פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

האובססיה שלכם היא השתתפות בסקרים והשבה לשאלונים? פורום סקרים ושאלונים הוא המקום עבורכם.
פינה חמה לנשים שחוו אובדן אם - פורום בנות ללא אם.
הפורום שיהווה לכם מגדלור באפלה - פורום מיקה קרני.
קיבלתם פטור מהצבא ואתם עדיין רוצים לתרום? פורום התנדבות לצה"ל עומד לרשותכם.
כמו כן, אתם מוזמנים להתעדכן באירועים ובאירוחים שיתקיימו בתפוז אנשים בשבוע הקרוב: http://www.tapuz.co.il/forums/main/eventsAll.asp המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

בין דמיון למציאות

שלום לכולם, אני צופה ותיק יחסית בסדרה "צעירים חסרי מנוח" ואתמול גם צפיתי ב"שיקגו הופ". כאן הצליחו לבלבל אותי בין דימיון למציאות ואני מבקש את עזרתכם. העלילה נסבה על שחקן בשם טום לנדרס, שאותו גילם סקוט ריבס, המגלם את דמותו של ריאן מקניל ב"צעירים חסרי מנוח". ב"שיקגו הופ" מוצג אותו טום לנדרס כשחקן שגילם דמות של "מלאך" פופולארי מאוד בסדרת טלוויזיה, הוא מגיע לביה"ח בגלל פציעה בעצם הזנב, סובל מכאבים, מקבל נגדם זריקה בישבנו המפואר, אך מסתבר שהישבן עשוי מסיליקון והזריקה גורמת למותו עקב התפשטות הסיליקון בגופו. מות השחקן מעורר סערה רבה ובסוף הפרק אף מצוין שהוא מת בשנת 1998. אז ככה: קצת קשה לי להבחין בין דימיון למציאות. האם ריאן מקניל (=סקוט ריבס) עדיין חי? האם ישבנו אכן עשוי מסיליקון? מי הוא מי? מי זה טום לנדרס? היכן ניתן למצוא תמונות שלו? וכל מה שיוכל להאיר את עיניי בסוגייה זו יתקבל בברכה. תודה.

DonaldDick1

New member
הוא שיחק את טוד (ולא טום) לנדרס

סקוט ריבס עדיין חי. טוד לנדרס היה דמות שנדרסה ומתה בבית החולים בסדרה "Neighbours" האוסטרלית. CBS עשו מהפרק פארודיה על עצמם. ערבבו עוד שתי סדרות "Touched By an Angel" ו"Baywatch", ובקיצור עשו סלט אחד גדול מכל התוכניות שלהם לכבוד תכנית המאה של "שיקגו הופ", כאשר סקוט ריבס משחק את טוד לנדרס.

אור2221

New member
היה גדול

חטפתי התקפת צחוק שלא הפסיקה. הם מקבלים 10 על המקוריות ממני. סקוט ריבס ממי, פגשתי אותו והוא כל כך חמוד.

SoldieRonit

New member
../images/Emo163.gif:בהתחלה לא הבנתי מה שמו לי ET

במקום הפרק
ואכן היה גדול-אני מקווה שחלקכם אכן רצו לטלוויזיה,ושלא כמעט שברתי את המפרקת לחינם בריצה מטורפת מהחדר שלי לחדר מחשב

י

New member
פיליס עכשיו בערוץ 2

שחר זה בשבילך-רוץ לטלויזיה

anatotel

New member
תהיה בקשר לפרק הזה

חברה שלי אומרת שהפרק הזה היה שידור חי (בזמנו), אתם יודעים במקרה?

אור2221

New member
אין סיכוי

הפרק הורכב מעריכות על גבי עריכות. אני חושבת שחברתך התבלבלה עם אחד הפרקים של אי אר - שבאמת צולם חי.

למעלה