פורומים חדשים בתפוז אנשים

pink21

New member
יש לי רעיון..... ענק

אולי בהופעה ביום שבת בקיבוץ דן כל הלהקה ילבשו טייצים שחורים עם חולצות ורורות עם נצנצים ובמקום לשיר את השירים שלהם אני ישם דיסק של היי פייב והם רק יעשו עם השפתיים וירקדו...... אני מוכן להיות המורה לריקוד שלכם..... כן כן ונשנה את השם מנובה ל 5על5 כן כן כדאי לכם.... זה שווה.......

John Nova

New member
Next Show In Tmuna

Hi all, I hate typing in hebrew so i'll do that in english, I just registered after many complaintes from adit telling me i'm a snob, so here I am with an important message: next show in tel aviv on 12.2.05 saturday in Tmuna, be there or be squre...

תקשיבי

חמודה נעים מאוד שאת חדשה אבל מה נראה לך בדיוק שאת קוראת לעמי שמנמן???? התנצלות דרושה! סתם מותק... ברוכה הבאה לפורום מקווה שנהנת בבלוג.... למרות שזה היה בלוג נסיוני... אז... נתראה שבוע הבא... בייי ד"א איך קוראים לך?

../images/Emo34.gif גאווה וזהות מינית

אפשר או אי אפשר לשנות נטייה מינית? אירוח שני בסדרה היום ב-19:30 יתארח הפסיכולוג עופר מאורר, יגיב לדבריו של הד"ר אילן בירן (שהתארח בפורום בעבר) ויציג את עמדתו באשר לשינוי הנטייה המינית. אתם מוזמנים להעלות שאלות כבר עכשיו בפורום זהות מינית.
עוד אירועים ואירוחים בתפוז, בלוח האירועים: מעודכן באופן קבוע

איזה מותק... ../images/Emo24.gif

הגיע הזמן באמת שתראה את עצמך... ברוך הבא מותק... נתראה ביום שבת בצפון....

pink21

New member
צריך עזרה

מישהו שמבין קצת בארצות הברית יכול להגיד לי מה המרחק בין אטלנטה לניו יורק ומאטלנטה למיאמי... עוד 3 חודש אני שמה :) לתמיד

pink21

New member
שמנמן יקר

מתישהוא שיהיה לך זמן נשב אני יסביר לך את סיפור חיי כמה שזה נשמע מצחיק ילד בן 22 עוד מעט אבל עברתי לא מעט ואם אני רוצה אי פעם חיים רגילים ונורמלים זה רק בחו"ל לא יכול להשאר בארץ שיהיה לך זמן להקדיש לי נשב בירה עליי.. או ערק חדד... יום רביעי הזה לא נגיע כי זה לפני הופעה ניתן לכם להתארגן כמו שצריך.. אבל יום שבת אחי אני בהופעה :) אוהב אותכם... ושתבואו להופיע בארה"ב אני יהיה שמה

pink21

New member
סליחה אתה לא שמנמן ...../images/Emo113.gif

אתה מאותגר משקלית... יש לך בעיה בתאים הכל טעים לך.... שאתה יוצא עם כובע צהוב אנשים צועקים לך מונית... תמונת פספורט שלך מצלמים מהלווין עמוס יש לך איזור חיוג משלך..... ואחרון חביב... אתה עוד מעט תצטרך נעלי לקה... מישהו הבין למה.???.?

pink21

New member
תראה

שאתה שמן יש לך כרס ואתה לא רואה כל מיני דברים חשובים בגופך ושיש לך נעלי לקה הן מבריקות ואתה רואה את השתקפות אבל לא ציפתי שמישהו יבין זה רק אני והמח המוזר שלי

לא יפה לצחוק על שמנמנים.. ../images/Emo8.gif

ועמי לא שמנמן... טוב... אולי קצת אבל... עדיין... לא יפה...

למעלה