פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

פורום חדש לתנועה לציונות מתחדשת - פורום תנועת צומת
הפורום הרשמי לסדרת הדרמה החדשה בערוץ HOT3 - פורום סאמרלנד
בואו ללמוד על התרבות והמנהגים הגרוזינים - פורום תרבות גרוזיה
כמו כן, אתם מוזמנים להתעדכן באירועים ובאירוחים שיתקיימו בתפוז בשבוע הקרוב: http://www.tapuz.co.il/forums/main/eventsAll.asp גלישה נעימה בתפוז
אנשים

RJlake

New member
נצל"ש! יש לי כמה תמונות מהטיול שנתי

אז אני אשים פה... את זה צילמתי שהייתי על הרכבל שעלינו על החרמון אני מתה על התמונה הזו!

RJlake

New member
זאת נקודת תצפית שהינו עליה פשוט

רואים את הכול זה מדהים!!!

RJlake

New member
ואחרונה... אני לא רוצה לשים תמונות

שלי כי יש כול מני משוגעים שמסתובבים באינטרנט אז מי שרוצה לראות אני יכולה לשלוח לו במסנג'ר.

ואי זה מהמם!!!!../images/Emo99.gif

לא ידעתי שיש בישראל נופים כאלו!!! המפלים והתמונה של השמיים ממש יפים!!!!!!!!!!!

RJlake

New member
נכון זה מדהים!!!!!!

היינו בחרמון ובגליל ובגולן התמונה של העננים זה על הרכבל שעלינו על הר החרמון זה היה מדהים!!! היינו ממש בתוך העננים זה היה פשוט מדהים!!!

OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לנו גם יש טיול לשם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיףףףףףףףףףףףףףף יאוווווווווווווווווו אני יראה את כל הדברים האלוווווווווווווווווו

morg77

New member
את עובדת עליי../images/Emo3.gif

א'מלהה איזה נוף יפה(כמוך נועם) איזה יפה העניים זה היה בישראל את בטוחה?

RJlake

New member
חחחח חמודה!!!! כן כן זה בישראל אני

בטוחה גם אני הייתי בשוק!!
אני ממש ממליצה לנסוע לשם עם משפחה חברים זה מקום מדהים ומאוד מאוד רומטני לאוהבים שבינינו
חחחח קיצר סעו זה מהמם!! ליה את ממש תהני שם אין לך מושג!!!! זה אחלה אחלה של מקום ואם את תהיי בחרמון אז אני אומרת מעכשיו תביאי הרבה בגדים חמים כי קפוא שם!!!

חחחחח לא נרה לי שניהיה

בחרמון אבל ניהיה ליד.. ולגבי הבגדים אז... אף פעם לא קר לי חחחח אני לובשת חןצה קצרה ומעיל בחורף.... אבל תודה על הדאגה חחחחח*פרצוף מוציא לשון של המסן*

RJlake

New member
מה????????? משוגעת!../images/Emo3.gif

אני קופאת בחורף!!!!!! אבל אני מתה על החורף!!!!!! חחחח איזה כיף עכשיו יורד גשם וקר בחוץ!!!

למעלה