחשבו שאני אוהבת את וסילי או שאני חושבת שהשיטות האגרסיביות שלו הם טובות אני ממש לא
אני הכי נגד זה שאפשר! אבל... אנשים מדברים בלי לדעת על מה! גם אני חשבתי שהוא הוא והבעלים של הסוסה (אולימפיה) פוצצו אותה והיא מתה בגלל זה מדום לב... אבל אי אפשר לדעת בוודאות! רוצים לשמוע למה
למה זה לא בטוח שזה בגללם
אוקיי אז ככה: נכון... הם פוצצו אותה מכות... אין לי מושג למה... לא הייתי שם... ואני מניחה שהם הגזימו! אבל (
) אחרי שהם ירדו ממנה... הם שטפו אותה! היא הייתה קרה לגמרי! היא הייתה פסדר! הם טיפלו בה... אחרי זה החזירו אותה לתא... היא אכלה... הכל היה פסדר! ואז אחרי שעתיים היא פתאום מתה מדום לב! עכשיו רוב הסיכויים שזה תרם לזה (המכות) אבל... גם יש סיכוי גדול שזה לא היה קשור בכלל... כי אחרי שעתיים שהסוסה התנהגה פסדר גמור!!! היא פתאום חטפה דום לב... עכשיו אני ממש לא בעד השיטות של וסילי... ועכשיו כל פעם שאני רואה אותו ואת הבעלים של אולימפיה אני נגעלת... אבל אי אפשר להוכיח שזה קשור לזה...

טוי בוי

New member
איכ פבל../images/Emo5.gif דבר נוראי! זוועתי! גועלי

לא בקשר לסוס סתם איכסה!

gal616

New member
אוקיי רק שאלתי

אין צורך להתעצבן..רציתי לדעת עם זה נכון...זה הכל! בלי עצבים..

טוי בוי

New member
תמיד אמרתי שוסילי רע ואני שונאת אתו

ואת הרכיבה והשיטות שלו!!! איכס! אבל אומרים מצד שני שמאמן טוב זה מאמן שהרג 7 סוסים..פפפ...משהו...

פפפפפ הגזמת!!!! לא 7!!

אומרים ש-3 סוסים!.. אם ככה זה היה אז כבר לא היו נשארים סוסים.. לא סתאם.. אבל לא 7!

Juli kleo rullz

New member
הורג אותי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif |

אוקיי... שלא תחשבו שאני אוהבת את וסילי או שאני חושבת שהשיטות האגרסיביות שלו הם טובות אני ממש לא
אני הכי נגד זה שאפשר! אבל... אנשים מדברים בלי לדעת על מה! גם אני חשבתי שהוא הוא והבעלים של הסוסה (אולימפיה) פוצצו אותה והיא מתה בגלל זה מדום לב... אבל אי אפשר לדעת בוודאות! רוצים לשמוע למה
למה זה לא בטוח שזה בגללם
אוקיי אז ככה: נכון... הם פוצצו אותה מכות... אין לי מושג למה... לא הייתי שם... ואני מניחה שהם הגזימו! אבל (
) אחרי שהם ירדו ממנה... הם שטפו אותה! היא הייתה קרה לגמרי! היא הייתה פסדר! הם טיפלו בה... אחרי זה החזירו אותה לתא... היא אכלה... הכל היה פסדר! ואז אחרי שעתיים היא פתאום מתה מדום לב! עכשיו רוב הסיכויים שזה תרם לזה (המכות) אבל... גם יש סיכוי גדול שזה לא היה קשור בכלל... כי אחרי שעתיים שהסוסה התנהגה פסדר גמור!!! היא פתאום חטפה דום לב... עכשיו אני ממש לא בעד השיטות של וסילי... ועכשיו כל פעם שאני רואה אותו ואת הבעלים של אולימפיה אני נגעלת... אבל אי אפשר להוכיח שזה קשור לזה...

למעלה